Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Lead generation: Ontvang snel meerdere gratis offertesLead generation-teleprospectie & afspraakplanning

Ontvang nu meerdere offertes: Teleprospectie & afspraakplanningOfferte aanvragen-teleprospectie & afspraakplanning

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Teleprospectie & afspraakplanning
West-Vlaanderen
Teleprospectie voor bedrijf in Oostende
Begin dit jaar zijn we begonnen met een nieuw bedrijf gespecialiseerd in het verhuren van vakantiewoningen. Wij hopen aan zo'n 500-tal vakantiewoningen te geraken tegen eind 2013. Graag had ik al een eerste overzicht ontvangen van hoe we zouden kunnen prospecteren via een call center, hoeveel dit ons zou kosten, e.d. Graag even kort een prijsofferte. Alvast bedankt.
Teleprospectie & afspraakplanning
Antwerpen
Opbellen van top-prospecten
Dienst om top-prospecten op te bellen in opvolging van mailings. Doel is om prospecten aan te sporen een afspraak te maken met onze regio-vertegenwoordiger om ons bedrijf en producten beter te leren kennen en uiteindelijk over te gaan tot aankoop producten.
Teleprospectie & afspraakplanning
Henegouwen
Lead generation voor secretariaatdiensten in Doornik
Graag iemand die op zoek kan gaan naar klanten die administratief werk uitgeven aan thuiskantoren. Graag enkel contact via e-mail aangezien ik tijdens de dag vaak zelf aan het bellen ben en dus geen tijd heb. Graag een vrijblijvende prijsofferte. Alvast bedankt.
Teleprospectie & afspraakplanning
Oost-Vlaanderen
Lead generation voor nieuw bedrijf in Oost-Vlaanderen
Telemarketing voor een service waarmee mensen hun ongebruikte parkeerplaatsen te huur kunnen zetten. Online inschrijving is verplicht. Target: particulieren en bedrijven met parkeerruimte in centra of rond evenementenruimtes. De website is voor het ogenblik nog niet gelanceerd, deze zal vanaf eind november van toepassing zijn.
Teleprospectie & afspraakplanning
Oost-Vlaanderen
Lead generation voor schoonmaakbedrijf
Wij zijn een schoonmaakbedrijf en zoeken iemand die onze diensten gaat voorstellen aan andere bedrijven, en dus zo nieuwe klanten binnenbrengt. Ons doelpubliek zijn bedrijven in Oost- en West-Vlaanderen. Het aantal contacten die moeten gelegd worden enz. is afhankelijk van uw vraagprijs. Graag wat meer informatie omtrent uw werking en prijzen. Bedankt.
Teleprospectie & afspraakplanning
West-Vlaanderen
Afspraakplanning voor adviesbureau, provincie West-Vlaanderen
Wij zijn een adviesbureau op vlak van telecommunicatie, en zijn op zoek naar een callcenter om een afspraakplanning op te stellen voor onze verkopers. Het gaat over ongeveer 500 afspraken per maand, bij bedrijven in Vlaanderen. Graag uw reactie. Bedankt.
Teleprospectie & afspraakplanning
Vlaams Brabant
Afspraakplanning voor softwareontwikkelaar
We ontwikkelen momenteel software voor kappers zodat deze eenvoudig een eigen website kunnen opzetten en zelf onderhouden. Op deze website kunnen klanten van kappers on-line afspraken maken. Kappers kunnen er ook producten op verkopen. We zijn op zoek naar een organisatie die kappers contacteert om het project voor te stellen, naar de interesse te peilen en een afspraak vast te leggen met onze vertegenwoordiger. Aangezien de software nog maar net klaar is, zouden we liefst niet meteen zeer veel afspraken hebben. We hadden gedacht te beginnen met 100-200 contacten en dan zien hoeveel afspraken er uit volgen. Een paar weken erna eventueel nog eens. Graag uw reactie. Bedankt.
Teleprospectie & afspraakplanning
Limburg
Afspraakplanning voor Limburgs bedrijf
Wij zijn actief in de telecommunicatie, en wensen meer informatie te hebben omtrent de prijzen voor een afspraakplanning. Het is de bedoeling afspraken te maken (een bezoek) bij particulieren om klant te worden bij ons. In totaal ongeveer een 50 afspraken bij particulieren in de provincie Limburg. Graag uw vraagprijs hiervoor.
Teleprospectie & afspraakplanning
Limburg
Lead generation voor bedrijf te Limburg
Wij zijn een bedrijf te Limburg, actief in IT-infrastructuur. Wij zijn op zoek naar een lead generation met afspraak via een door ons aangemaakte database. De doelgroep zijn diverse mid-market bedrijven. De actie gaat over IT-services (infrastructuur, outscourcing, budgetcontrole). We hebben contacten te Vlaams-Brabant, Antwerpen (beiden ongeveer 400) en Limburg (ong. 200) beschikbaar. Zou u ons een offerte kunnen opmaken? Bedankt.
Teleprospectie & afspraakplanning
West-Vlaanderen
Teleprospectie via callcenter, offerte telemarketing campagne, contact callcenters
Ik heb vijf ledenwervers op de baan en en eigen callcentermedewerkers, ik moet de ledenwervers voorzien van 6 tot 8 afspraken per dag in een bepaalde regio - hoe doe ik aan effiŽntere afspraakplanning ?
Teleprospectie & afspraakplanning
Vlaams Brabant
Offerte enquete bestaande klanten opendeurdag telemarketing callcenter project
We hebben hier al eens een project gehad, en wensen dit te herhalen maar weten niet bij wie of wat. Bij opendeurdagen willen wij alle klanten contacteren en uitnodigen, en tegelijk ook hun gegevens checken en bijwerken. Wij hebben 6000 klanten. Graag contact, info en eventuele offerte
Teleprospectie & afspraakplanning
Oost-Vlaanderen
Teleprospectie via callcenter, offerte telemarketing campagne, contact callcenters
We hebben nog geen ervaring maar overwegen teleprospectie-campagnes. Indien eerste batch succesvol herhalen we dit uiteraard. We hebben niet de capaciteit om dit zelf te doen, vandaar. Graag contact & info. 'Product' zijn IT-diensten.
Teleprospectie & afspraakplanning
Limburg
Afspraakplanning
Graag externe call center voor het plannen van kwalitatieve afspraken met nieuwe klanten die elektriciteitswerken moeten laten uitvoeren. Vooral industriŽle werken. Mag ook huisinstallaties zijn. Bedankt.
Teleprospectie & afspraakplanning
Limburg
Telefonische opvolging van online aanvragen van prospecten
Graag informatie omtrent een samenwerking met een callcenter voor volgende opdracht: telefonische opvolging van online aanvragen van prospecten. 20 prospect per week. Ik wens een gedetailleerde offerte per mail.

Lead generation

Zaken doen zonder goede afspraken kan haast niet. Maar ook uw tijd is kostbaar. Laat de afspraakplanning en teleprospectie over aan professionals en u doet waar u goed in bent. Vergelijk hier offertes van Call Centers.

Een klant telefonisch aan de lijn krijgen is vaak al een uitdaging. Wanneer u dan na de zoveelste keer te zijn doorverbonden eenmaal de juiste persoon aan de lijn hebt begint het verkoopsgesprek nog maar. U doet er goed aan een afspraak te maken en met de persoon in levende lijven af te spreken. Maar zou het niet efficiënter zijn als iemand anders deze verkoopsgesprekken voor u plant?

Laat dit over aan specialisten. Zo kan jij productiever werken, want je verliest geen tijd meer met lange telefoontjes. En zo verhoog je de kans dat je ook effectief een afspraak krijgt met een prospect. Want een professioneel Teleprospectieteam weet hoe ze iemand kunnen overtuigen van het nut van een afspraak. Zorg dat uw prospects te weten komen dat het de moeite is over uw product te praten.

De voordelen van Afspraakplanning zijn dus duidelijk:

  • De afspraken worden voor u gemaakt, op maat van uw behoeften. U hoeft enkel in de agenda te kijken en naar de afspraken te gaan.
  • Uw vertegenwoordigers en verkopers kunnen zich concentreren op het gesprek met de klant zonder tijd te moeten verliezen met het maken van een afspraak.
  • U werkt met een professioneel team samen. Lead Generation en het organiseren van agenda's is hun vak.

Een Callcenter kan uw bedrijf trouwens ook op een hele hoop andere manier helpen. De telefoon is een bijzonder efficiënte manier om goederen te verkopen. Maar met Telemarketing kunt u ook oude en nieuwe klanten (opnieuw) aan uw bedrijf linken. Of een marktonderzoek laten uitvoeren. Praat met een Telemarketeer over wat je nodig hebt en zij zullen je verder helpen.

Wenst u meer info over de manier waarop een team van Telemarketeers uw onderneming kan helpen? Vul dan vrijblijvend onze aanvraag in en ontvang tot drie verschillende offertes van Callcenters.

 Offerte aanvragen-teleprospectie & afspraakplanning
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Leuk idee, ik heb zowel in Bobex als erbuiten reacties gekregen op mijn offerte aanvraag."

"Ik heb reeds eerder gewerkt met jullie diensten en ben er zeer tevreden over."

D. Vander Stricht


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.