Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Offerte innen openstaande facturen: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferte innen openstaande facturen-incassobureau

Ontvang nu meerdere offertes: IncassobureauOfferte aanvragen-incassobureau

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau voor bedrijf te Antwerpen
Graag een offerte voor mijn openstaande facturen naar particulieren toe terug te vorderen. Dit betreft facturen van geboekte reizen van een 15 a 20 tal personen. Het openstaand bedrag ligt tussen de 5000€ en 10.000€ Deze mensen zijn allemaal gedomicilieerd in België. Gelieve mij te contacteren om hierover af te spreken.
Incassobureau
Limburg
Incasso voor terugvorderen van onbetaalde huur, Genk
Ik zoek een incassobureau voor het terugvorderen van onbetaalde huur. Het gaat over een totaal bedrag van ongeveer 2500€. Het zou kunnen dat de huurders momenteel al naar een ander adres zijn vertrokken want al de aangetekende Schijvens komen terug.
Incassobureau
Antwerpen
Incasso voor terugvorderen van onbetaalde huur, Antwerpen
Ik heb problemen met een huurder die op dit moment 4 maanden achter staat met zijn huur. Samen met elektriciteitsrekeningen komt dit totale bedrag neer op een kleine 2000€. Is het mogelijk dit via incasso terug te vorderen.
Incassobureau
Antwerpen
Informatie debiteurenbeheerders
Ik had graag wat meer informartie ontvangen over debiteurenbeheerders.
Incassobureau
Antwerpen
Innen van facturen van particulieren
Wij zijn op zoek naar een incasskantoor die ons kan helpen met het innen van facturen voor particulieren.
Incassobureau
Antwerpen
Innen onbetaalde factuur
We zitten met een onbetaalde factuur van 635€ die dateert van februari 2011. We zouden deze factuur graag terugvorderen.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Prijsinformatie incassobureau
Wij hadden graag informatie ontvangen over de werking en de tarieven van een incassobureau. Voor mijn dierenartsenpraktijk had ik graag geïnformeerd wat de mogelijkheden zijn om facturen te innen van patiënten die niet betalen. Momenteel hebben we vele kleine openstaande facturen.
Incassobureau
Antwerpen
Offerte incassobureau voor architectenbureau te Antwerpen
Ik ben architect en heb te kampen met een slechte betaler. Daarom ben ik op zoek naar een incassobureau. Het betreft hier 1 klant die twee onbetaalde facturen heeft uitstaan, voor een totaal bedrag tussen de 30 000 en 40 000 euro. Alvast bedankt voor uw snelle reactie.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Betaling onbetaalde factuur incassobureau
Hulp bij het doen betalen van factuur buiten termijn. Contact en voorstel diensten incassobureau.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Offerte incasso onbetaalde facturen, contact incassobureau's, opvolgen wanbetalers
Wij werken nu al met iemand, maar ik zou deze samenwerking graag eens herbekijken en vergelijken met de service en prijs van andere aanbieders. Het gaat om een 8-tal dossiers.
Incassobureau
Antwerpen
Offerte incasso onbetaalde facturen, contact incassobureau's, opvolgen wanbetalers
Wij hebben ook een internaat aan onze school, en daar hebben we toch heel vaak onbetaalde facturen. Nu nog een 20 à 25. We werken al met TCM voor de incasso hiervan, maar vergelijke graag met andere aanbieders hun aanbod, en indien interessanter is een overstap zeker te overwegen. Elk dossier heeft een schuld van 300 à 2000 euro.
Incassobureau
Limburg
Sneller innen van facturen
Graag had ik informatie willen ontvangen omtrent uw manier van werken, dienstverlening, kostprijs e.d. Graag snellere betaling van onbetaalde facturen. Bedankt.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Offerte incasso onbetaalde facturen, contact incassobureau's, opvolgen wanbetalers
Op dit moment doen we onze opvolging nog zelf, maar we zijn van plan dit uit te besteden. graag contact met kandidaten. We zijn nu redelijk mee met de opvolging, spelen kort op de bal, dus niet zoveel openstaande dossiers momenteel, maar plan is hele opvolging uit te besteden.
Incassobureau
Antwerpen
Huurgelden
Achterstallige huurgelden bij vonnis verkregen er is een vonnis geveld in 2009 maar de betreffende persoon is naar Nederland gevlucht en woont nu in Rotterdam.
Incassobureau
Antwerpen
Invordering openstaande facturen
Graag de nodige informatie omtrent de invordering van een aantal openstaande facturen. Jaarlijkse basis: +/- 20 facturen, > €10.000. Bedankt.
Incassobureau
Antwerpen
Hulp met onbetaalde facturen, incasso openstaande facturen
Hulp om na deze lange tijd en vriendelijk gevraagd om betaling van deze facturen,en er nu komaf mee te maken!!!
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau & schuldvordering
Graag had ik wat informatie willen ontvangen omtrent het samenwerken met een incassobureau, welke diensten bieden jullie aan, services, prijzen, extra kosten, e.d. Graag had ik iemand willen hebben die mijn openstaande facturen goed kan opvolgen. Alvast bedankt.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Incasso & schuldvordering
Graag had ik wat inlichtingen ontvangen omtrent een mogelijke samenwerking tussen een bepaald incassobureau en mijzelf. Ik heb momenteel 2 openstaande facturen waarvan 1 dateert van < 6 maanden en de tweede wat meer. Ik moet zeggen dat alles op den duur wel wordt betaald maar sommige blijven moeilijk doen en ik daarbij verlies ik ook mijn tijd door aangetekend schrijven te versturen, bellen e.d. U kunt mij altijd rechtstreeks contacteren, voor mij geen probleem. Alvast bedankt.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Incassobureau
Graag verneem ik hoeveel het ons bedrijf kost om invordering te doen via een incassobureau. Hoe alles in zijn werk gaat , of er vaste tarieven of via abonnement gewerkt wordt e.d. Alvast bedankt om contact op te nemen.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Incasso & schuldvordering
Graag had ik inlichtingen ontvangen omtrent het behandelen van openstaande facturen, jaarlijks is dit bij ons zo'n 10 à 20 nationale facturen, de meeste zijn wat minder dan 6 maanden oud maar er zijn er een paar die wat moeilijker te innen zijn en die naar 1,5jaar nog altijd niet betaald zijn. Graag ik willen weten wat het kost om te gaan samenwerken met een incassobureau en welke diensten & services jullie kunnen aanbieden. Alvast bedankt.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Incasso en schuldvordering
Graag had ik inlichtingen alsook een prijsopgave willen ontvangen omtrent het samenwerken met een incassobureau, wat bieden jullie als diensten en services aan en wat zijn uw tarieven. Ik werk momenteel met een advocaat maar graag zou ik incassobureau en advocaat willen vergelijken. Alvast bedankt.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Hulp incassobureau bij innen van onbetaalde facturen klanten
Wij hebben een fitnesscentrum, regelmatig gebeurt het dat iemand met een jaarabonnement plots wilt opzeggen en niet meer komt, en ook weigert te betalen, ondanks getekend contract voor 12 maanden. Alles bij elkaar gaat het toch om een serieus bedrag, rond de 9000 euro, die ik graag zou terugvorderen van deze klanten. Graag contact en informatie over uw diensten.
Incassobureau
Antwerpen
Incasso van openstaande factuur bij klant in moeilijkheden
Ik geef trainingen, vaak gebeurt dat via een trainingsbureau dat voor een klant van hen trainers zoekt. Zo heb ik voor een bureau gewerkt, maar dit zit nu in fincancieële moeilijkhkeden. De opdrachtgever of eigenlijk klant echter niet. Ik heb morgen met hen een gesprek, maar heb graag indien nodig alvast contact met een incassobureau, en verneem graag hoe zij mij in deze zaak kunnen helpen.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Hulp tijdig doen betalen van facturen, offerte incassobureau
Op dit moment hebben wij nog geen procedure voor facturen die buiten hun termijn gaan. Wij zoeken echter wel hulp hierin want de situatie verergert. Alles bij elkaar gaat het jaarlijks zeker om meer dan 100.000€. Graag contact, informatie over uw diensten, en een prijsindicatie.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Informatie en offerte opvolgen wanbetalers incassobureau
Bij Shindler (liften, u waarschijnlijk wel bekend) hebben wij uiteraard regelmatig wanbetalers in ons grote klantenbestand. Vaak gaat dat over discussie bij onderhoud van de liften en facturatie daarvan. Normaal geven wij facturen overtijd meteen aan de advocaat door, Alles bij elkaar gaat het wel over duizenden euro's uiteraard. U kan de info op mijn telenetadres sturen bij voorkeur, of desnoods kort telefonisch contact. Ik antwoord indien nodig wel vanuit mijn Schindler adres. Alvast bedankt voor meer informatie over de werkwijze via incassobureau's en een prijsindicatie.

Offerte innen openstaande facturen

U geeft uw klanten krediet als een blijk van vertrouwen. Uiteraard, zo bouwt u een goede band op met de klant in kwestie. Het grootste deel van de Belgische ondernemingen is gezond en zal zijn schuld ook wel betalen. Maar zelfs een beperkt aantal late betalers - of erger faillissementen - tasten uw winst rechtstreeks aan. Je doet er dus goed aan een aantal incasso-oplossingen te vergelijken.

Wordt u ook steeds vaker geconfronteerd met klanten die hun betalingsverplichting niet nakomen? Door de aanhoudende economische problemen wordt het elke dag moeilijker een goede werkkapitaalcyclus te garanderen. Een snelle terugvordering van schulden zou veel bedrijven een stevig handje kunnen helpen.

Steeds meer ondernemers komen dus in de problemen door wanbetalers. Hebt u openstaande facturen en wenst u uw geld sneller te innen? Vul onze vragenlijst en ontvang gratis advies. Wij bestuderen uw vraag en brengen u in contact met verschillende incassobureaus, zo kan u rustig en doordacht een beslissing nemen.

Openstaande facturen die maar niet betaald worden zijn een reële bedreiging voor de financiële gezondheid van uw bedrijf. De energie en tijd die het vraagt om dit zelf op te volgen kan u beter gebruiken voor klanten die wel betalen. Laat het debiteurenbeheer van uw bedrijf dan ook over aan een extern bureau. Zij gaan op een professionele manier om met uw slecht betalende klanten.

Respectvolle geldterugvordering is niet evident maar wel van vitaal belang voor elk bedrijf. De vrees om klanten te verliezen houdt vele ondernemers tegen een incassobureau in te schakelen. U moet echter weten dat deze bureaus ervaring hebben met het innen van onbetaalde facturen. Een incassobureau weet hoe ze wanbetalers kunnen overtuigen zonder de commerciële band met uw bedrijf te verbreken.

Leg ons uit wat u wenst en vind de beste oplossing. Rekenen op een incassodienst is een goed idee. Vul daarom onze vragenlijst in. Wij brengen u in contact met verschillende incassobureaus en zij bezorgen u tot drie verschillende offertes. U vergelijkt zelf de offertes en kiest zo het beste bureau.Offerte aanvragen-incassobureau
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Bobex-site gebruiksvriendelijk. Iets te veel reminders. Iets te weinig relevante leveranciers. ..."

W. De Schepper

"Zeer tevreden , ik had onmiddellijk 5 verschillende leveranciers."

J. Sluyts


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.