Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Isoleren schuin dak: Ontvang snel meerdere gratis offertesIsoleren schuin dak-dakisolatie

Ontvang nu meerdere offertes: DakisolatieOfferte aanvragen-dakisolatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Dakisolatie
Antwerpen
Dakisolatie te Antwerpen
Voor onze woning zijn wij opzoek naar een leverancier voor het isoleren van onze schuine dak. Het dak is gebouwd in 2 standen dus je hebt een verticale kant en een horizontale. De totale oppervlakte is 100 m en het dak is bekleed met dakpannen.
Dakisolatie
Antwerpen
Isolatie binnenkant dak in de regio Vosselaar
Ik wens het dak van mijn dochter haar prive te laten isoleren. Hellend dak met dakpannen en onderdak, opp. 300m, vrijstaand huis van 1988.
Dakisolatie
Antwerpen
Dakisolatie te Heist-op-den-Berg
De binnenkant van onze dak moet gesoleerd worden. Het gaat om een dak dat is gerenoveerd in 1989. Het dak is bekleed met dakpannen. We zouden zo snel mogelijk willen beginnen aan de isolatie als dat kan.
Dakisolatie
Limburg
Dakisolatie te Maaseik
Schuine dak isoleren. De grootte van het dak is 72 m. Dak is bekleed met dakpannen. Gebouwd in de jaren 50.
Dakisolatie
Vlaams Brabant
Dakisolatie voor een woning
Ik wil mijn hellend en plat dak laten isoleren. Er is geen onderdak aanwezig. De totale oppervlakte van het dak is 60m2. Bouwjaar 1930.
Dakisolatie
Antwerpen
Dakisolatie te Putte
Wij willen onze puntdak isoleren. Deze puntdak heeft geen openingen. De grootte is ongeveer 8 op 8 meter. De woning is gebouwd in 1972, maar het dak is hierna vernieuwd. Het dak is bekleed met dakpannen.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie te Kalken
Isoleren van de binnenkant van een schuine dak. Het dak is ongeveer 3 jaar oud. Bekleed met dakpannen. Ongeveer 70 m groot.
Isolatie
Limburg
Isolatie binnenkant dak in de regio Overpelt
Ik wens het dak van mijn prive willen laten isoleren. Hellend dak met leien zonder onderdak, opp. 160m, vrijstaand huis van 1945.
Dakisolatie
Limburg
Isolatie binnenkant dak in de regio Sint-Truiden
Ik zou het dak van mijn prive willen laten isoleren. Hellend dak met dakpannen zonder onderdak, opp. +60m, halfopen bebouwing van 1930.
Dakisolatie
Vlaams Brabant
Dakisolatie te Hoegaarden
Wij willen onze hellende dak laten isoleren. Het dak is 7 meter op 9. Op het dak zitten er feluxramen. Het dak is gebouwd in 1940.
Dakisolatie
Limburg
Dakisolatie voor een woning
Ik wil het schuine dak van mijn woning laten isoleren. Het dak zal moeten worden opgemeten. het dak bestaat uit roofing en heeft een onderdak. De woning dateert uit 1961.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in Oudenaarde
Ik wens een hellend dak te isoleren tussen de kaper. pannendak met daaronder een onderdak. Zeker 200m.
Isolatie
Vlaams Brabant
Isolatie binnenkant dak in de regio Leuven
Ik wens het dak van mijn prive te laten isoleren. Hellend dak met dakpannen, opp. +50m, rijhuis van 1967, geen idee of er onderdak is.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in Ursel
Ik zoek een offerte voor het isolatie van het dak. Ik kan de roostering van het dak zien liggen.
Dakisolatie
Limburg
Dakisolatie voor een woning in Houthalen
Ik zoek een offerte voor dakisolatie via een volwaardige zolder. Onderdak is niet voorzien. Ik vermoed dat dit een leien dak is maar ik weet niet welk type leien .
Dakisolatie
West-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in Kortrijk
Ik zoek een offerte voor het isoleren van een dak via een zolder. Er is een onderdak voorzien. Woning van de jaren 60 maar in 2008 volledig gestript. Rijwoning met een oppervlakte 20-25m.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Isolatie binnenkant dak in de regio Berchem
Ik wens het dak van mijn prive willen laten isoleren. Hellend dak met dakpannen en 3-4 veluxen, onderdak is er, opp. rond de 100m, hoekhuis van 1900 ergens.
Dakisolatie
Limburg
Isolatie binnenkant dak in de regio Kermt
Ik wens het dak van mijn prive te laten isoleren. Hellend dak met dakpannen met onderdak, opp. 110m, vrijstaand huis van 1987.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Isolatie binnenkant dak in de regio Kluisbergen
Ik zou het dak van mijn prive willen laten isoleren. Hellend dak met dakpannen en onderdak, opp. +100m, vrijstaand huis van 2000.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Isolatie binnenkant dak in de regio Balegem
Ik zou het dak van mijn prive te laten isoleren. Hellend dak met dakpannen en 2 veluxen, onderdak is er, opp. +50m, huis van rond 1950.
Isolatie
Antwerpen
Isolatie binnenkant dak in de regio Bornem
Ik zou het dak van mijn prive willen laten isoleren. Via binnenkant, hellend dak met dakpannen zonder onderdak, opp. +50m, halfopen bebouwing van 1958.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Isolatie binnenkant dak in de regio Lochristi
Ik zou het dak van mijn prive willen laten isoleren. Hellend dak met leien en een onderdak, opp. +150m, vrijstaand huis van 1975.
Dakisolatie
West-Vlaanderen
Isolatie binnenkant dak in de regio Oostrozebeke
Ik het dak van mijn prive willen laten isoleren. Hellend dak met dakpannen zonder velux, onderdak kan er zijn, opp.+60m, vrijstaand huis van jaren 60.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Isolatie binnenkant dak in de regio Aalst
Ik zou het dak van mijn prive willen laten isoleren. Hellend dak met leien , geen onderdak, opp. +190m. Rijwoning van 1919.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Isolatie binnenkant dak in de regio Waasmunster
Ik zou het dak van mijn prive(bungalow) te laten isoleren. Hellend dak met dakpannen en n velux, onderdak is er, opp. +250m, bouwjaar 1980.

Isoleren schuin dak

Vind het beste materiaal om uw dak te isoleren

Op zoek naar een leverancier in dakisolatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Ontvang hier gratis advies voor materiaal om uw dak te isoleren. Vul nu uw aanvraag is en vergelijk offertes van verschillende leveranciers. Wij werken met de beste leveranciers die u een legio aan mogelijkheden kunnen aanbieden.

Dakisolatie is belangrijk. Het dak is het hoogste punt van uw woning en warmte stijgt. Dus wanneer een dak niet goed geïsoleerd is kunt u veel warmte verliezen. Het grootste gevolg hiervan ziet u waarschijnlijk op de rekening van uw verwarming. Het verbruik en de kosten zullen gauw de hoogte in gaan.Offerte aanvragen-dakisolatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Efficace, rapide et indispensable."

Y. Mgs. Sprl

"Voor herhaling vatbaar"

O. Verstraete


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.