Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Koffiemachine beperkt gebruik: Ontvang snel meerdere gratis offertesKoffiemachine beperkt gebruik-koffiemachine

Ontvang nu meerdere offertes: KoffiemachineOfferte aanvragen-koffiemachine

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Koffiemachine
Antwerpen
Koffieautomaat voor een bedrijf in Heist-op-den-berg
We zoeken een koffieautomaat ter vervanging van een ouder automaat. Graag een aankoopofferte. Er zullen een kleine 10 mensen dagelijks gebruik maken van deze automaat. Muntsysteem is niet nodig.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Koffiemachine voor een garage in Oostende
Ik hou in familieverband een garage open. Momenteel gebruiken we een Senseo automaat maar dit is niet echt praktisch en komt niet professioneel over. Daarom hadden we graag verschillende toestellen vergeleken. Gelieve daarom een prijsofferte op te maken voor enkele gebruiksvriendelijk toestellen a.u.b. Liefst de aankoopprijs maar u mag ook een huurofferte maken.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een bedrijf in Antwerpen
Ik wens graag een vrijblijvende offerte te ontvangen voor aankoop van een koffie automaat. Ik heb een voorkeur voor een automaat dat met bonen werkt maar ook andere apparaten zijn welkom.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachien voor een bedrijf in Sint Katelijne Waver
We werken met onafhankelijke zelfstandige consulagenten. Deze werken meestal buitenhuis dus is er een sterke schommeling van hoeveel mensen er op kantoor zijn. Ik wens graag een offerte voor de kleinste formule.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een bedrijf in Willebroek
Ik wens deze automaat voor intern gebruik in ons bedrijf te plaatsen. Dit is een woonhuiskantoor. Waar we de koffie zullen aanbieden aan zowel onze klanten als onze chauffeurs. In totaal zullen dit een 10 tal mensen zijn.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Koffiemachine voor een bedrijf in Kessel-Lo
We wensen een automaat voor vrij gebruik, dus zonder muntsysteem. Deze moet enkel warm water, warme choco en koffie zetten. Suiker en melk wensen we er apart bij te doen. Graag zowel een offerte voor aankoop als huur. We werken met tassen.
Koffiemachine
Limburg
Koffiemachine voor een bedrijf in Sint-Truiden
We zijn met 3 vaste werknemers. Daarbij komen ook klanten een bakje meedrinken. Graag een vrijblijvende offerte van een koffiemachine. Bedankt voor het prijsvoorstel.
Koffiemachine
Limburg
Koffiemachine voor een bedrijf in Achel
Gelieve een automaat zonder betaalsysteem en dat kan werken met gemalen koffie. Graag zowel een huur als aankoopofferte.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachien voor een fitnesscentrum in Wetteren
Ik zoek een automaat waarmee ik onder anderen capuchino , koffie en espresso kan zetten. Deze is bedoeld voor de klanten van mijn fitnesscentrum. Liefst geen te grote automaat.
Koffiemachine
Limburg
Koffiemachine voor een supermarkt in Heppen
Ik had graag een vrijblijvende offerte willen ontvangen van een koffiemachine. Het betreft een supermarkt, maar enkel te gebruiken voor het personeel. Vriendelijk bedankt voor de offerte!
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Koffiemachine voor een bedrijf in Diegem
We zijn een bedrijven centrum met 30à60 personen. We zijn aan het uitbreiden tot midden 2013. Op verschillende verdiepingen zijn we gevestigd. Nu wensen we een offerte van 1 koffieautomaat Maar misschien zullen we meer automaten plaatsen.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine voor een seminaricentrum in Oost-Vlaanderen
We zijn van plan deze automaat in ons centrum te plaatsen. Deze zal achter de coulissen geplaatst worden en zal dienen om zowel de bezoekers als de medewerkers van koffie te voorzien. Graag ook een model waar we een kleine thermos (1l) kunnen vullen. In optie mag u ook een offerte opmaken voor een automaat met andere warme dranken. (capuchino, warme choco, warm water voor thee,....) Geen soep aub. Intern werken we met een tiental mensen. Een seminarie telt meestal tussen de tien en de veertig mensen.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
koffiemachine voor een dierenartsenpraktijk in Oost-Vlaanderen
Deze automaat is voor in de praktijk zelf te plaatsen, niet voor in de wachtkamer. We zouden dus een simpel en goedkoop model willen dat gebruiksvriendelijk is. We werken hier met dokters en ander personeel samengerekent met zo'n 10 mensen.
Koffiemachine
Limburg
Offerte voor een koffiemachine voor een zelfstandige in Limburg
Wij geven animatiecursussen en zouden deze mensen graag een tasje koffie willen aanbieden; Het zou gaan om 10 tot 15 mensen op een avond.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Koffiemachine voor een bibliotheek in Vlaams Brabant
Wij zijn op zoek naar een koffiemachine om te plaatsen in de bibliotheek. Het is de bedoeling dat de bezoekers tegen betaling een kopje koffie kunnen nemen. We schatten dat er dagelijks tussen de 30 en de 40 bezoekers gebruik zullen maken van de automaat. Gelieve zowel een offerte op te sturen voor een automaat voor enkel koffie als een voor zowel koffie als andere warme dranken.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een bedrijf in oprichting in Westmalle.
Graag mogelijkheden tot huren automaat ,overweeg deze te plaatsen in in toekomstige fruitbar,juicy's en eventuelle koffieautomaat! Bedankt voor de offerte!
Koffiemachine
Luik
Aanvraag Nespresso koffiemachine
Un distributeur de boissons chaudes de qualité
Koffiemachine
Antwerpen
Verplaatsbaar nespresso apparaat koffiemachine Antwerpen
Een verplaatsbaar koffietoestel, offerte en uitleg opties
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine en warme dranken automaat offertes vergelijken
Koffiemachine(momenteel rombouts), voor gebruik in bureelruimte, en voor ontvangst van klanten (bureelruimte = 15 pers.) Misschien mogelijkheden voor andere warme dranken (momenteel fountain)
Koffiemachine
Limburg
Offerte koffiemachine, vergelijken leveranciers koffiemachine, koffiemachine met vers gemalen bonen
Koffieautomaat waarbij we 2 tassen tegelijk kunnen zetten, met mogelijkheid voor warm water (thee, choco) en eventueel choco apart; plus betaalsysteem.
Koffiemachine
Limburg
Koffiemachine gratis kopjes, actie nestle koffiemachine, prijs koffiemachine nestle
Een offerte voor een koffieautomaat met echte bonen ! Die automaat die wij per e-mail van jullie ontvangen hebben van Nescafé waarbij wij 2000 kopjes gratis koffie krijgen bij aankoop, wat is hier de prijs van aub ?
Koffiemachine
Antwerpen
Offerte koffiemachine, vergelijken leveranciers koffiemachine, koffiemachine met vers gemalen bonen
Graag prijs voor huur of aankoop van een koffiemachine voor in ons kapsalon.
Koffiemachine
Limburg
Offerte koffiemachine, vergelijken leveranciers koffiemachine, koffiemachine met vers gemalen bonen
Graag per mail een offerte voor een koffiemachine, ik verhuur vespa's, gedurende het seizoen zijn er meestal wel een heel pak mensen die een koffie lusten.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Prijs koffiemachine,vergelijken koffiemachines, prijzen leveranciers koffiemachine
Vroeger hadden wij nescafé koffie met cups, maar dat vonden we te straf & te duur. Nu hebben we interesse in een koffiemachine met verse bonen, waarmee je koffie tas per tas kan maken. Graag informatie en prijzen. Wij zijn met een tiental personen.
Koffiemachine
Antwerpen
Offerte koffiemachine, vergelijken leveranciers koffiemachine, koffiemachine met vers gemalen bonen
Lekkere verse koffie op elk moment van de dag met een maximaal gebruiksgemak en een minimum aan onderhoud. Nu werken we gewoon met thermossen. We zijn met 15 personen.

Koffiemachine beperkt gebruik

Vind de beste koffiemachine voor uw bedrijf

Op zoek naar de geschikte koffiemachine voor uw onderneming? Dan bent u aan het juiste adres. Ontvang hier gratis advies voor uw koffieautomaat. Vul nu een aanvraag in en vergelijk offertes van tot drie verschillende leveranciers. Wij werken met de beste leveranciers die u een breed gamma aan mogelijkheden kunnen bieden.

Een lekker kopje koffie is één van de kleine geneugten die een werkdag verlichten. Uw personeel zal er van genieten, een gezonde dosis cafeïne is namelijk goed voor de productiviteit. Ook bezoekers zullen het appreciëren dat ze een kopje koffie kunnen drinken terwijl u bezig ben met een andere klant.

Wilt u een latte macchiato, een romige cappuccino, of liever een straffe espresso? Vertel het ons in onderstaande vragenlijst en wij helpen u verder bij het vinden van de juiste leverancier. Zo kan u rustig alle offertes vergelijken, dat is de Bobex-formule.Offerte aanvragen-koffiemachine
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Een eerste en aangename ervaring. Bobex heeft ons op een snelle manier geholpen om een, hopelij..."

"Handige manier om snel de juiste firma te vinden, bedankt!"

W. Clijsner


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.