Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Offerteaanvraag zonnepanelen: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferteaanvraag zonnepanelen-zonnepanelen

Ontvang nu meerdere offertes: ZonnepanelenOfferte aanvragen-zonnepanelen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen te Oosterzele
Als eigenaar van een vrijstaande woning van 1950 zoeken wij zonnepanelen. De panelen moeten op een winkelpand komen met een hellend dak met dakpannen. We verbruiken 350Ä per maand aan stroom. Kan u mij bellen voor een afspraak en offerte.
Zonnepanelen
Antwerpen
Aanvraag Zonnepanelen te Olen
Geachte, wij zoeken enkele offertes voor het plaatsen van zonnepanelen op een plat dak met roofing van meer dan 100m≤. Hierop hebben wij hebben 1 schoorsteen en 1 ontluchting voor de badkamer. Wij hebben geen idee van ons stroomverbruik. Wel overwegen wij er te plaatsen waardoor ik u bij deze vraag mij te contacteren. Met vriendelijke groeten,
Zonnepanelen
Antwerpen
Installeren van extra zonnepanelen
Wij hebben reeds zonnepanelen liggen van onze aannemer van sleutel op de deur. Maar deze vonden wij toch net iets te prijzig. Wij zijn op zoek naar betere condities. Wij vermoeden nog een 33-tal extra panelen te kunnen laten plaatsen.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een landbouwbedrijf in Gistel
Ik wens deze panelen te plassen 2013. We houden een landbouwbedrijf open maar zullen deze panelen ook gebruiken voor privťgebruik. Het dak bestaat uit golfplaten en is ongeveer 40x20m groot, licht hellend naar het zuiden. Er zitten wel enkele doodschijnplaten in dus de beschikbare oppervlakte is misschien wat kleiner. Vorig jaar hadden we een verbruik van 10627 kw. Graag een gerichte offerte met verdere informatie over de installatie , dank u.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen en een zonneboiler voor een woning in Drongen
Ik wens deze panelen te plaatsen in de loop van 2013. Ik wens deze te plaatsen op een aanpalende garage aan mijn woning. Hierop staat een zadeldak dat naar het zuidelijk gerichte kant zo'n 30m2 groot is. Ook de chauffageketel staat in deze garage. De dakbedekking bestaat uit metalen dakpannen. Ik verbruik momenteel zo'n 3800 kw aan energie. Ik zou ook graag willen laten nakijken of het mogelijk is om via een zonneboiler mijn huis en sanitair te laten verwarmen
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in berchem
We wensen na te kijken of we goedkoop groene stroom kunnen genereren via zonnepalen. Het betreft hier een volledig nieuwe woning waar we deze maan nog naar gaan verhuizen. Het dak is een plat dak in roofing dat ongeveer 20m2 is. er zit hier echter ook een koepel in dus de totale beschikbare opp zal iets kleiner zijn.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een dokterspraktijk in Werchter
Ik heb een dokterspraktijk en zou op de achterkant van mijn woning graag zonnepanelen plaatsen. Ik heb een zeer hoog verbruik, 12 000 kw en wens dus rendabele zonnepanelen. Is het mogelijk om een prijsofferte op te maken voor installatie. Ik wens enkel de achterkant van mijn dak te gebruiken, deze is 80-100m2 groot.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Brugge
De panelen zouden in het midden van volgend jaar geplaats moeten worden. Mijn eerste idee was opm deze te plaatsen op een bijgebouw op een kleien 20m van mijn huis. Deze is zuidleijk gericht en heeft een dakpannen dak van ongeveer 30m2. Indien dit niet genoeg is wil ik ook nog 16m2 van mijn dak zelf gebruiken. Deze is ook zuidelijk gericht en heeft eveneens dakpannen. Ik verbruik momenteel tussen de 6000-7000 kwh. Ik heb een patrimonium woning en kan niet genieten van bepaalde subsidies , gelieve hiermee rekening te houden.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een bedrijf in Kortrijk
Deze panelen zijn eigenlijk bedoeld voor twee gebouwen n. Het platte dak van het gebouw waar de panelen geplaatst worden heeft ongeveer 70m2 een vrij ruimte. Dit is een plat dak met roofing op isolatie. Aangezien dit nieuwe gebouwen zijn heb ik nog geen idee van het energieverbruik. De bomen worden binnenkort gerooid. Vervolgens zou ik de panelen willen plaatsen in het eerste kwartaal van volgend jaar.
Zonnepanelen
Brussel
Zonnepanelen voor een woning in Brussel
Ik zou deze graag begin volgend jaar plaatsen. Ik heb een zadeldak met dakpannen. Het huis is noord - zuid georiŽnteerd met de achterkant naar het zuiden geplaatst. Hier is een vrij brede dakkapel maar er is wel nog tussen de 20-25m2 vrij. Ik zoek voor zo'n 500kwh energie.
Zonnepanelen
Antwerpen
zonneboiler voor een woning in Balen
Ik zou deze het liefst in 2013 plaatsen voor zowel sanitair als verwarming. Ik heb een pannendak georiŽnteerd naar het zuiden.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Tienen
Ik ben op zoek naar zonnepanelen voor 1739kw. We hebben een pannendak naar het Zuidoosten gelegen, Hierin zit een dakvenster. De oppervlakte zal ergens tussen 20 en 30m2 bevinden.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Edegem
We hebben een zadeldak met de afmeting van 14x8a9 m en een plat dak met de afmeting 4x14m. De voorzijde is naar het Westen en de tuinzijde naar het oosten georiŽnteerd. Beide daken hebben dakpannen en het zadeldak heeft een hellingsgraad van ongeveer 45į. We hebben een woning die 15 jaar geleden gebouwd is volgens de isolatienormen van toen. We maken via een condensatieketel gebruik van vloerverwarming. Momenteel wonen we met twee in de woning en betalen we een dikke 480Ä per maand voor een combinatie gas en elektriciteit. De woning wordt ook gebruikt als kantoorruimte.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Graavere
De oppervlakte van het zuidelijk gedeelte van het dak is ongeveer 15mx8m . Dit dak heeft dakpannen als bekleding. We wonen met een gezin van 5 mensen hier en betalen per jaar ongeveer 1500Ä aan water en energie. Eventueel ben ik ook geÔnteresseerd in een combinatiepakket van zonnepanelen en zonneboiler.
Zonnepanelen
Antwerpen
zonnepanelen voor een woning in Poppel
We willen de zonnepanelen willen plaatsen in de periode van ee6 maanden tot een jaar. Deze zouden naast onze panelen voor de zonneboiler komen te liggen, we hebben een pannendak en ons jaarlijkse verbruik is 7000-8000kwh.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een fitness in Gullegem
Ik heb een fitnessruimte waar ik momenteel een kleine 1000Ä aan energie betaal. Het achtergedeelte is gericht naar het zuiden maar ik vermoed dat met mijn energiebehoeften we de beide kanten van het dak zullen moeten gebruiken. Ik heb een pannendak van een dikke 250m2. Er komen dagelijks een kleien 200 mensen naar de fitness.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een boerderij in Everbeek
Momenteel ben ik bezig met de isolatie van het dak af te werken. Het huis een oud boerderij met een dak van ongeveer 20x5m en glazuurde Henegouwse pannen. Aan de zuidkant is het dak volledig vrij op een kleine velux na. Mijn jaarlijks verbruik is +- 9000kwh.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
zonnepanelen voor een bedrijfsgebouw in Roeselare
Ik zou de zonnepanelen graag dit jaar nog willen plaatsen indien dit mogelijk is. Ik heb een dak van ongeveer 200m2 in verschillende niveaus. De ondergrond is deels roofing en deels EPDM. Ik heb een jaarlijks verbruik van ongeveer 17.000kwh. maar zou me willen beperkten tot 10.000kwh op te wekken via de panelen. Ik heb me laten vertellen dat dit ongeveer zou neerkomen op 44 panelen, waarvoor er ruim voldoende plaats is.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Balen
Ik zou deze panelen het liefst volgend jaar in de zomer willen plaatsen. Het is een dak van ongeveer 22m2, met dakpannen en naar het zuiden gericht. Ik zou voor zo'n 4400kwh zonnepanelen willen plaatsen.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Antwerpen.
Graag een offerte van zonnepanelen. Ik heb ongeveer 20m≤ beschikbare oppervlakte op het platte dak. Alvast bedankt voor de offerte.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een woning in Limburg.
Ons dak is een zadeldak van 160m≤, dus iedere zijde is om en bij de 80m≤. 1 zijde is volledig op het zuiden gericht. Ik wou graag een offerte voor zonnepanelen en indien een optie een combi van panelen en collectoren met boiler. Wat zou de e-peil vermindering kunnen betekenen hierin?
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een prive woning in West-Vlaanderen
Mijn dak is ongeveer 30-40 m2 groot maar er zitten wel enkele lichtkoepels in die de totale oppervlakte wat verminderen. Ik zou , indien mogelijk, de zonnepanelen dit jaar nog willen instaleren.
Zonnepanelen
Antwerpen
Offerteaanvraag zonnepanelen voor een woning in Antwerpen
Ons huidig verbruik is 5.700 kWh per jaar. Totale beschikbare oppervlakte is 48 m≤, eventueel uit te breiden met 36 m≤ ea. Graag uw offerte. Met vriendelijke groet.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Installatie van zonnepanelen voor 1 augustus 2012, Oost-Vlaanderen
Wij wensen absoluut voor 1 augustus de panelen te laten installeren. De samenwerking met onze vorige potentiŽle installateur is om deze reden foutgelopen. Bedankt voor uw spoedige offerte.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Vlaams-Brabant.
Graag een offerte zonnepanelen voor het hellend dak van ons bijgebouw,gericht naar het zuiden met eventueel uitbreidmogelijkheden. Jaarlijks electriciteitsverbuik is 6000KWh nacht en 4000 KWh dag. voorkeur aan totale zwarte panelen

Offerteaanvraag zonnepanelen

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Bovendien geniet u momenteel nog van aanzienlijke overheidssubsidies bij de aankoop van zonnepanelen. Snel zijn is hierbij de boodschap want deze subsidies worden steeds sneller afgebouwd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 3 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.Offerte aanvragen-zonnepanelen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Erg nuttig platform."

"Het is handig dat meerdere aannemers door jullie worden gecontacteerd."

M. Van De Voorde


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.