Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Maaltijdcheques personeel verdelen: Ontvang snel meerdere gratis offertesMaaltijdcheques personeel verdelen-maaltijdcheques

Ontvang nu meerdere offertes: MaaltijdchequesOfferte aanvragen-maaltijdcheques

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Maaltijdcheques
West-Vlaanderen
Maaltijdcheques offerte te Oostrozebeke
Voor 3 arbeiders die full time in dienst zijn wensen wij maaltijdcheques in overweging te nemen. Op dit moment maken we hier nog geen gebruik van. Kan u mij contacteren samen met een gratis offerte. Dank u
Maaltijdcheques
Limburg
Maaltijdcheques voor een bedrijf in Genk
Ikzelf ben de zaakvoerder van een nieuw opgericht schoonmaakbedrijf. Voorlopig hebben we onze eerste bediende aangenomen en wensen voor haar een offerte voor elektronische maaltijdcheques met mogelijkheid tot uitbreiding. Ook wens ik graag verdere informatie over welke mogelijkheden er zijn voor een onbezoldigd zaakvoerder.
Maaltijdcheques
West-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor een woon en zorgcentrum in Eernegem
Ik ben algemeen directeur van een woon en zorg centrum. Ik had graag informatie en vrijblijvende offertes ontvangen voor maaltijdcheques voor een 70 tal personeelsleden te verdelen , zowel arbeiders en bedienden. We hebben een VZW structuur.
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor een vereniging in Gent
Ik wil graag 1 maaltijdcheque aanvragen. Het gaat om een deeltijdscontract van 3,6u per dag van een 5dagen week. Het btw-nummer is 0895-075-913. Bedankt voor de offerte!
Maaltijdcheques
Limburg
Maaltijdcheques voor een vormingscentrum in Limburg
Wij zijn een VZW met betaalde medewerkers. U mag zich voor de offerte richten op 19medewerkers, allemaal ingeschreven als bedienden.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques aanvraag voor een kleinhandelszaak in Antwerpen
Wij werken momenteel met 3 medewerkers maar in de toekomst zullen we een 4de aannemen. Hiervan zijn er twee ingeschreven als bedienden en de andere als arbeider. We zijn actief in de kleinhandel in elektro en huishoudapparaten.
Maaltijdcheques
West-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor een bouwbedrijf in West-Vlaanderen
Ik en mijn partner nemen een bouwbedrijf over; In de toekomst zal ik dus een of eventueel twee mensen in dienst moeten nemen. Vanaf waneer is het aangeraden om gebruik te maken van Maaltijdcheques. Graag een uitgebreide offerte met de nodige informatie.
Maaltijdcheques
Vlaams Brabant
Maaltijdcheques aanvraag voor een reclamebureau in Vlaams Brabant
We hebben een reclamebureau met 2 zaakvoerders en zullen binnenkort een 3de medewerker aannemen. Wij zouden willen kijken wat de lasten zouden zijn als wij deze willen uitbetalen met maaltijdcheques. Het is mogelijk dat we na 6 maanden overschakelen naar een systeem waarbij iedereen wordt uitbetaald met maaltijdcheques.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Elektronische maaltijdcheques voor bedrijf in Antwerpen
Op dit moment maken wij gebruik van papieren maaltijdcheques van sodexo. We zouden graag overschakelen naar elektronische maaltijdcheques. Het gaat in totaal over 100 medewerkers, 2 hiervan zijn ingerschreven als arbeiders, de overige 98 als bedienden.
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Prijsopgave voor maaltijdcheques voor 1 persoon
Voor 1 persoon had ik graag wat meer informatie ontvangen wat betreft maaltijdcheques.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques voor een bedrijf in Antwerpen
Graag een offerte maaltijdcheques voor een bedrijf in Antwerpen. Ik wens maaltijdcheques aan te vragen voor 4 medewerkers.
Maaltijdcheques
West-Vlaanderen
Offerteaanvraag maaltijdcheques voor een carrosserie in Zevekotee
Graag een offerte maaltijdcheques voor onze zaak. De aanvraag doe ik voor 3 medewerkers van mij. Het ligt aan de prijs of ik de maaltijdcheques wens voor alle medewerkers.
Maaltijdcheques
West-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor een bedrijf in Zwevegem.
Voor een bedrijf in Zwevegem wensen we een offerteaanvraag maaltijdcheques te ontvangen. Nu werken we met 3 personen. In 2013 willen wij nog andere werknemers aannemen om het team te versterken. Wat zijn de kosten van maaltijdcheques?
Maaltijdcheques
West-Vlaanderen
Offerteaanvraag maaltijscheques voor bedrijf in Brugge.
Ik ben dringend op zoek naar leverancier voor maaltijdscheques!
Maaltijdcheques
Limburg
Maaltijdcheques voor 2 personen
Wij gaan een extra medewerker in dienst nemen, graag hadden wij voor deze persoon en voor mezelf maaltijdcheques ontvangen.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques voor klein handelsbedrijf in Antwerpen
Ik heb een bedrijfje dat bestaat uit twee winkels. In een van deze winkels is al een persoon aan het werk . In de ander hopen wij zo snel mogelijk iemand in dienst te nemen. Mijzelf bijberekend maakt dit dus een totaal van 3 personen.
Maaltijdcheques
Limburg
Maaltijdcheques voor zaakvoerder
Ik ben op zoek naar maaltijdcheques, enkel voor de zaakvoerder om te beginnen.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques voor een verzekeringskantoor in Antwerpen
Graag een offerte voor maaltijdcheques voor 2 interne en 2 externe medewerkers. Momenteel maken wij nog geen gebruik van maaltijdcheques. Met vriendelijke groet.
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Offerte maaltijdcheques personeel
Info en offerte maaltijdcheques voor 2 zaakvoerders en 4 bedienden
Maaltijdcheques
West-Vlaanderen
Maaltijdcheques personeel voordeel
Contact met leverancier voor maaltijdcheques om deze ook te kunnen ontvangen, en wat informatie over voordelen en kostprijs.
Maaltijdcheques
Vlaams Brabant
Offerte maaltijdcheques personeel
Maaltijdcheques als bijkomende dagvergoeding voor maaltijden voor het personeel, extraatje. Ik heb 3 chauffeurs in dienst, en dan mezelf ook nog graag. Graag offerte
Maaltijdcheques
West-Vlaanderen
Informatie en offerte maaltijdcheques
Ik wens meer informatie en de kostprijs van maaltijdcheques.Wat kost dit voor zowel werkgever als werknemer, voordelen, werkwijze, etc.
Maaltijdcheques
Vlaams Brabant
Maaltijdcheques
Graag maaltijdcheques voor 2 personen die elk 20 dagen werken per maand. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Maaltijdcheques
West-Vlaanderen
Maaltijdcheques informatieaanvraag
Graag wat informatie omtrent gebruiken van elektronische maaltijdcheques - is het mogelijk dat u dit ons laat weten. Alvast bedankt.
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Elektronische maaltijdcheques
Is het mogelijk mij informatie te bezorgen omtrent het gebruiken van elektronische maaltijdcheques. Alvast bedankt.

Maaltijdcheques personeel verdelen

Maaltijdcheques, een handig extralegaal voordeel

De maaltijdcheque is het ongetwijfeld het bekendste extralegale voordeel. Een Lunch Pass® is een ideale beloning voor hardwerkende werknemers. Maar ook voor werkgevers hebben maaltijdcheques heel wat voordelen. Wil je meer informatie over maaltijdcheques? Vul dan onze vragenlijst in en kom te weten welke voordelen ze voor uw bedrijf kunnen hebben.

Maar wat is nu juist het grote voordeel van maaltijdcheques? Wie een maaltijdcheque heeft mag deze in verschillende supermarkten, restaurants en warenhuizen gebruiken. Voor het personeel zijn maaltijdcheques dus een toename van hun koopkracht. Voor de werkgever is het een goedkope manier om het personeel een beter loon te geven. Maaltijdcheques zijn namelijk vrijgesteld van sociale lasten.

Daarnaast zijn maaltijdcheques een belangrijke stimulans voor uw werknemers. Ze krijgen een cheque per gepresteerde werkdag. Dat wil dus zeggen dat wanneer ze afwezig zijn wegens ziekte, vakantie of om het even welke andere reden ze geen cheque krijgen. Wie vaak "ziek" is krijgt dus minder loon. Wil je meer te weten komen over de voordelen van maaltijdcheques voor jouw bedrijf? Vul dan bovenstaande vragenlijst in en ontvang snel meer info.Offerte aanvragen-maaltijdcheques
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Het was mijn eerste ervaring met Bobex. Ik vond het de moeite waard en zeer professioneel."

V. De Wolf

"Heel tevreden bij dit eerste gebruik. Ik gebruik de service bij gelegenheid zeker opnieuw."

B. Van Loo


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.