Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Leveranciers vergelijk: Ontvang snel meerdere gratis offertesLeveranciers vergelijk-vers fruit op kantoor

Ontvang nu meerdere offertes: Vers fruit op kantoorOfferte aanvragen-vers fruit op kantoor

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vers fruit op kantoor
Limburg
Fruitmand voor een bedrijf in Hamont
Ik doe deze aanvraag in opdracht van onze zaakvoerder. Dit is namelijk iets waar er binnen onze firma nogal veel vraag van is . Alvorens dit in te voeren, willen we echter een vergelijk maken van verschillende leveranciers. Is het daarom mogelijk ons enkele uitgebreide offerte op te maken met de verdere informatie zoal het bestellen van een verse fruitmand, prijzen van inheems en exotisch fruit , levering, ... u mag zich richten op een 100-tal mensen. En dit mag toekomen in een centrale mand.
Vers fruit op kantoor
Vlaams Brabant
Wekelijkse fruitlevering voor een bedrijf in Groot-Bijgaarden
Ik heb opdracht gekregen om offertes van een wekelijkse fruitlevering te verkrijgen. Deze beslissing zal zeker binnen de drie maanden vallen. Ik wens een offerte voor 35 man. Ofwel wensen we de levering van een fruitmand in de cafetaria ofwel een op elke verdieping, twee in totaal. Graag naast de prijsofferte ook verdere informatie over de levering, aanbod enz...
Vers fruit op kantoor
Oost-Vlaanderen
Vers fruit voor een bedrijf in Wortegem
Ik had graag een offerte willen ontvangen van levering vers fruit op kantoor. We zijn met 45 personen werkzaam op kantoor. Bedankt voor de offerte
Vers fruit op kantoor
Oost-Vlaanderen
Fruitmand voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen
Wij werken in totaal met 33 personen op onze dienst , maar ik betwijfel dat iedereen gebruik zal maken van deze fruitmand. Gelieve een vrijblijvende offerte op te sturen met voldoende informatie over aanbod, prijs en leveringstermijn. De beslissing word volgende week genomen.
Vers fruit op kantoor
Vlaams Brabant
Wekelijkse fruitlevering voor een bedrijf in Vlaams Brabant
Dit idee is voorgelegd op de vergadering, vandaar dat we nu op zoek zijn naar de kostprijs en verdere iformatie. Is het waar dat een bedrijf subsidies kan halen door vers fruit op kantoor aan te bieden? Bedankt voor een snelle reactie.
Vers fruit op kantoor
Limburg
Fruitmanden op het werk, leverancier fruit op kantoor, offerte vers fruit op kantoor
Het zijn wij niet rechtstreeks die kunnen beslissen maar dit lijkt me wel een leuke dienst, ik ontvang graag meer info en een prijsindicatie, en dan stel ik het voor. We hebben het al eens over fruitmanden op het werk gehad. We zijn met 16 personen.
Voertuiglokalisatie
Vlaams Brabant
Volgen van 40 mobiele brekers
Als controledienst (certificatie van brekers) dienen wij in de toekomst onze aangesloten klanten te kunnen 'volgen' d.m.v. GPS. Met onze klanten bedoel ik mobiele brekers. Dus zware machines die uiteraard ook de nodige trillingen veroorzaken (+/- 40 machines).
Vers fruit op kantoor
Vlaams Brabant
Fruitmanden op het werk, leverancier fruit op kantoor, offerte vers fruit op kantoor
Liefst per e-mail een prijsvoorstel en wat meer info. Wij zijn met 27 personen waarvan 7 binnendienst, vooral zij zouden van de fruitmand eten.
Vers fruit op kantoor
Brussel
Fruitmanden op het werk, leverancier fruit op kantoor, offerte vers fruit op kantoor
U mag informatie en offerte sturen aub voor 18 personen maximum, of me even contacteren om dit te bespreken.
Vers fruit op kantoor
West-Vlaanderen
Fruitmanden op het werk, leverancier fruit op kantoor, offerte vers fruit op kantoor
Ik ontvang graag uw prijsvoorstel, dan kunnen we dit bekijken en beslissen of we erop ingaan of niet. We zijn met 7 personen.
Promotiemateriaal
West-Vlaanderen
Bestellen van fietszadelhoesjes
Wij zouden graag een offerte ontvangen voor de bestelling van 2.500 of 5.000 zadelhoesjes. De bedoeling is om lichtblauwe zadelhoesjes te bedrukken met witte wolken, dus er moet maar n drukkleur ingesteld worden. Prijzen graag inclusief BTW. Bobex kwaliteitscontrole: humanitaire instelling gelegen te Brugge. Graag een offerte via Bobex. Alvast bedankt.
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeren van brieven offerteaanvraag
Is het mogelijk mij informatie te bezorgen alsook een gedetailleerde offerte voor het aankopen van een frankeermachine. Gemiddeld aantal brieven per maand: +/- 50. Alvast bedankt.
Vers fruit op kantoor
Oost-Vlaanderen
Vers fruit op het werk
Graag een offerte met daarbij ook bijkomende informatie omtrent vers fruit voor een 3 4-tal personeelsleden. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Vers fruit op kantoor
Limburg
Prijsvergelijking
Is het mogelijk mij wat informatie alsook prijsofferte toe te sturen, liefst via e-mail, dit voor vers fruit voor een kleine 20-tal personeelsleden. Alvast bedankt voor de reactie.
Vers fruit op kantoor
Limburg
Offerteopgave
Voor 4 medewerkers, graag had ik willen weten hoe dit concept in elkaar zit en wat de kostprijs daarvan is. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Vers fruit op kantoor
West-Vlaanderen
Informatieaanvraag
Graag wat informatie alsook een prijsopgave voor een verse fruitmand op het werk, dit voor een 8-tal medewerkers. Alvast bedankt.
Frankeermachine
Brussel
Informatieaanvraag frankeermachine
Graag een offerte voor een prijsvergelijking voor het aankopen van een frankeermachine, dagelijks gaan er zo'n 20-tal facturen alsook nog een aantal pakjes uit de deur. Aantal per maand ligt nog wat hoog. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Koffiemachine
Limburg
Huurprijs & aankoopprijs koffiemachine
Koffiemachine met verse koffiebonen. Gelieve ons de huurprijs en aankoopprijs te laten weten. Met vriendelijke groeten.
Vers fruit op kantoor
West-Vlaanderen
Prijsaanvraag kantoor
Graag een prijsofferte voor de levering van een fruitmand, dit voor ons kantoor. Alvast bedankt.

Leveranciers vergelijk

Levering van vers en gezond fruit op kantoor? Wij bieden u graag advies. Stuur nu een aanvraag en ontvang snel een offerte voor de regelmatige levering van vers fruit bij u op het werk.

Fruit op het werk aanbieden is een mooi gebaar naar uw werknemers toe. Het is een positieve en gezonde stimulans, die zowel de concentratie verbetert als het aantal ziektedagen helpt te reduceren.

Geef het goede voorbeeld om gezonder te leven en geniet samen met uw personeel van een gevarieerd fruitaanbod. U kan kiezen uit verschillende formaten fruitmanden, en u bepaalt zelf met welke regelmaat u een fruitmand ontvangt. Zo kan u genieten van een dagelijkse of wekelijkse portie vitaminen.

Neem een moment voor uw gezondheid en die van uw personeel. Vraag hier vrijblijvend meer informatie over de levering van fruitmanden op kantoor. Of bestel meteen een proefkorf, deze is gratis wanneer u nadien een bestelling plaatst.Offerte aanvragen-vers fruit op kantoor
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Bobex biedt een snelle en vlotte service, zeer handig. Dankuwel!"

S. Debecker

"Snelle contacten gekregen. Ik werd ook verwittigd wanneer een vertegenwoordiger mij had opgebel..."

I. Vandeweyer


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.