Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Nieuwe leverancier loonbeheer: Ontvang snel meerdere gratis offertesNieuwe leverancier loonbeheer-sociaal secretariaat

Ontvang nu meerdere offertes: Sociaal secretariaatOfferte aanvragen-sociaal secretariaat

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Sociaal secretariaat
Oost-Vlaanderen
Sociaal secretariaat voor een bedrijf in Maldegem
Wij zijn een pas opgestart bedrijf dat is ontstaan uit de overname van een failliet bedrijf. we zoeken iemand die ons zowel in BelgiŽ als in Nederland kunnen helpen. Wij hebben dringend bvb hulp nodig voor de aanwerving van een Nederlander, werkend voor ons bedrijf in Nederland.
Sociaal secretariaat
West-Vlaanderen
Sociaal secretariaat voor een bedrijf in oprichting in Oostkamp
We beginnen op 1 januari 2013 met ons bedrijf. In de eerste maanden zullen we met 2 medewerkers zijn. Later kunnen we uitbreiden naar 3 of 4. Graag een offerte voor de berekening van de totale loonkost en administratie.
Sociaal secretariaat
Vlaams Brabant
Sociaal secretariaat voor een hotelketen in Vlaams Brabant
Ik sta aan het hoofd van een hotelketen. Ik zou graag de tariefiŽringzien voor het opmaken van externe contracten oftewel intriemcontracten. Het zou gaan om een 80-90 mederwerkers.
Sociaal secretariaat
Vlaams Brabant
Sociaal secretariaat voor een vereniging in Vilvoorde.
We onderzoeken de mogelijkheid om een eerste werknemer in dienst te nemen. Wat is de loonkost voor deze bediende(verpleegkundige A2) en wat kost ons het sociaal secretariaat? Graag een offerte.
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Eenvoudige maandelijks loonberekening
Eenvoudige maandelijks loonberekening voor de zelfstandige zaakvoerder. Vast loon. Bedrijfsvoorheffing te berekenen op voordelen alle aard voor bedrijfswagen, woning, gsm, VAPZ, internet.
Sociaal secretariaat
Vlaams Brabant
Sociaal secretariaat voor kinderdagverblijf
Wij werken momenteel met Acerta maar zouden graag willen vergelijken indien er iets beter is. Graag uw offerte met zaken over loonberekening, sociale documenten en outsourcing HR Support. Alvast bedankt.
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Overstap sociaal secretariaat
loonsberekeningen personeel - opmaak nieuwe contracten - dimona - vlotte informatie over personeelsvragen enz... CHANNEL_BOBEX_201106_3m free - CMP-01236-NDC1M8
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Assistentie bij berekeningen
Graag de verwerking van de gegevens met betrekking tot de lonen en de premies alsook de berekening ervan; de opstelling van arbeidscontracten, het personeelsregister, verschillende sociale documenten (loonfiche, individuele rekening, vakantieattest, ?); de inschrijving bij een kinderbijslagfonds en een jaarlijkse vakantiekas; de aansluiting bij een paritaire commissie; de aangiften bij de belastingen voor de bedrijfsvoorheffing en de driemaandelijkse aangiften en betalingen aan de RSZ. Bedankt.
Sociaal secretariaat
West-Vlaanderen
Contact sociaal secretariaat, overstap sociaal secretariaat, veranderen partner loonbeheer
Een systeem waarbij wij de prestatiestaat doorsturen en u berekent loon voor werknemer en bedrijfsleider, u stuurt er ook bij hoeveel rsz, etc er moet betaald worden. Graag contact en prijsvoorstel
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Sociaal secretariaat
Graag had ik inlichtingen willen ontvangen omtrent het samenwerken met een sociaal secretariaat, deze zou moeten instaan voor het uitvoeren van de loonberekening, betaling van lonen alsook rsz en bv voor bedienden. Graag ook loonberekening BV en kwartaalbijdragen voor zelfstandig zaakvoerder. Daarbij ook nog info omtrent Outsourcing HR Support. Alvast bedankt.
Sociaal secretariaat
Vlaams Brabant
Informatie en offerte veranderen van sociaal secretrariaat voor loonberekening
Wij werken op dit moment met handel & nijverheid te gent maar zijn daar niet geheel tevreden van. Ik zou graag het aanbod en de dienstverlening van Partena beter leren kennen om dit te vergelijken met de huidige partner. Alvast bedankt.
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Bedrijf ontevreden van huidige partner zoekt informatie en offerte ander sociaal secretariaat
Wij zijn nu bij het sociaal bureau van Westerlo aangesloten. Ik ben echter niet 100% tevreden van hun diensten, nogal weinig begeleiding en informatie, en ook niet doorzichtig hoe zij werken. Ik heb een bediende verkoopster in dienst en keer ook mezelf een loon uit. Graag contact met een ander sociaal secretariaat en een offerte om zodoende het aanbod te vergelijken.
Sociaal secretariaat
Limburg
Vergelijken van diensten en prijzen sociaal secretariaat, offerte en informatie loonverwerking
Ik wens de diensten van mijn huidige partner met die van Partena te vergelijken, graag een offerte en informatie bezorgen aub
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Contact en offerte sociaal secretariaat voor loonbeheer en aangifte zelfstandige
ik keer mezelf als zaakvoerder een loon uit, en moet 3-maandelijks een aangifte sociaal secr / voorafbetaling doen. Graag contact leverancier om dit uit te besteden
Sociaal secretariaat
West-Vlaanderen
Contact en offerte voor loonadministratie via sociaal secretariaat
Wij hebben een zaak in de transport, een bvba en ik zelf zou moeten een vast loon uit de bvba halen en ik heb daarnaast nog 1 werknemer in dienst ook. Ik werk nog niet met een sociaal secretariaat op dit moment. Graag contact voor informatie en een offerte
Sociaal secretariaat
Oost-Vlaanderen
Sociaal secretariaatsdiensten voor opstartend zelfstandige
Beste, ik wil als zelfstandig consultant algemeen bedrijfsadvies starten. En ook een administratieve werknemer indienst nemen. Wat is het aanbod van een sociaal secretariaat, op welke vlakken en aan welke kostprijs kunnen zij mij hierin begeleiden.
Sociaal secretariaat
Vlaams Brabant
Informatie Partena ter vergelijking met Acerta wat betreft loonsberekening en sociale documenten
Informatie over jullie systeem voor loonberekening - sociale documenten. Momenteel ben ik aangesloten bij Acerta, maar een overstap is nooit uitgesloten indien interessant voorstel.
Sociaal secretariaat
Limburg
Klant van Groep S wenst contact en offerte van Partena om hun diensten te vergelijken
Ik run een bvba op 'n "waakvlammetje", omdat ik gepensioneerd, onbezoldigd zaakvoerder ben en de zaak wil overlaten. Ik heb momenteel ťťn langdurig zieke werknemer in dienst. Mijn vraag: wat zijn de dossier-beheerskosten, inclusief de maandelijkse nul-loon aangiften voor die ene werknemer bij jullie? Momenteel zit ik bij Groep S maar die rekenen nogal veel aan vind ik enkel voor dit dossiertje. P.S. Na overname vd zaak zal er uiteraard meer personeel aangeworven worden.
Sociaal secretariaat
Oost-Vlaanderen
Manier van werken en prijsofferte Groep S vergelijken met Partena
Vergelijken sociaal secretariaat voor berekening lonen, op dit moment werken we met Groep S, ik ontvang graag info en een offerte van een ander sociaal secretariaat om deze eens te kunnen vergelijken.
Sociaal secretariaat
Oost-Vlaanderen
Vergelijken aanbod informatie en offerte Partena met huidig sociaal secretariaat
Dringend informatie om uw aanbod te vergelijken met dat van onze huidige leverancier.
Sociaal secretariaat
Oost-Vlaanderen
Contact en offerte sociaal secretariaat wegens ontevredenheid huidige partner
Ik ben de enige werknemer van een Nederlands bedrijf. Momenteel werk ik onder PC 207, zonder de daaraan verbonden voordelen te krijgen. (via randstad) Mijn werkgever zoekt nu een partner om een degelijk beheer uit te voeren. Graag contact en offerte voor loonbeheer.

Nieuwe leverancier loonbeheer

Zoekt u een partner voor uw loonberekening of om uw HR-taken op te volgen? Vul hier uw informatieaanvraag in en ontvang een vrijblijvend voorstel.

Loonberekening, sociale documenten en fiscale aangiften vragen heel wat tijd en opzoekwerk. een erkend sociaal secretariaat beheerst deze materie door en door, zodat u zich op uw basisactiviteit kunt concentreren.

Werkt u al samen met een sociaal secretariaat? Ontdek de vele facetten van het engagement van Partena HR en vergelijk ze met wat uw huidige partner biedt.

Naast loonberekening, biedt Partena u ook vele HR-beheerstools, professioneel advies van juridische experten, tijdelijke of permanente HR-outsourcing en heel wat publicaties en opleidingen.

Vul de vragenlijst hieronder in om er meer over te weten.Offerte aanvragen-sociaal secretariaat
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben algemeen tevreden over de geleverde diensten."

"Ik vond de dienst zeer professioneel en ik ben er heel tevreden over. De service was zeker in ..."

N. Baelen


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.