Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Offerte fruitmand voor school: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferte fruitmand voor school-vers fruit op kantoor

Ontvang nu meerdere offertes: Vers fruit op kantoorOfferte aanvragen-vers fruit op kantoor

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vers fruit op kantoor
Oost-Vlaanderen
Wekelijks vers fruit
Wij zijn met 35 medewerkers, we vermoeden dat ongeveer de helft geÔnteresseerd zal zijn in fruit.
Vers fruit op kantoor
Antwerpen
offerte voor fruitmanden op het werk
Beste , Op dit moment hebben wij als leverancier een VZW die ons van fruit voorziet. Doch zijn we opzoek naar een andere speler. Het aantal werknemers is sterk variŽrend. Graag een offerte voor : 2 maal 50 kilo de week; levering op donderdag en maandag. Met vriendelijke groeten Ilse
Vers fruit op kantoor
Vlaams Brabant
Wekelijkse fruitlevering voor een bedrijf in Zellik
We zijn met 25 personen die binnenkort op een locatie zullen samenwerken. Wij wensen graag een uitgebreid aanbod in fruit. Bedankt voor een snelle reactie
Vers fruit op kantoor
Oost-Vlaanderen
Fruitmand voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen
Wij werken in totaal met 33 personen op onze dienst , maar ik betwijfel dat iedereen gebruik zal maken van deze fruitmand. Gelieve een vrijblijvende offerte op te sturen met voldoende informatie over aanbod, prijs en leveringstermijn. De beslissing word volgende week genomen.
Vers fruit op kantoor
Brussel
Fruit op kantoor voor een bedrijf in Brussel
We zouden een leveringssyteem opstarten waarbij onze werknemers tegen betaling fruit kunnen bestellen op kantoor. Na een enquÍte blijkt dat het zou gaan om een 15 tal mensen. Het betalingssysteem wordt voledig door ons voorzien en we zijn nu enkel op zoek naar een kosten offerte voor de besteling en levering ervan.
Vers fruit op kantoor
Limburg
Vers fruit voor een school in Limburg.
Graag een offerte van levering fruit op werk. Een kleine 20tal leraren zullen gebruik maken van deze dienst. Eenmaal akkoord met de offerte wensen we een wekelijkse levering van fruit. Bedankt voor de offerte.

Offerte fruitmand voor school

Levering van vers en gezond fruit op kantoor? Wij bieden u graag advies. Stuur nu een aanvraag en ontvang snel een offerte voor de regelmatige levering van vers fruit bij u op het werk.

Fruit op het werk aanbieden is een mooi gebaar naar uw werknemers toe. Het is een positieve en gezonde stimulans, die zowel de concentratie verbetert als het aantal ziektedagen helpt te reduceren.

Geef het goede voorbeeld om gezonder te leven en geniet samen met uw personeel van een gevarieerd fruitaanbod. U kan kiezen uit verschillende formaten fruitmanden, en u bepaalt zelf met welke regelmaat u een fruitmand ontvangt. Zo kan u genieten van een dagelijkse of wekelijkse portie vitaminen.

Neem een moment voor uw gezondheid en die van uw personeel. Vraag hier vrijblijvend meer informatie over de levering van fruitmanden op kantoor. Of bestel meteen een proefkorf, deze is gratis wanneer u nadien een bestelling plaatst.Offerte aanvragen-vers fruit op kantoor
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Bobex is een zeer interessante tool voor verbouwingswerken."

I. Fredrix

"Goede vorm van werken degelijke firma's."

M. Van Puyvelde


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.