Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Koffiemachine huren: Ontvang snel meerdere gratis offertesKoffiemachine huren-koffiemachine

Ontvang nu meerdere offertes: KoffiemachineOfferte aanvragen-koffiemachine

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een bedrijf in Kontich
We zijn momenteel bezig met een officiŽle offerte aanvraag. We zijn in totaal op zoek naar een offerte voor 21 automaten op verschillende locaties. We wensen een vrijstaande model voor zelfbediening zonder muntsysteem. U mag zowel een aankoop als een huurofferte opmaken. Ook wensen we meer informatie over een onderhoud en full service contract. Ook wensen we meer informatie over de plaatsing. Omdat het hier gaat om vershcillende verdiepingen en verschillende locaties.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een bedrijf in Bouwel
Deze automaat moet komen op 2 verschillende plaatsen. Gebruik gericht naar 20 werknemers en tot 40bezoekers, Dus graag een automaat gericht naar groot gebruik. Deze offerte mag een vergelijking inhouden tussen huur en aankoopprijzen. Bij voorkeur een automaat voor vrij gebruik. Ook hadden we graag informatie verkregen over de precieze afmetingen omdat de keuken mýomenteel nog gebouwd word.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine voor een bedrijf in Hamme
We zouden graag een prijsvergelijking doorvoeren met onze huidige leverancier. Indien u een goedkoper alternatief kunt bieden wensen we met u verder te gaan. We hebben in totaal 50 medewerkers in dienst. Graag een offerte voor een zuinige automaat met muntsysteem. U mag een offerte opmaken met de kostprijs voor zowel huur als aankoop van dergelijk toestel.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een bedrijf in Hemiksem
We zijn op een gewone werkdag met 10 mensen op kantoor. Dit kan op sommige dagen echter een stuk minder zijn. We zijn op zoek naar een huurofferte, al dan niet met onderhoudscontract, maar hebben geen idee van welk type automaat we wensen. Zou het mogelijk zijn een offerte op te maken voor verschillende types zodat we kunnen vergelijken, dank u.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een vereniging in Antwerpen
We zijn een vereniging die zich bezighoud met Jongeren in en rond Antwerpen. We wensen deze automaat in de kantine te plaatsen waar hij door ouders, bezoekers en personeelsleden gebruikt zal worden. Ik heb nog geen idee van welk type automaat ik wens en zou hierover graag advies ontvangen Gelieve een uitgebreide offerte op te maken met huurprijzen en voorwaarden.
Koffiemachine
Limburg
Koffiemachine voor een bedrijf in Opglabeek
We zoeken naar een koffiemachine voor op ons bedrijf te plaatsen. Deze zal voornamelijk voor intern gebruik dienen , +- 30 mensen. Graag een prijsofferte voor zowel aankopen als huren van een koffiemachine, verder hadden we ook graag verdere informatie over een automaat voor 'vrij gebruik' als een met een muntsysteem. Onze eigen voorkeur gaat uit naar een automaat die met koffiebonen functioneert. Is het ook mogelijk om zelf onze koffie te blijven aankopen?
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een horeca bedrijf in oprichting in Antwerpen
Ik start in de periode januari/februari met een horeca zaak. Ik ben naast een koffieautomaat ook op zoek naar aparte koffiemolens. graag een offerte voor zowel aankoop als huur.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een dagbladhandel in Antwerpen
Ik ga met een dagbladhandel beginnen. Deze koffie zal worden aangekocht door mijn klanten en de zaken beginnen vanaf begin volgend jaar.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Koffiemachine voor een bedrijf in Vilvoorde
We hebben reeds 1 koffiemachine maar zouden op onze nieuwe locatie graag 2 nieuwe apparaten zetten. Deze moeten volledig vrij zijn in gebruik en enkel koffie en espresso aanbieden. We zijn momenteel met 40 bedienden op kantoor en verbruiken tussen de 1-1.5kg koffie dagelijks. Eventueel ben ik ook van plan om een automaat voor andere warme dranken te plaatsen, capuchino, warme choco , thee , ... voor personeel en klanten. Deze zou echter wel met een muntinworp moeten werken.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Koffiemachine voor een VZW in Rumbeke
Graag een offerte voor een automaat voor gratis gebruik. Onze voorkeur gaat ook uit naar een apparaat dat met gemalen koffie kan werken.
Koffiemachine
Limburg
Offerteaanvraag koffiemachine voor een bedrijf in Limburg.
Graag een offerte van een koffiemachine met enkel koffie. Ik zou de koffiemachine willen gebruiken voor maximaal 50 personen. Vriendelijk bedankt voor de offerte.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een bedrijf in oprichting in Westmalle.
Graag mogelijkheden tot huren automaat ,overweeg deze te plaatsen in in toekomstige fruitbar,juicy's en eventuelle koffieautomaat! Bedankt voor de offerte!
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine voor een kinesist in Oost-Vlaanderen.
Ik wil graag een vrijblijvende offerte ontvangen van een koffiemachine. Ik heb een praktijk met regelmatig klanten. Eventueel een koffiemachine met muntinworp.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Koffiemachine voor een VZW in West-Vlaanderen.
Ik wil graag voor onze VZW een koffiemachine laten plaatsen. Dagelijks zullen er 10ŗ20 personen gebruik maken van de koffiemachine. De koffiemachine mag voorzien van koffie, thee, chocolademelk en eventueel soep. Alvast bedankt!
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Koffiemachine voor een kantoor in Vlaams-Brabant.
We hebben 2 kantoren waar we koffiemachines voor willen hebben. Gemiddeld zullen er 2 keer 10 personen gebruik maken van de koffiemachine. Alvast bedankt voor de offerte!
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine voor ruim 20 personen
Wij zijn op zoek naar een koffiemachine voor ruim 20 personen. Bedankt voor uw prijsvoorstel.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Prijsopgave koffiemachine
Bedankt voor uw prijsopgave voor een koffiemachine met de 40% korting.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffieautomaat voor personeel en bezoekers
Wij hadden graag meer informatie ontvangen over uw huidig aanbod voor een koffieautomaat en dit voor personeel en bezoekers.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine voor BVBA
Graag informatie voor een klein toestel indien mogelijk. Wij zijn met 3 personen, maar soms een aantal bezoekers ook.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
3 machines voor op verschillende locaties
Wij hebben 3 locaties, en daar zou overal een koffietoestel moeten komen. Graag wel eerst uw condities.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Koffietoestel voor Westvlaams bedrijf
Dit zou zijn voor ons personeel en ook een aantal bezoekers zouden hier gebruik van maken. Bedankt voor uw prijsopgave.
Koffiemachine
Geen regioKoffiemachine voor ons personeel
Koffiemachine voor ons personeel. Wat is de prijs na die 40% korting aub?
Koffiemachine
Vlaams Brabant
koffiemachine ter vervanging als alternatief Senseo
Wij zijn aan het kijken naar een oplossing, om geen Senseo-toestel dienen te gebruiken, een alternatief als het ware.
Koffiemachine
Antwerpen
Aanvraag voorstel koffie automaat Nespresso
Goede koffie dagelijks voor 12 personen
Koffiemachine
Antwerpen
Nespresso automaten koffie vergelijken prijzen promotie
wij hebben net (11/11/11) een neiuwe nespresso machine gekocht. Kan ik ook genieten van deze kennismakingsbox? wij hebben 4 machines in gebruik!

Koffiemachine huren

Vind de beste koffiemachine voor uw bedrijf

Op zoek naar de geschikte koffiemachine voor uw onderneming? Dan bent u aan het juiste adres. Ontvang hier gratis advies voor uw koffieautomaat. Vul nu een aanvraag in en vergelijk offertes van tot drie verschillende leveranciers. Wij werken met de beste leveranciers die u een breed gamma aan mogelijkheden kunnen bieden.

Een lekker kopje koffie is één van de kleine geneugten die een werkdag verlichten. Uw personeel zal er van genieten, een gezonde dosis cafeïne is namelijk goed voor de productiviteit. Ook bezoekers zullen het appreciëren dat ze een kopje koffie kunnen drinken terwijl u bezig ben met een andere klant.

Wilt u een latte macchiato, een romige cappuccino, of liever een straffe espresso? Vertel het ons in onderstaande vragenlijst en wij helpen u verder bij het vinden van de juiste leverancier. Zo kan u rustig alle offertes vergelijken, dat is de Bobex-formule.Offerte aanvragen-koffiemachine
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ben er best tevreden over."

B. De Block

"Zeer tevreden. Gecontacteerd door voldoende leveranciers, goed kunnen vergelijken."

M. Huys


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.