Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Offerteaanvraag warme drankautomaat: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferteaanvraag warme drankautomaat-koffiemachine

Ontvang nu meerdere offertes: KoffiemachineOfferte aanvragen-koffiemachine

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Warme dranken automaat
Antwerpen
Warme drankautomaten voor overheidsinstelling, Antwerpen
Graag een offerte voor een warme drankenautomaat (één voor werklieden (met mogelijk vergaderingen gemeenteraad 20 personen) en één voor administratie (8 personen). Alvast bedankt.
Warme dranken automaat
Oost-Vlaanderen
Warme drankenautomaat voor medewerkers en klanten
Wij werken op ons kantoor met 11 mensen. Meerdere dagen per week worden er bij ons ook opleidingen gegeven voor onze klanten. Regelmatig krijgen wij ook bezoekers over de vloer. Anderzijds is het vervelend steeds drank te moeten bijhalen.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffieapparaat voor kleuter-en lagere school in Oost-Vlaanderen
Graag een gebruiks- en onderhoudsvriendelijk apparaat. 2 stuks, elk voor een aparte vestiging. Bedankt.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Nieuwe koffiemachine/
Graag hadden we ons huidig systeem willen vervangen. Wij werken momenteel met een gewone soort koffiezetapparaat met thermos maar de koffie is niet zo lekker. Graag hadden we eens andere mogelijkheden willen bekijken. Aantal medewerkers: 15. Bedankt.

Offerteaanvraag warme drankautomaat

Vind de beste koffiemachine voor uw bedrijf

Op zoek naar de geschikte koffiemachine voor uw onderneming? Dan bent u aan het juiste adres. Ontvang hier gratis advies voor uw koffieautomaat. Vul nu een aanvraag in en vergelijk offertes van tot drie verschillende leveranciers. Wij werken met de beste leveranciers die u een breed gamma aan mogelijkheden kunnen bieden.

Een lekker kopje koffie is één van de kleine geneugten die een werkdag verlichten. Uw personeel zal er van genieten, een gezonde dosis cafeïne is namelijk goed voor de productiviteit. Ook bezoekers zullen het appreciëren dat ze een kopje koffie kunnen drinken terwijl u bezig ben met een andere klant.

Wilt u een latte macchiato, een romige cappuccino, of liever een straffe espresso? Vertel het ons in onderstaande vragenlijst en wij helpen u verder bij het vinden van de juiste leverancier. Zo kan u rustig alle offertes vergelijken, dat is de Bobex-formule.Offerte aanvragen-koffiemachine
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Heeft goed gewerkt. Prima."

P. Cardyn

"Snelle en goede service!"

C. Capo


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.