Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Offerte tijdsregistratie systeem: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferte tijdsregistratie systeem-prikklok of badge-lezer

Ontvang nu meerdere offertes: Prikklok of badge-lezerOfferte aanvragen-prikklok of badge-lezer

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Prikklok of badge-lezer
Oost-Vlaanderen
Tijdsregistratie voor een bedrijf in Lebbeke
Graag een offerte voor een systeem dat zowel kan dienen voor de toegangscontrole als de tijdsrapportering. U mag zich op een 12 tal mensen dagelijks gebruik richten. Bedankt voor een snelle reactie.
Prikklok of badge-lezer
Vlaams Brabant
Offerte tijdsregistratiesysteem, Bodet tijdsregistratie
Informatie en contact voor offerte tijdsregistratiesysteem
Prikklok of badge-lezer
Limburg
Systeem registreren van tijd
Informatieaanvraag + prijsvoorstel omtrent het aanschaffen van een tijdsregistratiesysteem. Dit voor ... werknemers. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
Antwerpen
Offerte tijdsregistratiesysteem
Wij zijn op zoek naar een nieuw tijdsregistratiesysteem. Graag een afspraak om de diverse mogelijkheden te bespreken.
Prikklok of badge-lezer
Oost-Vlaanderen
Prijsvoorstel tijdsregistratiesysteem
Graag een prijsvoorstel voor een tijdsregistratiesysteem met daarbij ook de nodige informatie. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
Oost-Vlaanderen
Tijdsregistratie + planning
Graag informatie alsook een prijsvoorstel voor een tijdsregistratiesysteem + planning voor +/- 20 werknemers. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
Vlaams Brabant
Prikklok en tijdsregistratiesysteem
Vanaf maart 2011 starten wij een nieuw bedrijf op, graag had ik een gedetailleerde offerte willen ontvangen omtrent de installatie van een prikklok en tijdsregistratiesysteem voor onze 25 werknemers, zullen waarschijnlijk nog een aantal werknemers bijkomen in de toekomst aangezien het fabriek 5x zo groot zal zijn dan dat hij nu is. Alvast bedankt voor de samenwerking.
Prikklok of badge-lezer
West-Vlaanderen
Prikklok & tijdsregistratiesysteem
Ons bedrijf is verdeeld in twee verschillende vestigingen waarvan één in Roeselare gelegen. In het totaal telt ons bedrijf een 36-tal werknemers (arbeiders + bedienden). Graag had ik inlichtingen ontvangen omtrent het aanschaffen van een prikklok of tijdsregistratiesysteem. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
Antwerpen
Prikklok en tijdsregistratiesysteem
Onze onderneming telt momenteel een 231-tal werknemers, graag had ik algemene informatie wensen te ontvangen omtrent het aanschaffen van een tijdsregistratiesysteem. Ik garandeer niet dat we onmiddellijk na de offerte zo'n systeem zullen aanschaffen, wij willen dat rustig even nakijken en daarna beslissen. Graag had ik die info willen ontvangen liefst schriftelijk aangezien deze moeten verstuurd worden naar een ander service dan de mijne. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
Antwerpen
Offerte tijdsregistratie
Graag had ik per e-mail inlichtingen alsook een prijsopgave ontvangen omtrent het werken met een tijdsregistratiesysteem, hoe werkt dit, wat zijn de mogelijke manieren, kostprijs, e.d. Alvast bedankt voor uw medewerking.
Prikklok of badge-lezer
Vlaams Brabant
Informatie en offerte mogelijkheden tijdsregistratie met prikklok voor werkuren arbeiders
Wij hebben nu een prikklok die we ooit aankochten. We staan open voor andere opties en mogelijkheden, nieuwere modellen, misschien te linken aan software en sociaal secretariaat (loonberekening). Graag contact, informatie, voorstellen en offertes.
Prikklok of badge-lezer
Limburg
Leverancier voor tijdsregistratie software toepassing, contact en offerte gewenst
Wij ontwerpen interieurs en doen de opvolging, we moeten nauwkeurig taken kunnen ingeven met detaillering van de taak en tijdsbeheer in groepen 'taken' om de facturatie te vereenvoudigen, per klant. Eveneens een dagregistratie per werknemer. Voor een dergelijke softwaretoepassing zoeken wij nu een leverancier, graag ontvang ik contact van u en een offerte.
Prikklok of badge-lezer
Vlaams Brabant
Offerte en informatie mobiel tijdsregistratiesysteem gezocht voor registreren werkuren personeel
Ik heb twee personeelsleden die in buitendienst werken, aan een 3/5 systeem. Ik zoek een manier om hun werkuren mobiel te registreren.
Prikklok of badge-lezer
Oost-Vlaanderen
Offerte tijdsregistratie systeem met prikklok voor registratie werkuren personeel
Ik heb nu een prikklok van C-scan, maar deze is niet wat ik wens. De verwerking van de gegevens is helemaal niet praktisch. Ik zoek dus een offerte voor een nieuw systeem met een type prikklok voor 4 personen te registreren. Op het einde van de week zou deze machine moeten uitrekenen hoeveel uren er gepresteerd zijn.
Prikklok of badge-lezer
Vlaams Brabant
Informatie en offerte tijdsregistratiesysteem gekoppeld aan facturatiesoftware werkuren consultants
Ik zoek een tijdsregistratiesysteem waar de werkuren van onze consultants in worden geregistreerd, en waarmee deze uren dan ook meteen kunnen gefactureerd worden aan onze klanten. Graag contact voor meer informatie en besprekingen

Offerte tijdsregistratie systeem

De installatie van een prikklok of het implementeren van een tijdsregistratiesysteem is een handig instrument om arbeidstijden bij de houden. Een duidelijke, efficiënte en eerlijke manier van registratie van werkuren is enkel mogelijk met een goed tijdsregistratiesysteem. De werknemers laten in- en uitbadgen heeft natuurlijk zijn voor- en nadelen.

Met een modern prikkloksysteem kunnen uw werknemers automatisch inloggen of uitloggen met hun badge. Bovendien kan je een duidelijk overzicht van de gepresteerde werkuren vragen. Hoeveel uur heeft deze werknemer als middagpauze genomen. Een duidelijke registratie van het aantal werkuren zorgt voor een eerlijke en accurate verloning. Voor de registratie bestaan er vele mogelijkheden. De meest courante is een tijdsregistratiesysteem met een magneetkaart. Maar er zijn ook vele andere systemen mogelijk.

Alles hangt natuurlijk af van de aard van uw bedrijf. Werkt u met bedienden waar u enkel wilt weten wanneer ze toekomen en wanneer ze vertrekken? Of wilt u ook de pauzes registreren? In principe is alles mogelijk. Of u nu kiest voor de aankoop van hardware en software voor tijdsregistratie of voor een systeem waarbij u enkel de abonnementskosten betaalt, de mogelijkheden zijn legio. Aan al deze verschillende mogelijkheden hangt natuurlijk ook een verschillend prijskaartje, je doet er dan ook goed aan verschillende prijzen te vergelijken. Vraag hier offertes aan en vergelijk zelf prijzen en oplossingen voor tijdsregistratie van uw personeel.Offerte aanvragen-prikklok of badge-lezer
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Lijkt mij een goede verdeler voor offerteaanvragen, eventueel ook om zelf mee in zee te gaan al..."

K. Van De Wijngaert

"zeer snel, zeer goed"

F. Kundycki


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.