Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Kostprijs waterkoeler op fles voor bedrijf: Ontvang snel meerdere gratis offertes



Kostprijs waterkoeler op fles voor bedrijf-waterkoeler of waterdispenser

Ontvang nu meerdere offertes: Waterkoeler of waterdispenser



Offerte aanvragen-waterkoeler of waterdispenser

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Waterkoeler of waterdispenser
West-Vlaanderen
Waterkoeler voor een zaak in Roeselare
Graag ontvang ik vrijblijvende offertes van waterkoelers. Ik heb geen voorkeur of dit op waterleiding gaat of op fles. We zijn een klein bedrijf met 2 werknemers. Alvast bedankt voor het voorstel.
Waterkoeler of waterdispenser
Vlaams Brabant
Waterkoeler voor een bedrijf in Diest
Ikzelf ben een van de mede-beslissingsnemers in dit project. We wensen een uniform systeem uit te werken voor onze 6 vestigingen over heel BelgiŽ. In totaal zal er per vestiging tot 3 a 4 waterkoelers moeten worden geplaatst. Ik sluit niet uit dat in sommige vestigingen als iets geplaatst is , maar zoals ik al eerder vermelden willen we nu een uniforme aanpak. U mag zeker een voorstel doen voor zowel aankoop als huur. Precieze aantallen zijn nu echter moeilijk te geven.
Waterkoeler of waterdispenser
Oost-Vlaanderen
Waterkoeler voor een bedrijf in Dendermonde
Graag vrijblijvende prijsofferte en verdere informatie over reen systeem dat kan worden aangesloten op leidingwater. We wensen hiervoor graag zowel een aankoop als een huurofferte. In totaal zal een waterkoeler een kleine 10 mensen moeten kunnen bedienen.
Waterkoeler of waterdispenser
Limburg
Waterkoeler voor een bedrijf in Maasmechelen
Graag zouden wij een offerte willen voor een waterkoeler. Zelf hebben we geen voorkeur naar een bepaalde type waterkoeler en staan open voor beiden offertes. Ons bedrijf telt ongeveer 13 medewerkers.
Waterkoeler of waterdispenser
Limburg
Waterkoeler voor een bedrijf in Hasselt
We wensen geheel vrijblijvend een offerte voor de huur en/of aankoop van 7 tot 8 waterkoelers voor vestigingen in de provincie Limburg. Er zal telkens een toestel geplaatst moeten worden per vestiging, dit voor een gebruik van maximum 50 en minimum 10 mensen. Graag een offerte met duidelijk kostprijs bij aankoop en de huurprijzen per maand inbegrepen het nodige onderhoud, energieverbruiken en verdere nodige informatie i.v.m. plaatsing en andere.
Waterkoeler of waterdispenser
Antwerpen
Waterkoeler voor een bedrijf in Antwerpen
Ikzelf ben de mede beslissingsnemer in dit project. we wensen graag de huurprijs en verdere informatie voor 3 waterkoelers. Deze zullen dienen voor zo'n 65 man personeel op dagelijkse basis.
Waterkoeler of waterdispenser
Brussel
Waterkoeler met fles voor een bedrijf in Brussel
We verhuizen binnenkort naar nieuwe kantoren in Brussel. Momenteel doen we onze aankopen voor drank in een groot warenhuis. Nu wensen we hiervan een prijsvergelijking te doen met een waterkoeler. Zowel aankoop als huurofferte zijn welkom. We zijn in totaal met ongeveer 50 werknemers maar wel verdeeld over 4 verdiepingen. Eventueel wensen we een drankfontein per verdieping te plaatsen.
Waterkoeler of waterdispenser
West-Vlaanderen
Waterkoeler voor een bedrijf in Roeselare
Deze aanvraag zal intern voorgelegd worden op de vergadering van deze maand. Ik heb de opdracht gekregen om verschillende offertes voor een prijsvergelijking op te vragen. Deze waterkoeler zal door 20-30 mensen dagelijks gebruikt worden. Graag zowel aankoop als huurprijzen.
Waterkoeler of waterdispenser
Vlaams Brabant
Waterkoelers voor een bedrijf in Hever
We wensen een offerte voor zowel 1 als 2 waterkoelers. Deze zullen voor een kleine 20 man dagelijks gebruik . Graag een offerte met zowel de kostprijs voor huur als aankoop. De beslissing met wie we verdergaan zal begin maart vallen.
Waterkoeler of waterdispenser
Oost-Vlaanderen
offerte voor een waterkoeler met flessen en warm water
Wij zoeken ook optioneel warm water mogelijkheid van de dispenser.
Waterkoeler of waterdispenser
Henegouwen
Waterkoeler voor een bedrijf in Tournai
Ik wens een zeer uitgebreide offerte voor de kostprijs voor een waterkoeler voor mijn bedrijf. Ik heb geen voorkeur voor de waterleiding en een zuil op fles en wens dus van beide mogelijkheden een prijsofferte. Graag ook een voor zowel huur als aankoop prijs. In de zomer zullen meer mensen gebruik maken van de waterkoeler als tijdens de winter, maar ik schat op een dagelijks gebruik van +- 50 mensen.
Waterkoeler of waterdispenser
Oost-Vlaanderen
Waterkoeler voor een bedrijf in Maarkedal
Ik zoek de kostprijs voor een waterkoeler op fles voor een bedrijf. Ik schat dat er een kleine 30 mensen dagelijks gebruik van zullen maken.
Waterkoeler of waterdispenser
Limburg
Waterkoeler voor een artsenpraktijk in Maasmechelen
Ik heb een artsenpraktijk waar ik met enkele collega's samenwerk. Op een gemiddelde dag passeren tussen de 50 en 70 mensen onze wachtkamer. We zouden daarom graag een waterkoeler willen plaatsen voor deze mensen iet te drinken te kunnen aanbieden. We wensen een zeer ruime offerte van zowel waterleiding als flessen, alsook offertes van huur en aankoop.
Waterkoeler of waterdispenser
Henegouwen
Waterkoeler voor een opleidingscentrum in Ghislenghien
We hebben zowel een showroom als een opleidingscentrum. Daarom dat we nu nog na willen kijken welk type van waterkoeler het meest handige zou zijn om hier te plaatsen.
Waterkoeler of waterdispenser
Oost-Vlaanderen
Waterkoeler voor een bedrijf in Ronse
Graag een vrijblijvende offerte van een waterkoeler. Nu weet ik niet of ik liever een waterkoeler op fles wens of op waterleiding. Wat is voordeliger? Wat is praktischer? te gebruiken vanaf 10 personen
Waterkoeler of waterdispenser
Vlaams Brabant
Waterkoeler voor een evenementenbureau in Kampenhout
Graag een vrijblijvende offerte van een waterkoeler. We hebben 12 werknemers in diens. Regelmatig hebben we stagiaires en ook klanten. Die zouden ook gebruik kunnen maken van de waterkoeler. Bedankt voor de offerte!
Waterkoeler of waterdispenser
Oost-Vlaanderen
Waterkoeler voor een drukkerij in Meerbeke.
Graag een vrijblijvende offerte van een waterkoeler. We zijn met 20 man werkzaam in een drukkerij. Nu maken we al gebruik van een waterkoeler, graag een prijsvergelijking. Alvast bedankt voor de offerte!
Waterkoeler of waterdispenser
Limburg
Waterkoeler voor een bedrijf in Bree.
Graag een vrijblijvende offerte van een waterkoeler. We hadden graag een prijsvergelijking willen ontvangen. Dagelijks zullen 10ŗ20 personen gebruik willen maken van deze machine.
Waterkoeler of waterdispenser
Antwerpen
Waterkoeler voor een bedrijf in Antwerpen.
We zijn met 12 werknemers werkzaam in onze zaak. Daarbij komen geregeld klanten over de vloer. We hebben een koffiemachine en waterkoelers staan. Maar we hadden toch willen vergelijken om te kijken of we bij de juiste leverancier zijn. Graag een prijsofferte van waterkoelers.
Waterkoeler of waterdispenser
Henegouwen
Waterkoeler voor een bedrijf in Henegouwen.
Graag een vrijblijvende offerte van een waterkoeler. We hebben al een waterkoeler op waterleiding, maar hadden graag een prijsvergelijking van andere leveranciers willen ontvangen. Dagelijks te gebruiken door 20 personen.
Waterkoeler of waterdispenser
Limburg
Prijsvergelijking waterkoeler voor een bedrijf in Limburg.
We hebben een waterkoeler staan op waterleiding. Ik had graag een prijsvergelijking willen ontvangen van andere leverancier. Dagelijks gebruik voor meer dan 20 personen. Vriendelijk bedankt voor het voorstel!
Waterkoeler of waterdispenser
Oost-Vlaanderen
Waterkoeler voor een pedicure in Oost-Vlaanderen.
Graag een presenteerbare waterkoeler. Ik zal deze in mijn zaak plaatsen zodat de klanten gratis een glaasje water kunnen nemen.
Waterkoeler of waterdispenser
Antwerpen
Waterkoeler voor een schoonmaakbedrijf in Antwerpen.
Ik had graag een vrijblijvende offerte willen ontvangen van een waterkoeler. We hebben 70 werknemers. Nu weet ik niet of ik een waterkoeler op fles wens of op waterleiding. Kan ik van beide offertes ontvangen? Alvast bedankt!
Waterkoeler of waterdispenser
Limburg
Waterkoeler op fles voor een bedrijf in Limburg.
Graag een offerte van waterkoeler op fles. Dagelijks gebruik door een man of 10. Alvast bedankt voor de offerte!
Waterkoeler of waterdispenser
West-Vlaanderen
Waterkoeler op fles voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
Graag een offerte van waterkoelers. Dagelijks te gebruiken door 4ŗ5 personen. Vriendelijk bedankt voor de offertes.

Kostprijs waterkoeler op fles voor bedrijf

Een waterkoeler, ook voor uw bedrijf een goed idee!

Indien u overweegt een waterkoeler te kopen is dat zeker een goed idee. Een waterkoeler kan namelijk op verschillende manieren een voordeel zijn voor uw bedrijf. Doe daarom vandaag nog een offerteaanvraag voor waterkoelers in Vlaanderen.

Water voor gezonde werknemers

Voedingsdeskundigen weten het al lang, wie voldoende water drinkt is gezonder. Zo heb je minder snel hoofdpijn, verhoogt je concentratievermogen en heb je meer energie als je voldoende water drinkt. Indien uw werknemers dus regelmatig en voldoende water drinken zullen ze productiever werken. Plaats uw waterfontein centraal en moedig uw werknemers aan er gebruik van te maken. Het zal de gezondheid van u, uw werknemers en uw bedrijf ten goede komen. Hieronder kan u een offerteaanvraag invullen voor een waterkoeler en tot drie verschillende offertes ontvangen. Zo vergelijk je prijzen voor waterfonteinen in België.

Water verfrist uw wachtende klanten

Niemand houdt van wachten. Ook uw klanten niet. Soms moet zelfs je beste klant even wachten. Probeer te vermijden dat wachtende klanten zich vervelen. Plaats een waterdispenser in de ruimte waar klanten gewoonlijk wachten. Zorg dat je die wachtende klanten altijd een heerlijk glas water aan kan bieden. Met waterdispensers zal de wachttijd voor hen sneller voorbij zijn.

Water voor een waterdicht imago

Aarzel niet om uit te pakken met uw aankoop van een waterkoeler. Wijs uw personeel op de voordelen van drinkwater voor hun gezondheid. Geef ze wat extra info over de positieve effecten van water. Een visuele campagne die de voordelen voor de gezondheid en het milieu promoot zal bovendien bijdragen aan een positief imago voor bezoekers of klanten. Vul de korte vragenlijst hieronder in en ontvang snel tot drie verschillende offertes van leveranciers bij u in de buurt. 



Offerte aanvragen-waterkoeler of waterdispenser
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik denk dat dit een goede manier kan zijn voor het vinden van een bedrijf/ leverancier voor het..."

"Zeer tevreden van de vlotte werking en de snelle reactie van verscheidene personen."

N. Van Pelt


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.