Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Isoleren roofing dak: Ontvang snel meerdere gratis offertesIsoleren roofing dak-dakisolatie

Ontvang nu meerdere offertes: DakisolatieOfferte aanvragen-dakisolatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Dakisolatie
Antwerpen
Dakisolatie voor een woning in Merksem
Dit is een dak met naakte roofing. Deze woning is bij benadering 39 jaar oud. Roofing is zeker 10 jaar oud. Oppervlakte van 63m.
Dakisolatie
Antwerpen
Dakisolatie voor een woning in Deurne
Ik zoek een offerte voor de isolatie van een plat dak in roofing . Woning van 1912. Ik schat zo'n 60m voor het hoogste dak en achterdak 15m. Dak in goede staat.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in Ekeren
Dit is een roofing dak van ongeveer 10-11 jaar geleden vernieuwd.. Het gebouw zelf is van 1981. Oppervlakte van +-150m. Graag een prijs voor het enkel isoleren van de roofing of eventueel ook volledig vervangen van roofing dak.
Dakisolatie
Antwerpen
Plat dak te isoleren in Antwerpen
Beste, Wij zijn opzoek naar offertes voor dakisolatie.Onze rijwoning is van midden de jaren 60. Het is 6,5m op een 8,5m plat met een schouw aan de zijkant. We hebben nu zwarte roofing met kiezels liggen. Kan u mij contacteren voor een offerte te maken met plaatsbezoek. Als ik niet direct mij telefoon opneem laat zeker een bericht achter zodat ik kan terugbellen
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in Melle
Ik zoek een offerte voor isoleren van een platte dak. Momenteel hebben we wel een probleem met water dat op het dak staat. +- 20m. Ik vermoed een roofing dak maar ik ben niet zeker.

Isoleren roofing dak

Vind het beste materiaal om uw dak te isoleren

Op zoek naar een leverancier in dakisolatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Ontvang hier gratis advies voor materiaal om uw dak te isoleren. Vul nu uw aanvraag is en vergelijk offertes van verschillende leveranciers. Wij werken met de beste leveranciers die u een legio aan mogelijkheden kunnen aanbieden.

Dakisolatie is belangrijk. Het dak is het hoogste punt van uw woning en warmte stijgt. Dus wanneer een dak niet goed geïsoleerd is kunt u veel warmte verliezen. Het grootste gevolg hiervan ziet u waarschijnlijk op de rekening van uw verwarming. Het verbruik en de kosten zullen gauw de hoogte in gaan.Offerte aanvragen-dakisolatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Goed initiatief, zo moet ik niet heel het telefoonboek afbellen."

M. Thirry

"Zeer snel leveranciers aangeboden gekregen. Telefoon gekregen ivm bijkomende informatie die nie..."

E. Christiaens


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.