Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Offerte hulp wanbetalers: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferte hulp wanbetalers-incassobureau

Ontvang nu meerdere offertes: IncassobureauOfferte aanvragen-incassobureau

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau voor bedrijf te Antwerpen
Graag een offerte voor mijn openstaande facturen naar particulieren toe terug te vorderen. Dit betreft facturen van geboekte reizen van een 15 a 20 tal personen. Het openstaand bedrag ligt tussen de 5000 en 10.000 Deze mensen zijn allemaal gedomicilieerd in Belgi. Gelieve mij te contacteren om hierover af te spreken.
Incassobureau
Limburg
Vorderen onbetaalde facturen
Ik ben op zoek naar een incassobureau voor het terugvorderen van onbetaalde facturen. Het huidig aantal onbetaalde facturen is 4 5. Het totaal bedrag aan openstaande facturen varieert elke maand tussen de 1500 en de 4000 5000 euro.
Incassobureau
Limburg
Tarieven incassobureau hulp innen facturen
Ik heb zelf te weinig tijd hiervoor, daarom krijg ik graag info en tarieven om mij te laten helpen achterstallige betalingen te innen.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Incasso onbetaalde facturen
Occasionele bijstand bij innen van facturen voor "toevallige klanten" op onze groencompostering en huisvuilverwerkingsinstallatie, het gebeurt niet heel vaak maar toch geregeld, en op dit moment staan er ook nog 2 3 buiten termijn open.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Betaling onbetaalde factuur incassobureau
Hulp bij het doen betalen van factuur buiten termijn. Contact en voorstel diensten incassobureau.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Offerte incasso onbetaalde facturen, contact incassobureau's, opvolgen wanbetalers
Wij werken nu al met iemand, maar ik zou deze samenwerking graag eens herbekijken en vergelijken met de service en prijs van andere aanbieders. Het gaat om een 8-tal dossiers.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Offerte hulp incassobureau's innen onbetaalde facturen
Graag had ik een offerte gekregen met de voorwaarden om jullie hulp te ontvangen. Mvg, Matthias
Incassobureau
Antwerpen
Incasso & schuldvordering
Wij werken momenteel met Graydon, een incassobureau gevestigd in Nederland. Graag hadden we die eens grondig willen vergelijken met wat jullie ons kunnen aanbieden omtrent dienstverleningen, services, prijzen, e.d. Op jaarbasis hebben we zo'n 4 tot 8-tal onbetaalde rekeningen, globaal bedrag kan variren, laten we zeggen tussen de 10.000 en 25.000 op jaarbasis (voornamelijk nationale facturen). U kunt mij gerust altijd telefonisch contacteren. Alvast bedankt.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Hulp incassobureau bij innen van onbetaalde facturen klanten
Wij hebben een fitnesscentrum, regelmatig gebeurt het dat iemand met een jaarabonnement plots wilt opzeggen en niet meer komt, en ook weigert te betalen, ondanks getekend contract voor 12 maanden. Alles bij elkaar gaat het toch om een serieus bedrag, rond de 9000 euro, die ik graag zou terugvorderen van deze klanten. Graag contact en informatie over uw diensten.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Hulp tijdig doen betalen van facturen, offerte incassobureau
Op dit moment hebben wij nog geen procedure voor facturen die buiten hun termijn gaan. Wij zoeken echter wel hulp hierin want de situatie verergert. Alles bij elkaar gaat het jaarlijks zeker om meer dan 100.000. Graag contact, informatie over uw diensten, en een prijsindicatie.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Informatie en offerte opvolgen wanbetalers incassobureau
Bij Shindler (liften, u waarschijnlijk wel bekend) hebben wij uiteraard regelmatig wanbetalers in ons grote klantenbestand. Vaak gaat dat over discussie bij onderhoud van de liften en facturatie daarvan. Normaal geven wij facturen overtijd meteen aan de advocaat door, Alles bij elkaar gaat het wel over duizenden euro's uiteraard. U kan de info op mijn telenetadres sturen bij voorkeur, of desnoods kort telefonisch contact. Ik antwoord indien nodig wel vanuit mijn Schindler adres. Alvast bedankt voor meer informatie over de werkwijze via incassobureau's en een prijsindicatie.
Incassobureau
Limburg
Informatie en offerte incasso van openstaande facturen wanbetalers
Hulp met het innen van openstaande facturen via een incassobureau. Graag contact, informatie en offertes van verschillende bureau's.
Incassobureau
Brussel
Contact incassobureau regelen van openstaande facturen
Als verhuurder van een aantal panden (studio's alsook appartementen) komt het vaak voor dat een huurder zijn huur niet betaald. Huurders hebben 3 maanden om hun huur te betalen, indien ze dit niet doen stappen we over naar het vredegerecht. Graag had ik informatie ontvangen over incassobureaus, hoeveel het kost, hoe het werkt alsook hoe lang dit duurt. Met dank.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Hulp innen van openstaande facturen op nationaal vlak
Graag krijg ik hulp voor het innen van openstaande facturen die niet betaald worden. Met dank.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Offerte en contact incassobureau voor behandelen aantal wanbetalers met openstaande facturen
Wij zijn een distributiecentrum van sterke dranken. Op dit moment hebben we een servicecentrum in Budapest die onze onbetaalde facturen opvolgt. Het gaat om Belgische en Luxemburgse klanten. Er zijn zo'n 20 50 wanbetalers die meer dan een miljoen euro aan openstaande facturen omvatten. Omwille van enkele probleempjes met de dienst in Budapest overweeg ik eventueel om deze zaken lokaal door een incassobureau te laten behandelen. Daarom ontvang ik graag uw informatie en voorstellen.
Incassobureau
Antwerpen
Contact incassobureau voor innen onbetaalde openstaande facturen, vorderen wanbetalers
Wij zijn actief in de bouwsector en hebben geregeld wanbetalers. Op dit moment staan er zo'n 5 dossiers open. Normale handelswijze is dat we die na 3 maanden aan de advocaat doorgeven. De huidige 5 zijn dus niet ouder dan 3 maanden. Het gaat om iets van een 20.000 . Graag contact van een incassobureau hoe zij dit kunnen behandelen.
Incassobureau
Brussel
Offertes incassobureau's voor recupereren openstaande facturen in het buitenland
Wij zijn een Europese beroepsverening gevestigd te Brussel en hebben 2 openstaande facturen bij een Hongaars bedrijf dat weigert deze facturen die betrekking hebben op lidgeld te betalen. Graag contact en offertes van incassobureau's om ons met deze kwestie te helpen.

Offerte hulp wanbetalers

U geeft uw klanten krediet als een blijk van vertrouwen. Uiteraard, zo bouwt u een goede band op met de klant in kwestie. Het grootste deel van de Belgische ondernemingen is gezond en zal zijn schuld ook wel betalen. Maar zelfs een beperkt aantal late betalers - of erger faillissementen - tasten uw winst rechtstreeks aan. Je doet er dus goed aan een aantal incasso-oplossingen te vergelijken.

Wordt u ook steeds vaker geconfronteerd met klanten die hun betalingsverplichting niet nakomen? Door de aanhoudende economische problemen wordt het elke dag moeilijker een goede werkkapitaalcyclus te garanderen. Een snelle terugvordering van schulden zou veel bedrijven een stevig handje kunnen helpen.

Steeds meer ondernemers komen dus in de problemen door wanbetalers. Hebt u openstaande facturen en wenst u uw geld sneller te innen? Vul onze vragenlijst en ontvang gratis advies. Wij bestuderen uw vraag en brengen u in contact met verschillende incassobureaus, zo kan u rustig en doordacht een beslissing nemen.

Openstaande facturen die maar niet betaald worden zijn een reële bedreiging voor de financiële gezondheid van uw bedrijf. De energie en tijd die het vraagt om dit zelf op te volgen kan u beter gebruiken voor klanten die wel betalen. Laat het debiteurenbeheer van uw bedrijf dan ook over aan een extern bureau. Zij gaan op een professionele manier om met uw slecht betalende klanten.

Respectvolle geldterugvordering is niet evident maar wel van vitaal belang voor elk bedrijf. De vrees om klanten te verliezen houdt vele ondernemers tegen een incassobureau in te schakelen. U moet echter weten dat deze bureaus ervaring hebben met het innen van onbetaalde facturen. Een incassobureau weet hoe ze wanbetalers kunnen overtuigen zonder de commerciële band met uw bedrijf te verbreken.

Leg ons uit wat u wenst en vind de beste oplossing. Rekenen op een incassodienst is een goed idee. Vul daarom onze vragenlijst in. Wij brengen u in contact met verschillende incassobureaus en zij bezorgen u tot drie verschillende offertes. U vergelijkt zelf de offertes en kiest zo het beste bureau.Offerte aanvragen-incassobureau
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Na 5 min online, al direct een offerte bobex - een echte aanrader!"

P. Nulens

"De manier van werken van Bobex vind ik positief, vnl de feedback gegeven door Bobex ook voor kl..."

M. Van Den Eynden


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.