Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Koffietoestel huren: Ontvang snel meerdere gratis offertesKoffietoestel huren-koffiemachine

Ontvang nu meerdere offertes: KoffiemachineOfferte aanvragen-koffiemachine

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Koffiemachine
Antwerpen
Offerteaanvraag koffiemachine voor krantenwinkel te Antwerpen
Graag een offerte voor een koffiemachie voor onze krantenwinkel (take away bekers met deksel). Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Koffiemachine
Antwerpen
Warme drankautomaat voor verzekeringskantoor, Antwerpen
Wij zijn een verzekeringskantoor en vaak moeten mensen wachten, het is dus de bedoeling dat ze zelf een kopje koffie, thee of warme choco kunnen nemen indien ze dit wensen. Graag een offerte voor een warme drankautomaat voor zowel onze personeelsleden als onze bezoekers. Bedankt.
Koffiemachine
Antwerpen
Prijsvergelijk warme drankautomaat, Antwerpen
Ons huidig toestel voorziet koffie, espresso, cappuccino, soep en warme choco. Graag gelijkaardig toestel om huidige prijzen te vergelijken. Bedankt.

Koffietoestel huren

Vind de beste koffiemachine voor uw bedrijf

Op zoek naar de geschikte koffiemachine voor uw onderneming? Dan bent u aan het juiste adres. Ontvang hier gratis advies voor uw koffieautomaat. Vul nu een aanvraag in en vergelijk offertes van tot drie verschillende leveranciers. Wij werken met de beste leveranciers die u een breed gamma aan mogelijkheden kunnen bieden.

Een lekker kopje koffie is één van de kleine geneugten die een werkdag verlichten. Uw personeel zal er van genieten, een gezonde dosis cafeïne is namelijk goed voor de productiviteit. Ook bezoekers zullen het appreciëren dat ze een kopje koffie kunnen drinken terwijl u bezig ben met een andere klant.

Wilt u een latte macchiato, een romige cappuccino, of liever een straffe espresso? Vertel het ons in onderstaande vragenlijst en wij helpen u verder bij het vinden van de juiste leverancier. Zo kan u rustig alle offertes vergelijken, dat is de Bobex-formule.Offerte aanvragen-koffiemachine
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ja, best wel tevreden. De aanvragen verlopen correct en snel."

W. Swinnen

"Heel positief. Veel offertes gekregen."

R. Blomme


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.