Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Leveranciers vergelijken: Ontvang snel meerdere gratis offertesLeveranciers vergelijken-vers fruit op kantoor

Ontvang nu meerdere offertes: Vers fruit op kantoorOfferte aanvragen-vers fruit op kantoor

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vers fruit op kantoor
Brussel
Fruitlevering voor een bedrijf in Brussel
Ik wens graag een offerte ter prijs en kwaliteitsvergelijking met onze huidige leverancier. In totaal hebben we ruw geschat zo'n 1000 mensen in BelgiŽ waarvan 500 in Brussel en 500 op 6 andere vestigingen in BelgiŽ. Het is net voor deze vestigingen zonder bedrijfsrestaurant dat ijk graag een prijsofferte en proefmand(en) wens. Graag een offerte voor de verschillende mogelijkheden van levering, wekelijks, twee wekelijks, maandelijks, ... Als ook wat verdere informatie over de verdeling, kwaliteit, aanbod enz ...
Vers fruit op kantoor
Brussel
Vers fruit op kantoor voor een overheidsinstelling in Brussel
Graag een vrijblijvende offerte van levering vers fruit op kantoor. De vestiging in Brussel heeft 40ŗ45 personen in dienst. We hadden eventueel gedacht aan een wekelijkse levering. Bedankt voor meerdere offertes zodat er een prijsvergelijking gemaakt kan worden.
Vers fruit op kantoor
Oost-Vlaanderen
Wekelijkse fruitlevering voor een media markt in Oostakker
Deze fruitmand wordt vrij gebruikt door iedereen op de werkplaats. Momenteel voorzien we ongeveer 10 kilo fruit per week uit de supermarkt. Gelieve een offerte op te maken gericht op 40 mensen
Vers fruit op kantoor
Antwerpen
Fruitlevering voor een advocatenbureau in Antwerpen
Momenteel hebben we een 3 wekelijkse fruitlevering van 10 kg fruit. We zijn echter niet meer tevreden met deze dienst en wensen daarom over te gaan naar een wekelijkse fruitlevering van zo'n 3 of 4 kg per week. We zijn in totaal met ongeveer 40 medewerkers.
Vers fruit op kantoor
Oost-Vlaanderen
Fruitlevering voor een bedrijf in Aalter
We zijn in totaal met 11 personen en zouden graag gratis fruit willen aanbieden. Graag een uitgebreide offerte met nadruk op aanbod van het fruit, leveringswijze, kosten enz...
Vers fruit op kantoor
Oost-Vlaanderen
Fruitmand voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen
Wij werken in totaal met 33 personen op onze dienst , maar ik betwijfel dat iedereen gebruik zal maken van deze fruitmand. Gelieve een vrijblijvende offerte op te sturen met voldoende informatie over aanbod, prijs en leveringstermijn. De beslissing word volgende week genomen.
Vers fruit op kantoor
Limburg
14-Daagse fruitlevering offerte voor bedrijf in Limburg
Graag een vrijblijvende offerte voor een fruitlevering om de 14 dagen. Wij zijn met 5 vaste medewerkers en krijgen gemiddeld een keer per week enkele bezoekers over de vloer.
Vers fruit op kantoor
Oost-Vlaanderen
Fruit op werk voor voedselbedrijf in Oost Vlaanderen
Op onze kantoren werken een 6 tal medewerkers.
Vers fruit op kantoor
Vlaams Brabant
Fruitlevering voor bedijrf in Vlaams Brabant
We zijn met ongeveer 20 personen op het werk , maar zijn eerst van plan om te peilen naar hoe groot de vraag is bij onze medewerkers .
Vers fruit op kantoor
Antwerpen
Wekelijkse fruitlevering voor bedrijf in Antwerpen
Graag had ik de offertes via mail ontvangen.
Vers fruit op kantoor
West-Vlaanderen
Offerteaanvraag fruit op het werk voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
We zijn met 13 personen op kantoor en wensen graag een prijsvoorstel van fruit op het werk te ontvangen.
Vers fruit op kantoor
Vlaams Brabant
Fruitaanbod voor school
ZAVO is een school. We zouden een fruitaanbod kunnen verstrekken naar zowel leerkrachten (180) als leerlingen (1360)... We hebben nog een lange weg te gaan op dat vlak, naast gezondere snacks en frisdranken. De bedoeling is een structureel aanbod te kunnen bieden, vooral aan de leerlingen.
Vers fruit op kantoor
Oost-Vlaanderen
Mand met seizoenslekker fruit als beloning voor werknemers
Een mand vol met seizoenslekker fruit aub, met het idee mijn werknemers eens extra te trakteren. Gsm-nummer is van de vrouw van Mr. Batur, hij is zelf moeilijk bereikbaar.
Vers fruit op kantoor
Oost-Vlaanderen
Informatieaanvraag
Graag had ik informatie willen ontvangen, liefst schriftelijk, omtrent de levering van fruit. Alvast bedankt.
Vers fruit op kantoor
Brussel
Fruitmanden op het werk, leverancier fruit op kantoor, offerte vers fruit op kantoor
U mag informatie en offerte sturen aub voor 18 personen maximum, of me even contacteren om dit te bespreken.
Vers fruit op kantoor
West-Vlaanderen
Fruitmanden op het werk, leverancier fruit op kantoor, offerte vers fruit op kantoor
Ik ontvang graag uw prijsvoorstel, dan kunnen we dit bekijken en beslissen of we erop ingaan of niet. We zijn met 7 personen.
Vers fruit op kantoor
Vlaams Brabant
Wekelijks leveren van 2 fruitmanden
Momenteel hebben we een contract met Ambius. Aangezien we niet tevreden zijn willen we graag overschakelen naar een andere leverancier. We wensen 2 fruitmanden voor 10 ŗ 12 personen, geleverd op maandag in Londerzeel. Met vriendelijke groeten.
Vers fruit op kantoor
Brussel
Vers fruit voor medisch centrum
Wij zijn een medisch centrum waar een 15-tal personen werken, maar niemand voltijds. Sommige personen komen slechts 1 halve dag per week. Wij zouden dan ook geÔnteresseerd zijn in kleine hoeveelheden fruit, liefst zelfs in porties voorverpakt (in een bedrijf waar ik vroeger werkte, kregen we het fruit op deze manier). Kan u mij wat informatie bezorgen, liefst per mail. Onze telefoon is al overbezet en moet vrijgehouden worden voor de patiŽnten. Vriendelijke groeten.
Vers fruit op kantoor
Vlaams Brabant
Prijsaanvraag op Bobex
Graag hadden wij een offerte willen ontvangen voor de levering van een fruitmand op het werk. Alvast bedankt.
Vers fruit op kantoor
Oost-Vlaanderen
Prijsopgave voor een verse fruitmand
Wel degelijk interesse voor wat een deel van het personeel betreft. In het verleden hebben wij ook al eens prijs opgevraagd voor fruit maar dit was vrij duur alsook dat er dan een automaat moest geplaatst worden om het fruit fris te houden en dit koste redelijk wat geld. De directie wou daar niet op ingaan. Momenteel zijn er afdelingen die samen fruit aankopen en in een mandje leggen - zij delen dan ook de kosten. Natuurlijk in de productieafdeling is dit niet mogelijk, vermits wij een chemisch bedrijf zijn mag daar geen voedsel binnen. Dus in dit geval zou er alleen maar fruit kunnen verbruikt worden in de keuken of refter tijdens de pauzes. Nu staat hier een snoepautomaat (niet gekoeld) en dat loopt vlot, de directie moet daar ook niet voor betalen en ze komen die zelf op geregelde tijdstippen vullen. Ik weet niet wat jullie voorstellen zijn maar mocht dit interessant lijken kan ik het altijd nog eens proberen voorleggen. Indien er kosten voor een automaat aan verbonden zijn vrees ik dat er niet op zal ingegaan worden. Momenteel zijn wij met een 65-tal personeelsleden op deze site, maar we hebben verderop nog een warehouse en daar werken 20 mensen. Hoop u hiermee voldoende info te hebben gegeven en laat het aan u over om hier verder op in te gaan. Uiteraard een voorstel is altijd welkom, de vraag leeft hier bij de mensen maar of het in werkelijkheid haalbaar is weet ik niet. Alvast bedankt.
Vers fruit op kantoor
Antwerpen
Prijsvergelijk
Graag wat informatie alsook prijsofferte voor de levering van een verse fruitmand op kantoor. Ons bedrijf telt momenteel zo'n 25 ŗ 30 personeelsleden maar ik denk dat er hooguit een 10-tal personen echt zouden geÔnteresseerd zijn in het concept. Graag een snelle reactie. Alvast bedankt.
Vers fruit op kantoor
Antwerpen
Prijsopgave vers fruit
Is het mogelijk mij via e-mail wat informatie en prijsopgave te bezorgen, dit voor een verse fruitmand op het werk voor een 10-tal medewerkers. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Vers fruit op kantoor
Brussel
prijsaanvraag leveren vers fruit
Graag een offerte voor de levering van vers fruit op het werk, dit voor een 6 ŗ 7-tal personen, permanent 2 ŗ 3 personen per dag. Alvast bedankt.

Leveranciers vergelijken

Levering van vers en gezond fruit op kantoor? Wij bieden u graag advies. Stuur nu een aanvraag en ontvang snel een offerte voor de regelmatige levering van vers fruit bij u op het werk.

Fruit op het werk aanbieden is een mooi gebaar naar uw werknemers toe. Het is een positieve en gezonde stimulans, die zowel de concentratie verbetert als het aantal ziektedagen helpt te reduceren.

Geef het goede voorbeeld om gezonder te leven en geniet samen met uw personeel van een gevarieerd fruitaanbod. U kan kiezen uit verschillende formaten fruitmanden, en u bepaalt zelf met welke regelmaat u een fruitmand ontvangt. Zo kan u genieten van een dagelijkse of wekelijkse portie vitaminen.

Neem een moment voor uw gezondheid en die van uw personeel. Vraag hier vrijblijvend meer informatie over de levering van fruitmanden op kantoor. Of bestel meteen een proefkorf, deze is gratis wanneer u nadien een bestelling plaatst.Offerte aanvragen-vers fruit op kantoor
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zťťr tevreden van Bobex. De enige reden waarom we geen gebruikmaken van de offertes is, omdat w..."

K. Vanneuville

"Ik ben heel tevreden over de Bobex diensten! Echt heel handig in mijn zoektocht naar een drukke..."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.