Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Levering: Ontvang snel meerdere gratis offertesLevering-drukken van brochure of catalogus

Ontvang nu meerdere offertes: Drukken van brochure of catalogusOfferte aanvragen-drukken van brochure of catalogus

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Schrijnwerkerij in provincie Antwerpen zoekt track en trace om camionnette te kunnen traceren
1 camionette kunnen localiseren in regio Antwerpen
Drukken van brochure of catalogus
Geen regio
Miniboekjes laten drukken
Oplage : 12 titels x 5000 ex Formaat : 110x110 mm vierkant Omvang : 16 p binnenwerk + 4 p kaft Binnen : 4/4 op 150 gsm maco matt Cover : 4/0 op 300 gsm maco matt, glanzend gelamineerd 1-zijdig Afwerking : geniet, schoongesneden Verpakking : assorti per 60 ex in kartonnen doosjes, (5 ex van iedere titel) , dus totaal 100 kartonnen doosjes, in container palletten. Levering : 1 adres Kopenhagen, Denemarken. Vanaf digitale data , cPDF files Bobex kwaliteitscontrole, op 31/12/2008: Gelieve een prijsopgave voor deze klant op te stellen. De files van 6 titels worden midden februari aangeleverd, de files van 6 volgende titels worden 25 maart aangeleverd. De levering in Denemarken moet uiterlijk op 13 april gebeuren.
Reclamemateriaal ontwerp
Antwerpen
Reclamebord voor binnengevel van een gebouw
Wij zijn op zoek naar een reclamebord met logo van onze firma op, om aan de binnengevel van het gebouw te hangen. Bevestiging af te spreken met leverancier alsook de grootte van het bord. Logo kan vectorieel geleverd worden en moet in het midden van het bord geplaatst worden. Bobex kwaliteitscontrole, op 13/11/2008: De klant wenst een nieuw ontwerp te laten ontwikkelen voor het reclamepaneel. Hij had graag een witte achtergrond met daarop het logo.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Antwerpen
Drukken van spandoeken
Bedrukken van 50 lichtgewicht spandoeken (moet slechts een paar weken gebruikt worden). Het formaat is 80 op 150cm en/of 100 op 200 cm, voorzien van ogen om op te hangen. De bedrukking dient te gebeuren in quadri-druk. Drukklare bestanden worden aangeleverd in PDF-formaat. Bobex kwaliteitscontrole, op 13/11/2008: De spandoeken mogen uit dundoek of gaasdoek bestaan. Hij vraagt de leveringsprijs voor Mechelen.
Drukken van brochure of catalogus
Geen regio
Drukker voor brochures met verlopende pagina's
Wij zijn op zoek naar een belgische drukker voor brochures met verlopende pagina's. Omvang: cover (met extra flap) + 12 bladzijden Formaat A4 oblong, de eerste zes binnenpagina's telkens 12.5 mm korter Papier: cover in maco 300 grams mat, binnenwerk in maco mat 170 grams Bedrukking in full colour Afwerking: 2x geniet in de rug Oplage: 50.000 stuks 10.000 meer in de dezelfde run Kan u de prijs vermelden indien cover in 250 gram en binnenwerk in 150 gram wordt gedrukt. Bobex kwaliteitscontrole, op 12/11/2008: De klant bevindt zich in Nederland, 6716 Ede (Gelderland). Hij wenst een brochure van 15 pagina's te laten drukken in 4-kleurendruk. Alles zou op mat papier moeten worden gedrukt en de pagina's op de binnenzijde moeten tweezijdig worden bedrukt.
Speciaal drukwerk
Geen regio
Flyers A4 met krasvlakjes
Wij zijn op zoek naar een belgische drukker die ons van flyers met krasvlakjes kan voorzien. Bobex kwaliteitscontrole, op 12/11/2008: De klant bevindt zich in Nederland, meer bepaald te 6716 Ede (Gelderland). Hij wenst 50.000 exemplaren te laten drukken. De flyers dienen voorzien te worden van 40 krasvlakjes en gevouwen te worden naar een A5-formaat. De klant wenst een 4-kleurendruk.

Offerte aanvragen-drukken van brochure of catalogus
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben wel tevreden over Bobex: Snelle en correcte reacties van leveranciers."

E. De Volder

"Ik denk dat dit een goede manier kan zijn voor het vinden van een bedrijf/ leverancier voor het..."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.