Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Maaltijdcheques: Ontvang snel meerdere gratis offertesMaaltijdcheques-maaltijdcheques

Ontvang nu meerdere offertes: MaaltijdchequesOfferte aanvragen-maaltijdcheques

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Maaltijdcheques
Antwerpen
Aanvraag Maaltijdcheques te Antwerpen
Wij zoeken offertes voor Maaltijdcheques. Wij maken nog geen gebruik van Maaltijdcheques, en dit is bedoeld voor 1 zaakvoerder en 1 werknemer.
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Maaltijdcheques te Sint-Niklaas
Wij zoeken offertes voor Maaltijdcheques. Het zou bedoeld zijn voor 2 zaakvoerders en 2 werknemers. Wij maken nog geen gebruik van Maaltijdcheques.
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Maaltijdcheques te Erpe-Mere
Wij zoeken offertes voor Maaltijdcheques. Dit is voor 1 zaakvoerder. Momenteel gebruiken wij Maaltijdcheques van Sodexo en wensen wij een prijsvergelijking te doen.
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor een zaak te Tielrode
Ik wens maaltijdcheques voor mezelf (zaakvoerder). Nu nog geen in gebruik.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques voor een zaak te Merksplas
Ik zoek maaltijdcheques voor 2 bedrijven (Xenadvies: 3 bedienden en mezelf). Ander vennootschap één medewerker.
Maaltijdcheques
Antwerpen
maaltijdcheques voor een bedrijf in Hoogstraten
Dit is voor 1 zelfstandige zaakvoerder. Ik keer mijzelf een kloon uit. Graag vooral wat extra informatie over alle bijkomende kosten van Maaltijdcheques.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Elektronische maaltijdcheques voor een bedrijf in Putte
Ik doe als accountant deze aanvraag voor een klant van mij. Deze heeft momenteel 1 voltijdse medewerker en werkt met edenred. Graag hadden we de prijs van maaltijdcheques bij andere leveranciers vergeleken.
Betaalterminal
Brussel
Betaalterminal voor een bedrijf in Vorst
Dit is voor het gebruik in een voetbalclub, zowel voor de kantine als het secretariaat. Gebruik van maaltijdcheques en bankkaarten.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Aanvraag maaltijdcheques te Sint Lenaarts
Wij zoeken offertes voor maaltijdcheques. Hier zouden 15 werknemers gebruik van maken. Momenteel maken wij (binnen onze firma) nog geen gebruik van maaltijdcheques.
Maaltijdcheques
West-Vlaanderen
Aanvraag Maaltijdcheques te Oostende
Wij wensen offertes te ontvangen voor het verkrijgen van Maaltijdcheques. Deze zouden worden toegekend aan 2 werknemers, 1 vennoot en 1 zaakvoerder. Momenteel hebben wij hier geen leverancier voor.
Betaalterminal
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Betaalterminal te Zelzate
Graag wensen wij offertes te ontvangen voor een betaalterminal. Momenteel gebruiken wij een betaalterminal en wensen wij een prijsvergelijking te doen. Wij verkiezen een toonbankterminal, en dit mogen zowel huur als aankoopoffertes te zijn. Wij hebben een vaste -en draadloze lijn voorzien, en wij wensen enkel met bankkaarten (bankcontact) en maaltijdcheques te werken.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Aanvraag Maaltijdcheques te Mechelen
Wij zoeken offertes voor maaltijdcheques. Deze zouden worden toegekend aan een 10tal werknemers. Momenteel maken wij geen gebruik van maaltijdcheques binnen onze firma.
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Maaltijdcheques te Sint-Niklaas
Wij willen offertes ontvangen voor maaltijdcheques. Deze zouden worden toegekend aan 10 werknemers en 1 zaakvoerder (11 personen in totaal). Momenteel hebben wij hier geen leverancier voor.
Maaltijdcheques
West-Vlaanderen
Aanvraag Maaltijdcheques te Assebroek
Wij wensen offerte te ontvangen voor Maaltijdcheques . Hier zouden een 60tal werknemers gebruik van maken. Momenteel gebruiken wij geen maaltijdcheques binnen onze firma.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Aanvraag Maaltijdcheques te Beerse
Wij zoeken prijsoffertes voor het toekennen van maaltijdcheques, en dit voor 3 arbeiders en 1 zaakvoerder (4 personen in totaal). Momenteel maken wij geen gebruik van maaltijdcheques.
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor een bedrijf in Herzele
2 personen dat medewerkers zijn en aandeelhouders. Momentele maken geen gebruik van maaltijdcheques. Later zouden we eventueel dit ook uitbreiden naar de ander medewerkers als aanvulling van het loon. Graag ook hierover meer informatie
Maaltijdcheques
West-Vlaanderen
Aanvraag Maaltijdcheques te Knokke-Heist
Wij zijn op zoek naar een prijsofferte voor maaltijdcheques voor 5 werknemers (bedienden). Momenteel hebben wij hier geen leverancier voor.
Maaltijdcheques
Vlaams Brabant
Aanvraag Maaltijdcheques te Tervuren
Wij zijn op zoek naar een prijsofferte voor maaltijdcheques voor 2 zelfstandigen. Momenteel hebben wij hier geen leverancier voor.
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Maaltijdcheques te Stekene
Wij zijn op zoek naar een prijsofferte voor maaltijdcheques voor 1 zaakvoerder. Momenteel hebben wij hier geen leverancier voor.
Elektronische maaltijdcheques
West-Vlaanderen
Aanvraag Elektronische maaltijdcheques te Gullegem
Wij zijn op zoek naar een prijsofferte voor maaltijdcheques 3 werknemers en 1 zaakvoerder. Momenteel hebben wij hier geen leverancier voor.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Aanvraag Maaltijdcheques te Geel
Wij zijn op zoek naar een prijsofferte voor maaltijdcheques 3 werknemers. Momenteel hebben wij hier geen leverancier voor.
Maaltijdcheques
Limburg
Maaltijdcheques voor een bedrijf in Tessenderlo
het is de eerste keer dat we gebruik zullen maken van maaltijdcheques dus graag hadden we een uitgebreide offerte verkregen met verdere informatie over de aankoop; de prijs; fiscale voordelen ; enz.. Van maaltijdcheques. Ook wensen we graag een prijsvergelijking van zowel elektronische als papieren maaltijdcheques. We zijn met 4 zaakvoerders en 7 bedienden waarvan 2 fulltime, 4 die 4/5de werken en 1 voor 13u.
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor een bedrijf in Zele
We maken op dit moment gebruik van maaltijdcheques bij sodexo. Omdat we niet langer tevreden daar zijn wensen we graag een prijsofferte van andere leveranciers om na te kijken of we niet beter veranderen. Ook wens ik graag na te kijken of het de moeite loont om over te stappen op elektronische maaltijdcheques. We zijn momenteel met 23 medewerkers. Voornamelijk arbeiders.
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor een bedrijf in Maldegem
Ik heb twee medewerkers waarvoor ik maaltijdcheques wens te bestellen. We zijn actief in de metaalsector. Een bediende is parttime aanwezig, de arbeider is wel fulltime in dienst.
Maaltijdcheques
Limburg
Maaltijdcheques voor een zelfstandige in Zonhoven
Mijn vrouw is actief als zelfstandige verpleegster. We hadden graag wat info en prijsoffertes ontvangen voor maaltijdcheques voor een zelfstandige in vrij beroep.

Maaltijdcheques

Maaltijdcheques, een handig extralegaal voordeel

De maaltijdcheque is het ongetwijfeld het bekendste extralegale voordeel. Een Lunch Pass® is een ideale beloning voor hardwerkende werknemers. Maar ook voor werkgevers hebben maaltijdcheques heel wat voordelen. Wil je meer informatie over maaltijdcheques? Vul dan onze vragenlijst in en kom te weten welke voordelen ze voor uw bedrijf kunnen hebben.

Maar wat is nu juist het grote voordeel van maaltijdcheques? Wie een maaltijdcheque heeft mag deze in verschillende supermarkten, restaurants en warenhuizen gebruiken. Voor het personeel zijn maaltijdcheques dus een toename van hun koopkracht. Voor de werkgever is het een goedkope manier om het personeel een beter loon te geven. Maaltijdcheques zijn namelijk vrijgesteld van sociale lasten.

Daarnaast zijn maaltijdcheques een belangrijke stimulans voor uw werknemers. Ze krijgen een cheque per gepresteerde werkdag. Dat wil dus zeggen dat wanneer ze afwezig zijn wegens ziekte, vakantie of om het even welke andere reden ze geen cheque krijgen. Wie vaak "ziek" is krijgt dus minder loon. Wil je meer te weten komen over de voordelen van maaltijdcheques voor jouw bedrijf? Vul dan bovenstaande vragenlijst in en ontvang snel meer info.Offerte aanvragen-maaltijdcheques
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Veel firma's hebben ons gecontacteerd, het probleem was intussen wel al opgelost."

D. Van De Wiel

"Ik ben heel tevreden over de Bobex diensten! Echt heel handig in mijn zoektocht naar een drukke..."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.