Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Offerte track trace systeem: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferte track trace systeem-voertuiglokalisatie

Ontvang nu meerdere offertes: VoertuiglokalisatieOfferte aanvragen-voertuiglokalisatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Voertuiglokalisatiesysteem, verschillende mogelijkheden
Als internationaal consultant in de transportsector had ik eerst en vooral de mogelijkheden willen kennen, daarbij graag de kostprijs. Graag ook meer informatie omtrent respons time, snelheid e.d. voor online tracking. Alvast bedankt.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Lokaliseren van bedrijfsvoertuig, Antwerpen
Graag een vrijblijvende offerte indien mijn voertuig gestolen zou worden, ik had graag het voertuig zelf kunnen lokaliseren a.h.v. een speciaal systeem. Bedankt.
Track & Trace
Vlaams Brabant
Track & trace systeem voor bouwbedrijf, Vlaams Brabant
Wens een gerichte controle te kunnen uitvoeren op de geleverde prestaties van mijn arbeiders/personeel, namelijk wat het traject is dat ze met een voertuig van mijn firma hebben afgelegd, waar ze zijn gestopt, hoelang ze hebben stilgestaan en dergelijke. Indien de mogelijkheid bestaat had ik meer specifiek ook gewenst dat er kan gecheckt worden wanneer de motor van het voertuig wordt gestart en wanneer de motor wordt uitgezet. Ik ben namelijk actief in de bouwsector en mijn core business voorziet dat mijn werknemers enkele uren werken, dan 1 of 2 uur dienen te wachten om terug te beginnen werken erna, ... Ik zoek een manier om na te gaan hoelang mijn arbeiders hebben gewacht, vandaar dat ik dacht aan het aan en uitzetten van de vrachtwagen/camionette als controlemiddel. Suggesties zijn welkom.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Anti diefstal systeem voor motor, klant in Antwerpen
Mijn motor is mijn leven. Als ze me die ooit stelen, wil ik hem kosten wat kost terug kunnen vinden. Graag een voorstel voor een anti diefstal systeem. Bedankt.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Offerte voor Europees track & trace systeem, Antwerpen
Graag een offerte voor een Europees track en trace systeem. Installaties in BelgiŽ, Nederland, Frankrijk, Engeland en Duitsland. Onze kantoren zijn gelegen in Antwerpen maar er zijn een aantal salespersonen op de baan die actief zijn over gans Europa (zie hierboven). Het probleem met een gewone track & trace systeem is dat onze bedrijfswagens over een aantal landen zijn verspreidt en dat de meeste leveranciers van track & trace dus enkel in BE of BENELUX actief zijn. Helaas kunnen we alle wagens niet naar BelgiŽ terugbrengen voor een simpele track & trace installatie. Met vriendelijke groet.
Voertuiglokalisatie
West-Vlaanderen
Offerte track & trace systeem voor West-Vlaams bedrijf
Wij zijn een West-Vlaams bedrijf en we zoeken een track & trace systeem om onze werknemers op de voet te kunnen volgen. Zowel onze bestelwagen, vrachtwagen als de wagen van onze vertegenwoordiger zou moeten worden voorzien van dergelijk systeem. Alvast bedankt.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Voertuiglocalisatie systeem offerte voor tracking wagens personeel
Graag ontvang ik informatie over jullie systemen en prijsindicaties. Wij overwegen te starten met 6 voertuigen te traceren, 2 camionettes en 4 pesonenwagens. Alvast bedankt
Voertuiglokalisatie
West-Vlaanderen
Offertes voertuiglocalisatiesysteem voor volgen camionettes personeel
Ik ontvang graag offertes voor het volgen van de camionettes van mijn werknemers. Het gaat om 5 voertuigen.
Voertuiglokalisatie
Brussel
Offerte tracking systeem voertuigen voor wedstrijd marketingbureau
Wij zijn een reclamebureau. Voor een wedstrijd die wij organiseren voor een klant is het nodig om 4 voertuigen (semi) real time te tracken en de posities door te geven naar een website waar de coordinaten zullen worden geplot in een Google Maps applicatie. De bedoeling is om in elke wagen een installatie te hebben die het ruim 2 weken vol kan houden (zonder opladen en herstarten) en continu (tijdens het rijden tenminste) goede GPS ontvangst heeft.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Offerte track en trace systeem voor localisatie voertuigen werknemers
Ik overweeg een track & trace systeem en zou graag kennismaken met enkele leveranciers. Ik ontvang ook graag enige informatie en prijzen. Wij hebben een 20-tal voertuigen in de firma.

Offerte track trace systeem

Wenst u de activiteiten van uw mobiele teams beter te beheren en overbodige verplaatsingen te vermijden? Wij helpen u. Ontvang nu 3 voorstellen en vergelijk.

Leid uw personeel in goede banen

Hebt u mobiel personeel in uw bedrijf? Dan zal voertuiglokalisatie u ten goede komen. Geolokalisatie zal u helpen om uw chauffeurs, leveranciers, werfpersoneel, technici, verkopers en vertegenwoordigers in goede banen te leiden. Met Fleet Management systems kan je volgende dingen:

 • Zie welke technicus het dichtst bij de klant is
 • Beheer uw mobiel personeel
 • Verhoog de productiviteit van uw verkoopteams
 • Vermijd nutteloze verplaatsingen van uw vertegenwoordigers
 • Verbeter de veiligheid van uw chauffeurs
 • Beveilig uw materiaal
 • Verkort het aantal afgelegde kilometers
 • Hou eco-scores van uw personeel bij
 • Bevorder eco-driving
 • Verlaag de benzinekosten van uw vloot
 • Ga voor een ecologisch bedrijf
 • Krijg overzicht over welke opdrachten uitgevoerd zijn

Met Real-time tracking van voertuigen zal uw onderneming efficiënter te werk kunnen gaan. Het zal uw winsten ten goede komen. Bovendien is het een handig hulpmiddel om uw klanten een nog betere dienstverlening te bieden. Geen wonder dat steeds meer bedrijven gebruik maken van track en trace.

U kan kiezen voor een Geofencing-optie. Met deze optie baken je een bepaald gebied af. Wanneer de auto, camion, camionette, ... buiten dit gebied gaat krijg je een melding. Maar ook voor vele andere dingen kan je een melding krijgen. Zo kan je ervoor zorgen dat je een SMS krijgt wanneer het autoalarm afgaat. Of dat je een mail krijgt wanneer de auto aan een bepaald aantal kilometers zit en dus nog eens naar de controle zou moeten. Vraag daarom meer informatie aan. Vul onderstaand formulier in en kom in contact met verschillende leveranciers. Zo vergelijk je zelf de mogelijkheden en kosten van voertuigtracking in België.

Je kan ook kiezen voor een heel aantal andere beveiligingsopties. Zo kan je ervoor zorgen dat je het voertuig van op afstand onbruikbaar kan maken. Stel dat jouw auto gestolen wordt. Dan kan je met één enkele muisklik de motor onbruikbaar maken. De auto zal vanaf dan niet meer kunnen starten, tot jij de actie ongedaan maakt.

Zeg wat u wenst en ontvang verschillende offertes

Wenst u ook te gaan voor een efficiënt beheer van uw buitendiensten? En zou u ook graag geen overbodige ritten meer laten doen door uw personeel? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang snel offertes voor track en trace van uw voertuigen.Offerte aanvragen-voertuiglokalisatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer tevreden, wij danken u voor de mogelijkheden die u ons heeft geboden."

R. Goossens

"Zeer tevreden, nog niet beslist met wie ik ga samenwerken, het gaat wel 1 van de 4 worden."

B. Van Zundert


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.