Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŰ | Ander land

 search

Localisatie voertuigen: Ontvang snel meerdere gratis offertesLocalisatie voertuigen-voertuiglokalisatie

Ontvang nu meerdere offertes: VoertuiglokalisatieOfferte aanvragen-voertuiglokalisatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Merksplas
Dit is voor 3 tot 4 bestelwagens. We wensen hier een systeem op te plaatsen dat tegelijk kan gebruikt worden voor rit en tijdsregistratie, het opzetten van een zeker controleorgaan voor de buitendienst alsook inbrengen van effectieve geolokalisatie, dit laatste zodat we kunnen zien waar elke wagen zich op elk moment bevindt. Indien noodzakelijk voor de offerte kan u ons telefonisch bereiken voor een afspraak te maken. Deze is waarschijnlijk pas mogelijk na de feestdagen.
Voertuiglokalisatie
Brussel
offerte voor track and trace systeem voor een bedrijf in Anderlecht
Het aantal voertuigen zal afhangen van de prijs maar zal waarschijnlijk boven de 50 liggen. Het gaat hier om camionetten, lichte en zware vrachtwagens, hoogtewerkers en andere machines actief op de bouwwerf. we wensen dit systeem voor voor optimaliseren van het beheer van het voertuigenpark, geo-lokalisatie alsook kunnen nakijken wie waar op de werf is. Graag een gerichte offerte van verschillende leveranciers en verdere informatie over dit systeem.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Voertuiglokalisatie voor een labo in Aalst
We wensen onze chauffeurs te kunnen lokaliseren en zo ons transport optimaliseren. Graag daarom een offerte voor een lokalisatiesysteem voor 5 bedrijfswagens.
Voertuiglokalisatie
Limburg
voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Hoeselt
We zijn een bedrijf dat actief is in de verhuur van vespa's. Er zullen een tiental voertuigen vanaf februari verhuurd worden op een andere locatie dan ons hoofd bedrijf en hierop zou ik graag een controlesysteem op willen plaatsen om deze op te kunnen volgen. Aanvankelijk van de offerte zwilk ik ook onderhandelen om de rest van onze voertuigen, 50 in totaal met dit systeem uit te rusten.
Voertuiglokalisatie
Vlaams Brabant
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Aarschot
Graag een offerte van track en trace voor 2 vrachtwagens en 1 camionette.
Voertuiglokalisatie
Vlaams Brabant
Track en trace voor een bedrijf in Linkebeek
Graag een offerte van track en trace. Deze hadden we graag uit willen proberen op 1 voertuig. Zodra het werkt en we er tevreden over zijn hadden we willen uitbreiden op 6 voertuigen. Hartelijk dank voor de offerte.
Voertuiglokalisatie
Limburg
Track en trace voor een bedrijf in Genk
Graag een prijsvoorstel van track en trace voor 2Ó3 bestelbusjes. Als de prijs aantrekkelijk is wens ik gelijk in zee te gaan. Bedankt voor de offerte.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Track en trace voor een bedrijf in Dendermonde
Graag een vrijblijvende offerte van track en trace. Ik heb 2 kleine bestelwagens die ik wens te laten volgen met deze systeem. Hartelijk dank voor het contact!
Voertuiglokalisatie
Vlaams Brabant
Voertuigvolgsysteem voor een bedrijf in Zaventem
Graag een offerte van track en trace. We wensen 6Ó7 personenwagens op te laten volgen met een tracking systeem. Wat gaat het kosten?
Voertuiglokalisatie
Vlaams Brabant
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Sint-Pieters-Leeuw
We zijn een bedrijf met 7 bestelwagens. We hadden graag een tracking systeem gewenst voor de voertuig. Graag een voordelig voorstel!
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Voertuiglokalisatiesyteem voor een bedrijf in Gent
We zoeken een systeem dat ons in staat stelt om de rapportering na te kijken, de buitendienst beter op te volgen en voor een betere beveiliging voor onze wagens te zorgen. Momenteel heb ik een 17-tal wagens, binnen een periode van 2 jaar willen we dit aantal uitbreiden naar minstens 30. De offertes zullen voor gelegd worden en de uiteindelijke beslissing zal vallen begin 2013.
Voertuiglokalisatie
Vlaams Brabant
Track & Trace systeem voor een bedrijf in Aarschot
Het gaat hier over een 10-tal voertuigen. 10 lichte vrachtwagens. De rest zijn bedrijfswagens. Deze zouden gebruikt worden om de buitendienst beter op te volgen en, indien nodig, een voertuig te traceren.
Voertuiglokalisatie
Vlaams Brabant
track en trace voor een bedrijf in Sint-Pieters-Leeuw
Graag een offerte van een track en trace We leveren keukens met een lichte vrachtwagen. De track en trace hadden we graag voor 1 vrachtwagen gewenst. Bedankt voor de offerte.
Voertuiglokalisatie
Vlaams Brabant
Track en trace voor een bedrijf Asse
Graag een offerte van track en trace. We hebben in totaal 50 vrachtwagens. Waar we het systeem op zouden willen plaatsen. Hartelijk dank voor de offertes.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Track en trace voor een hotel in Antwerpen.
Graag een offerte van track en trace. Ik zou het systeem willen plaatsen voor 3 van mijn bestelwagens. Alvast bedankt voor de vrijblijvende offertes!
Voertuiglokalisatie
Limburg
Track en trace systeem volgen voertuigen werknemers
Graag een offerteaanvraag voor een track & trace systeem dit voor een 10-tal bedrijfswagens, graafmachines, tracktoren e.d. Sommige wagens zijn al uitgerust met een tracking systeem dat werkt met een soort gsm-kaart. Graag een tracking systeem om ook meer controle te hebben op mijn werknemers, waar ze zitten en wat ze doen. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Voertuiglokalisatie
West-Vlaanderen
Volgen locatie snelheid en route bestelwagens met track en trace systeem
Trackingsysteem die locatie, gemiddelde snelheden, en uurregistratie weergeeft, om onze (hoofdzakelijk) bestelwagens te volgen.
Voertuiglokalisatie
Limburg
Voertuiglokalisatie voor 10 voertuigen
Wij zijn op zoek naar een voertuiglokalisatie systeem om 10 voertuigen te volgen.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Voertuiglokalisatie werknemer
Ik had graag ge´nformeerd naar de prijs van voertuiglokalisatie. Het gaat hier om 1 werknemer die altijd de baan op is. Graag enkel reacties via mail, niet per telefoon.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Aanvraag tracking system persoonlijk voertuig
Ik zou in mijn persoonlijk voertuig een gps tracker willen laten inbouwen. De bedoeling is enkel om in geval van diefstal, mijn voertuig gemakkelijk terug te kunnen vinden. Graag hiervoor een offerte (installatie + evt abonnement).
Voertuiglokalisatie
Limburg
Tracking systeem voertuigen en eventueel tijdsregistratie
Ik had graag een prijsofferte ontvangen voor een tracking systeem voor 3 voertuigen met eventueel tijdsregistratie.
Voertuiglokalisatie
West-Vlaanderen
Track & trace systeem voor bedrijf te West-Vlaanderen
Wij zijn gespecialiseerd in elektrische installaties en hebben interesse in het installeren van een track and trace systeem op 3 lichte vrachtwagens. We zouden, indien mogelijk, graag via het internet zien waar ze zijn (of zijn geweest) en op welk tijdstip. Kan u ons dit aanbieden? Alvast bedankt voor uw reactie.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Voertuiglokalisatie voor tuinaanlegger te Oost-Vlaanderen
Ik ben actief in tuinaanleg, en wens een voertuiglokalisatiesysteem te installeren op een kniklader. We zouden graag hebben dat we een alarmbericht via gsm ontvangen bij (onverwachte) beweging, en we de lader kunnen volgen via gps. Dit vooral bedoeld als preventie tegen diefstal. Is het mogelijk om mij hiervoor wat meer informatie en een prijsopgave door te sturen? Alvast bedankt voor uw reactie.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Trackingsysteem voor transportbedrijf te Antwerpen
Wij zijn een bedrijf, actief in import en export van zware machines. We zijn op zoek naar een tracking systeem voor wagens (en trucks), waarbij de batterij een autonomie heeft van 14 dagen tot 1 maand. Het is namelijk vooral de bedoeling om onze leveringen (dikwijls van en naar het buitenland) te controleren. Het toestel mag dus steeds in slaapstand liggen, en enkel even actief worden als wij het vanuit onze vestigingsplaats activeren ter controle. Aanvankelijk wensen we het te installeren op 3 voertuigen. Indien we tevreden zijn, kunnen wij uitbreiden tot 100 - 200 stuks. Is het mogelijk om hiervoor uw prijsofferte door te sturen? Bedankt.
Voertuiglokalisatie
Vlaams Brabant
Eenvoudig betaalbaar track en trace systeem
Wij zijn op zoek naar een eenvoudig en betaalbaar track en trace systeem.

Localisatie voertuigen

Wenst u de activiteiten van uw mobiele teams beter te beheren en overbodige verplaatsingen te vermijden? Wij helpen u. Ontvang nu 3 voorstellen en vergelijk.

Leid uw personeel in goede banen

Hebt u mobiel personeel in uw bedrijf? Dan zal voertuiglokalisatie u ten goede komen. Geolokalisatie zal u helpen om uw chauffeurs, leveranciers, werfpersoneel, technici, verkopers en vertegenwoordigers in goede banen te leiden. Met Fleet Management systems kan je volgende dingen:

 • Zie welke technicus het dichtst bij de klant is
 • Beheer uw mobiel personeel
 • Verhoog de productiviteit van uw verkoopteams
 • Vermijd nutteloze verplaatsingen van uw vertegenwoordigers
 • Verbeter de veiligheid van uw chauffeurs
 • Beveilig uw materiaal
 • Verkort het aantal afgelegde kilometers
 • Hou eco-scores van uw personeel bij
 • Bevorder eco-driving
 • Verlaag de benzinekosten van uw vloot
 • Ga voor een ecologisch bedrijf
 • Krijg overzicht over welke opdrachten uitgevoerd zijn

Met Real-time tracking van voertuigen zal uw onderneming efficiënter te werk kunnen gaan. Het zal uw winsten ten goede komen. Bovendien is het een handig hulpmiddel om uw klanten een nog betere dienstverlening te bieden. Geen wonder dat steeds meer bedrijven gebruik maken van track en trace.

U kan kiezen voor een Geofencing-optie. Met deze optie baken je een bepaald gebied af. Wanneer de auto, camion, camionette, ... buiten dit gebied gaat krijg je een melding. Maar ook voor vele andere dingen kan je een melding krijgen. Zo kan je ervoor zorgen dat je een SMS krijgt wanneer het autoalarm afgaat. Of dat je een mail krijgt wanneer de auto aan een bepaald aantal kilometers zit en dus nog eens naar de controle zou moeten. Vraag daarom meer informatie aan. Vul onderstaand formulier in en kom in contact met verschillende leveranciers. Zo vergelijk je zelf de mogelijkheden en kosten van voertuigtracking in België.

Je kan ook kiezen voor een heel aantal andere beveiligingsopties. Zo kan je ervoor zorgen dat je het voertuig van op afstand onbruikbaar kan maken. Stel dat jouw auto gestolen wordt. Dan kan je met één enkele muisklik de motor onbruikbaar maken. De auto zal vanaf dan niet meer kunnen starten, tot jij de actie ongedaan maakt.

Zeg wat u wenst en ontvang verschillende offertes

Wenst u ook te gaan voor een efficiënt beheer van uw buitendiensten? En zou u ook graag geen overbodige ritten meer laten doen door uw personeel? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang snel offertes voor track en trace van uw voertuigen.Offerte aanvragen-voertuiglokalisatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer tevreden, want ik kreeg correcte en directe contacten!"

I. Nijs

"Ik ben zeer tevreden. Ik werd onmiddellijk gebeld nadat ik een offerteaanvraag had ingediend en..."

H. Smets


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

ę 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.