Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Offerte incasso innen facturen: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferte incasso innen facturen-incassobureau

Ontvang nu meerdere offertes: IncassobureauOfferte aanvragen-incassobureau

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau voor bedrijf te Antwerpen
Graag een offerte voor mijn openstaande facturen naar particulieren toe terug te vorderen. Dit betreft facturen van geboekte reizen van een 15 a 20 tal personen. Het openstaand bedrag ligt tussen de 5000€ en 10.000€ Deze mensen zijn allemaal gedomicilieerd in België. Gelieve mij te contacteren om hierover af te spreken.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Incasso voor een bedrijf in Berlare
Ik bezit mijn eigen bedrijf waarvoor ik gemerkt heb dat mijn klanten steeds minder geregeld betalen. Momenteel ben ik net klaar met een lange zaak en zoek nu iemand om in de toekomst deze rekeningen voor mij op te volgen. Omdat ik veel goede dingen hoor over incassobureaus ben ik momenteel wel benieuwd naar verdere informatie en offertes om eventueel een contract af te sluiten.
Incassobureau
Brussel
Incassokantoor voor openstaande facturen
Wij wensen beroep te doen op een incassokantoor voor onze openstaande facturen. Bedankt voor uw prijsopgave.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Vorderen onbetaalde factuur
Wij zouden graag de boete willen ontvangen van onze vorige huurders wegens vroegtijdig verlaten van de woonst. Deze bedraagt 2 maanden huur, wat een kleine 2000 euro is.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Vorderen onbetaalde facturen kinesist
Ik ben kinesist en zou graag facturen innen van patiënten die niet betalen. Momenteel gaat dat om een bedrag van 800 euro, maar dit zal snel oplopen tot 1300 euro.
Incassobureau
Antwerpen
Offerte incasso onbetaalde facturen, contact incassobureau's, opvolgen wanbetalers
Momenteel is er maar één openstaand dossier, van 500€ wel.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Offerte incasso onbetaalde facturen, contact incassobureau's, opvolgen wanbetalers
Op dit moment doen we onze opvolging nog zelf, maar we zijn van plan dit uit te besteden. graag contact met kandidaten. We zijn nu redelijk mee met de opvolging, spelen kort op de bal, dus niet zoveel openstaande dossiers momenteel, maar plan is hele opvolging uit te besteden.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Innen onbetaalde facturen, incasso wanbetalers, offerte incassobureau
Onbetaalde facturen innen ASAP
Incassobureau
Antwerpen
Terugvorderen van openstaande facturen
Wij hebben op dit ogenblik 2 klanten staan die sinds een half jaar niet meer reageren, de ene openstaande factuur bedraagt zo'n €1.400 de andere iets meer dan €2.000. Graag had ik willen weten wat voor ons de kosten zou zijn, hoe jullie te werk gaan, e.d. Alvast bedankt voor de informatie.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Incasso & schuldvordering
Graag had ik inlichtingen wensten te ontvangen omtrent het werken met een incassobureau, ons bedrijf telt momenteel een 20-tal "vervallen" facturen alsook een 20-tal andere. U kunt mij eventueel contacteren via telefoon of e-mail, wat u verkiest. Alvast bedankt.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Hulp incassobureau bij innen van onbetaalde facturen klanten
Wij hebben een fitnesscentrum, regelmatig gebeurt het dat iemand met een jaarabonnement plots wilt opzeggen en niet meer komt, en ook weigert te betalen, ondanks getekend contract voor 12 maanden. Alles bij elkaar gaat het toch om een serieus bedrag, rond de 9000 euro, die ik graag zou terugvorderen van deze klanten. Graag contact en informatie over uw diensten.
Incassobureau
Antwerpen
Incasso van openstaande factuur bij klant in moeilijkheden
Ik geef trainingen, vaak gebeurt dat via een trainingsbureau dat voor een klant van hen trainers zoekt. Zo heb ik voor een bureau gewerkt, maar dit zit nu in fincancieële moeilijkhkeden. De opdrachtgever of eigenlijk klant echter niet. Ik heb morgen met hen een gesprek, maar heb graag indien nodig alvast contact met een incassobureau, en verneem graag hoe zij mij in deze zaak kunnen helpen.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Hulp tijdig doen betalen van facturen, offerte incassobureau
Op dit moment hebben wij nog geen procedure voor facturen die buiten hun termijn gaan. Wij zoeken echter wel hulp hierin want de situatie verergert. Alles bij elkaar gaat het jaarlijks zeker om meer dan 100.000€. Graag contact, informatie over uw diensten, en een prijsindicatie.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Informatie en offerte opvolgen wanbetalers incassobureau
Bij Shindler (liften, u waarschijnlijk wel bekend) hebben wij uiteraard regelmatig wanbetalers in ons grote klantenbestand. Vaak gaat dat over discussie bij onderhoud van de liften en facturatie daarvan. Normaal geven wij facturen overtijd meteen aan de advocaat door, Alles bij elkaar gaat het wel over duizenden euro's uiteraard. U kan de info op mijn telenetadres sturen bij voorkeur, of desnoods kort telefonisch contact. Ik antwoord indien nodig wel vanuit mijn Schindler adres. Alvast bedankt voor meer informatie over de werkwijze via incassobureau's en een prijsindicatie.
Incassobureau
Limburg
Informatie en offerte incasso van openstaande facturen wanbetalers
Hulp met het innen van openstaande facturen via een incassobureau. Graag contact, informatie en offertes van verschillende bureau's.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Contact en gegevens incassobureau's voor inroepen hulp wanneer nodig
Op dit moment geen facturen overdue, we hebben ook een kredietverzekering, en hebben vroeger met Liebaerts en Berquin gewerkt. Ik zou wel graag een contact hebben voor wanneer incasso me nodig lijkt. Bobex kwaliteitscontrole: Ook deze man is eerder informatief op zoek naar oplossingen en heeft niet meteen hulp van een incassobureau nodig. Lead wordt niet gefactureerd maar is eventueel wel interessant om even te contacteren.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Contactinformatie incassobureau voor hulp bij wanbetalers
Op dit moment geen openstaande facturen, klant heeft interesse hoe incassodiensten verlopen, aan welke voorwaarden, en wenst graag alvast wat info en contactgegevens voor wanneer hij met wanbetalers geconfronteerd zou worden. Bobex kwaliteitscontrole: Deze lead wordt niet gefactureerd, gaat enkel om een informatie-aanvraag maar leek ons toch interessant door te geven, potentiële klant naar toekomst toe.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Inlichtingen voor incasso en schuldvordering openstaande facturen
Graag had ik inlichtingen gekregen omtrent bureaus die zich bezighouden met incasso en schuldvordering. Momenteel nog maar een openstaande factuur maar de kans bestaat er in dat er later nog andere bijkomen en dat ik uw diensten nodig zal hebben. Met dank.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Offerte en contact incassobureau voor behandelen aantal wanbetalers met openstaande facturen
Wij zijn een distributiecentrum van sterke dranken. Op dit moment hebben we een servicecentrum in Budapest die onze onbetaalde facturen opvolgt. Het gaat om Belgische en Luxemburgse klanten. Er zijn zo'n 20 à 50 wanbetalers die meer dan een miljoen euro aan openstaande facturen omvatten. Omwille van enkele probleempjes met de dienst in Budapest overweeg ik eventueel om deze zaken lokaal door een incassobureau te laten behandelen. Daarom ontvang ik graag uw informatie en voorstellen.
Incassobureau
Antwerpen
Contact incassobureau voor innen onbetaalde openstaande facturen, vorderen wanbetalers
Wij zijn actief in de bouwsector en hebben geregeld wanbetalers. Op dit moment staan er zo'n 5 dossiers open. Normale handelswijze is dat we die na 3 maanden aan de advocaat doorgeven. De huidige 5 zijn dus niet ouder dan 3 maanden. Het gaat om iets van een 20.000 €. Graag contact van een incassobureau hoe zij dit kunnen behandelen.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Vaste partner gezocht voor incassozaken te beheren, incasso onbetaalde facturen
Maandelijks hebben wij een 30 à 40 wanbetalers waaronder enkele terugkerende hardnekkige gevallen. De schulden lopen meestal van een half jaar tot een jaar opgestapeld, en de bedragen varieëren van enkele honderden euro's tot 3000 à 4000 euro. Graag komen wij in contact met professionele incassobureau's om ons hierin bij te staan.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Incassobureau voor toekomstige wanbetalers gezocht
Dit bedrijf heeft 30 klanten per maand en heeft om de 2 maanden ongeveer een klant die niet tijdig betaald. Zij wensen meer informatie over uw diensten voor een eventuele samenwerking in de toekomst.
Incassobureau
Geen regioContact incassobureau voor innen openstaande facturen Nederlandse firma
Wij zoeken een incassobureau voor een beperkt aantal openstaande facturen in Belgie; wij zijn een Nederlandse firma. Liefst even contact via e-mail.
Incassobureau
Brussel
Offertes incassobureau's voor recupereren openstaande facturen in het buitenland
Wij zijn een Europese beroepsverening gevestigd te Brussel en hebben 2 openstaande facturen bij een Hongaars bedrijf dat weigert deze facturen die betrekking hebben op lidgeld te betalen. Graag contact en offertes van incassobureau's om ons met deze kwestie te helpen.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Hulp bij recupereren van onbetaalde facturen bij wantbetalers, offerte incassobureau
Hulp bij het betaald krijgen van reeds heel lang openstaande facturen, het betreft internationale klanten. Graag contact

Offerte incasso innen facturen

U geeft uw klanten krediet als een blijk van vertrouwen. Uiteraard, zo bouwt u een goede band op met de klant in kwestie. Het grootste deel van de Belgische ondernemingen is gezond en zal zijn schuld ook wel betalen. Maar zelfs een beperkt aantal late betalers - of erger faillissementen - tasten uw winst rechtstreeks aan. Je doet er dus goed aan een aantal incasso-oplossingen te vergelijken.

Wordt u ook steeds vaker geconfronteerd met klanten die hun betalingsverplichting niet nakomen? Door de aanhoudende economische problemen wordt het elke dag moeilijker een goede werkkapitaalcyclus te garanderen. Een snelle terugvordering van schulden zou veel bedrijven een stevig handje kunnen helpen.

Steeds meer ondernemers komen dus in de problemen door wanbetalers. Hebt u openstaande facturen en wenst u uw geld sneller te innen? Vul onze vragenlijst en ontvang gratis advies. Wij bestuderen uw vraag en brengen u in contact met verschillende incassobureaus, zo kan u rustig en doordacht een beslissing nemen.

Openstaande facturen die maar niet betaald worden zijn een reële bedreiging voor de financiële gezondheid van uw bedrijf. De energie en tijd die het vraagt om dit zelf op te volgen kan u beter gebruiken voor klanten die wel betalen. Laat het debiteurenbeheer van uw bedrijf dan ook over aan een extern bureau. Zij gaan op een professionele manier om met uw slecht betalende klanten.

Respectvolle geldterugvordering is niet evident maar wel van vitaal belang voor elk bedrijf. De vrees om klanten te verliezen houdt vele ondernemers tegen een incassobureau in te schakelen. U moet echter weten dat deze bureaus ervaring hebben met het innen van onbetaalde facturen. Een incassobureau weet hoe ze wanbetalers kunnen overtuigen zonder de commerciële band met uw bedrijf te verbreken.

Leg ons uit wat u wenst en vind de beste oplossing. Rekenen op een incassodienst is een goed idee. Vul daarom onze vragenlijst in. Wij brengen u in contact met verschillende incassobureaus en zij bezorgen u tot drie verschillende offertes. U vergelijkt zelf de offertes en kiest zo het beste bureau.Offerte aanvragen-incassobureau
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Tevreden over Bobex, want we werden door verschillende leveranciers gecontacteerd."

E. Jongeneelen

"Zeer goede service."

P. Coussee


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.