Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Offerte lokalisatiesysteem: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferte lokalisatiesysteem-voertuiglokalisatie

Ontvang nu meerdere offertes: VoertuiglokalisatieOfferte aanvragen-voertuiglokalisatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Voertuiglokalisatie
West-Vlaanderen
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Brugge
We hebben reeds een bedrijf maar nemen binnenkort een tweede bedrijf over met 3-4 bestelwagens; Voor deze wagens zijn we nu op zoek naar een degelijk systeem voor voertuiglokalisatie. Verplaatsingen zullen vooral in BelgiŽ blijven. Alle voertuigen in eigen beheer. En zeker belangrijk is dat we zeker aan geolokalisatie kunnen doen. Graag een gerichte offerte voor dergelijk systeem.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Voertuiglokalisatiesysteem voor wagenpark van rijschool
Graag een voorstel en meer informatie omtrent de diverse mogelijkheden over voertuiglokalisatie. Als rijschool zouden wij beginnen met een wagen. Graag kostprijs, mogelijkheden, modellen e.d. Bedankt.
Voertuiglokalisatie
Vlaams Brabant
GPS trackingsysteem voor personenwagens, Vlaams Brabant
GPS trackingsysteem gezocht voor het lokaliseren van een volkswagen Tiguan alsook een Mercedes Vito en een Vespa 50 cc. Graag uw beste voorstel. Bedankt.
Ritregistratie
Vlaams Brabant
Offerteaanvraag voertuiglokalisatie, Vlaams Brabant
Als zaakvoerder wil ik weten waar mijn voertuigen zich bevinden en wanneer. Hier sprake van 4 wagens waarvan 2 vrachtwagens en 2 bestelwagens. Bedankt.
Ritregistratie
West-Vlaanderen
Ritregistratie, offertevergelijk
Ik wil graag weten wat het mij kost om een voertuig online te traceren waar het zit alsmede wanneer het is gestart en tot stilstand komt. gelieve niet op te bellen maar info per mail te versturen aub. indien dit interessant lijkt zal ik zelf contact opnemen. daarom ook best uw gegevens noteren. Met vriendelijke groet.
Track & Trace
West-Vlaanderen
Offerte voor online tracking systeem
Wij hadden graag een voorstel gekregen omtrent een online tracking systeem, dit voor een 10-tal wagens maximum waarvan bestelwagens en personenwagens. Bedankt voor de snelle reactie.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Kostprijs voor voertuiglokalisatiesysteem, bedrijf in Hamme
Ik had graag een voorstel alsook bijkomende informatie gekregen over de verschillende voertuiglokalisatiesystemen voor een 4-tal wagens (Toyota, Mercedes,Renault master). Bedankt.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Tracking systeem voor vrachtwagen
Graag had ik via e-mail informatie ontvangen omtrent track & trace. Mijn zus is zaakvoerder van een kmo en heeft een aantal vrachtwagens staan, ooit is een tracking systeem aan bod gekomen. Kunnen jullie mij de nodige inlichtingen en prijs versturen van modellen die voor het ogenblik beschikbaar zijn op op de markt. Bedankt.

Offerte lokalisatiesysteem

Wenst u de activiteiten van uw mobiele teams beter te beheren en overbodige verplaatsingen te vermijden? Wij helpen u. Ontvang nu 3 voorstellen en vergelijk.

Leid uw personeel in goede banen

Hebt u mobiel personeel in uw bedrijf? Dan zal voertuiglokalisatie u ten goede komen. Geolokalisatie zal u helpen om uw chauffeurs, leveranciers, werfpersoneel, technici, verkopers en vertegenwoordigers in goede banen te leiden. Met Fleet Management systems kan je volgende dingen:

 • Zie welke technicus het dichtst bij de klant is
 • Beheer uw mobiel personeel
 • Verhoog de productiviteit van uw verkoopteams
 • Vermijd nutteloze verplaatsingen van uw vertegenwoordigers
 • Verbeter de veiligheid van uw chauffeurs
 • Beveilig uw materiaal
 • Verkort het aantal afgelegde kilometers
 • Hou eco-scores van uw personeel bij
 • Bevorder eco-driving
 • Verlaag de benzinekosten van uw vloot
 • Ga voor een ecologisch bedrijf
 • Krijg overzicht over welke opdrachten uitgevoerd zijn

Met Real-time tracking van voertuigen zal uw onderneming efficiënter te werk kunnen gaan. Het zal uw winsten ten goede komen. Bovendien is het een handig hulpmiddel om uw klanten een nog betere dienstverlening te bieden. Geen wonder dat steeds meer bedrijven gebruik maken van track en trace.

U kan kiezen voor een Geofencing-optie. Met deze optie baken je een bepaald gebied af. Wanneer de auto, camion, camionette, ... buiten dit gebied gaat krijg je een melding. Maar ook voor vele andere dingen kan je een melding krijgen. Zo kan je ervoor zorgen dat je een SMS krijgt wanneer het autoalarm afgaat. Of dat je een mail krijgt wanneer de auto aan een bepaald aantal kilometers zit en dus nog eens naar de controle zou moeten. Vraag daarom meer informatie aan. Vul onderstaand formulier in en kom in contact met verschillende leveranciers. Zo vergelijk je zelf de mogelijkheden en kosten van voertuigtracking in België.

Je kan ook kiezen voor een heel aantal andere beveiligingsopties. Zo kan je ervoor zorgen dat je het voertuig van op afstand onbruikbaar kan maken. Stel dat jouw auto gestolen wordt. Dan kan je met één enkele muisklik de motor onbruikbaar maken. De auto zal vanaf dan niet meer kunnen starten, tot jij de actie ongedaan maakt.

Zeg wat u wenst en ontvang verschillende offertes

Wenst u ook te gaan voor een efficiënt beheer van uw buitendiensten? En zou u ook graag geen overbodige ritten meer laten doen door uw personeel? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang snel offertes voor track en trace van uw voertuigen.Offerte aanvragen-voertuiglokalisatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Snelle reactie. Ik ben duidelijk tevreden over jullie dienst."

H. Stylemans

"Wij zijn heel tevreden wat de uitvoering en de opvolging betreft."

B. Eloy


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.