Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Levering vers fruit: Ontvang snel meerdere gratis offertesLevering vers fruit-vers fruit op kantoor

Ontvang nu meerdere offertes: Vers fruit op kantoorOfferte aanvragen-vers fruit op kantoor

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vers fruit op kantoor
Vlaams Brabant
Wekelijkse fruitlevering voor een bedrijf in Groot-Bijgaarden
Ik heb opdracht gekregen om offertes van een wekelijkse fruitlevering te verkrijgen. Deze beslissing zal zeker binnen de drie maanden vallen. Ik wens een offerte voor 35 man. Ofwel wensen we de levering van een fruitmand in de cafetaria ofwel een op elke verdieping, twee in totaal. Graag naast de prijsofferte ook verdere informatie over de levering, aanbod enz...
Vers fruit op kantoor
Oost-Vlaanderen
Fruitlevering voor een bedrijf in Aalst
Ik wens graag een offerte voor de levering van vers fruit. U mag zich in de offerte richten van 4 tot 6 mensen. We hebben namelijk enkele vertegenwoordigers die niet altijd op kantoor zijn. Graag ook wat verdere praktische informatie over het aanbod en de levering.
Vers fruit op kantoor
West-Vlaanderen
Twee wekelijkse fruitlevering voor het gemeentebestuur van Vleteren
We werken met 10 mensen op het kantoor. Hiervan zijn er echter maar 8 voltijds aanwezig dus daarom raad ik aan om enkel voor deze mensen een offerte aan te maken.
Vers fruit op kantoor
Antwerpen
Offerte voor fruitmanden op het werk
Om te beginnen wensen wij onze hoofdzetel te Antwerpen,voor zien van fruitmanden. Op de hoofdzetel zijn er 60 personen. Afhankelijk van het aanbod wensen wij ook onze 18 kantoren ( 3 personen per kantoor) te voorzien van lekker fruit. Vrijdag aanstaande werk ik niet.
Vers fruit op kantoor
West-Vlaanderen
Fruitlevering voor een bedrijf in Roeselare
We werken met een 40-tal mensen. Momenteel zijn we niet langer tevreden over onze huidige leverancier en zouden we daarom nu graag even een vergelijking opmaken. We hebben in de cafetaria een grote mand staan waarvoor we dan wekelijks enkele kilo's fruit willen aankopen.
Vers fruit op kantoor
Vlaams Brabant
Wekelijkse fruitlevering voor een bedrijf in Zellik
We zijn met 25 personen die binnenkort op een locatie zullen samenwerken. Wij wensen graag een uitgebreid aanbod in fruit. Bedankt voor een snelle reactie
Vers fruit op kantoor
Antwerpen
Wekelijkse fruitlevering voor een bedrijf in Antwerpen
We zijn met tien medewerkers op deze dienst. Graag verdere informatie over de hoeveelhied, het aanbod en de kostprijs van de fruitlevering.
Vers fruit op kantoor
Antwerpen
Wekelijkse fruitlevering voor bedrijf in Antwerpen
Graag had ik de offertes via mail ontvangen.
Vers fruit op kantoor
Vlaams Brabant
Levering verse fruitmand op het werk, Vlaams Brabant
Graag een offerte voor de levering van een verse fruitmand, on kantoor telt zo'n 10-tal mensen maar meestal zijn we met z'n 4 ŗ 5 mensen dagelijks op kantoor. Alvast bedankt.

Levering vers fruit

Levering van vers en gezond fruit op kantoor? Wij bieden u graag advies. Stuur nu een aanvraag en ontvang snel een offerte voor de regelmatige levering van vers fruit bij u op het werk.

Fruit op het werk aanbieden is een mooi gebaar naar uw werknemers toe. Het is een positieve en gezonde stimulans, die zowel de concentratie verbetert als het aantal ziektedagen helpt te reduceren.

Geef het goede voorbeeld om gezonder te leven en geniet samen met uw personeel van een gevarieerd fruitaanbod. U kan kiezen uit verschillende formaten fruitmanden, en u bepaalt zelf met welke regelmaat u een fruitmand ontvangt. Zo kan u genieten van een dagelijkse of wekelijkse portie vitaminen.

Neem een moment voor uw gezondheid en die van uw personeel. Vraag hier vrijblijvend meer informatie over de levering van fruitmanden op kantoor. Of bestel meteen een proefkorf, deze is gratis wanneer u nadien een bestelling plaatst.Offerte aanvragen-vers fruit op kantoor
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben tevreden over de diensten."

"zeer positief : interessante offertes binnen korte tijd ontvangen. in de toekomst zal ik zeke..."

V. Petit


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.