Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Lier: Ontvang snel meerdere gratis offertesLier-alarmsysteem

Ontvang nu meerdere offertes: AlarmsysteemOfferte aanvragen-alarmsysteem

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor een woning in Lier
Ik ben de eigenaar van feestzalen. Ik ben zoek naar een beveiliging met camera aan de ingan van de zalen zodat ik van in mijn woning de bewegingen kan gade slaan. Wat de feestzalen betreft daar zou ik willen werken met detectors met geluid. Een bezoek aan de zalen is altijd mogelijk en ik ben altijd beschikbaar maar wel eerst even een telefonische afspraak maken.
Warmtepomp
Antwerpen
Warmtepomp voor een woning in Lier
We lopen met het idee om ofwel een warmtepomp of een zonneboiler te plaatsen. We weten niet wat het verschil is tussen deze beide en daarom hadden wij graag informatie hier rond gekregen. Indien er een vakman ter plaatse wil komen dan kan dit maar wel eerst even bellen.
Isolatie
Antwerpen
Dakisolatie voo een woning in Lier
Ik heb een woning waar het dak zou moeten geÔsoleerd worden. Momenteel ligt op ons dak een laag roofing maar deze zou moeten vervangen worden. De ruimte die gedaan moet worden in 95 vierkante meter.

Lier

Zou het niet fijn zijn mocht u uw deur achter u toe trekken met de zekerheid dat u uw eigendom en uw spullen veilig achterlaat? Er zijn in België per dag zo'n 275 inbraken en dit aantal neemt enkel toe. Bescherm uw thuis daarom met een alarmsysteem. Dien vandaag nog uw aanvraag in en vergelijk offertes van enkele leveranciers.

Er zijn verschillende alarminstallaties die ingezet kunnen worden voor inbraak- en diefstalbeveiliging en preventie. En elk alarmsysteem heeft zijn voordelen. Of u nu kiest voor een draadloos beveiligingssyteem, infraroodbeveiliging, een alarmsysteem met blusfunctie, bewegingsmelders of bewegingssensoren,... Laat u bij uw keuze zeker bijstaan door een specialist. Deze kan u ook informeren over de premies en subsidies waar u recht op heeft.


Zoektermen:

 ,   ,   ,   ,   , 

Offerte aanvragen-alarmsysteem
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Bobex reageerde onmiddellijk op mijn aanvraag en dankzij hen ben ik met twee firma's in contact..."

G. D'hont

"Ik ben zeer tevreden over de Bobex diensten."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.