Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Isolatiewerken: Ontvang snel meerdere gratis offertesIsolatiewerken-spouwmuurisolatie

Ontvang nu meerdere offertes: SpouwmuurisolatieOfferte aanvragen-spouwmuurisolatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Turnhout
Ik wens de spouw van mijn prive te laten isoleren. Vrijstaand huis van jaren 70, diepte spouw onbekend, gevels geschilderd, opp. +100m.
Dakisolatie
West-Vlaanderen
Isolatie binnenkant dak in de regio Brugge
Ik zou het dak van mijn prive willen laten isoleren. Hellend dak met dakpannen en onderdak, opp. 75m, rijhuis van 1976.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor de regio Beringen
Ik zou de spouw van mijn prive willen laten isoleren. Vrijstaand huis van rond 1950, diepte spouw onbekend, woning heeft deels spouw, gevels niet bewerkt, opp. 200m.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie voor een woning in Loonbeej
Vrijstaande woning gebouwd in 1971. De diepte van de spouw en oppervlakte zijn nooit nagemeten maar graag had ik dit met iemand ter plaatsen bekeken.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie voor de regio Diest
Ik zou de spouw van mijn prive willen laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1961, diepte spouw onbekend, spouw is nog leeg, gevels niet bewerkt, opp. rond de 90m.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor de regio Opglabbeek
Ik wil de spouw van mijn prive te laten isoleren. Vrijstaand huis van 1989, diepte spouw onbekend, spouw is er wel, gevels niet bewerkt, opp. 110m.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio De Haan
Ik wens de spouw van mijn prive(appartement) te laten isoleren. Vrijstaande blok van rond 1980, ik bezit alle appartementen, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. rond de 100m.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Welle
Ik wens de spouwmuur van mijn prive te laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1980-85, diepte spouw onbekend, spouw is er wel. Gevels niet bewerkt, opp. 60m ongeveer.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Knokke
Ik wens de spouwmuur van mijn prive(buitenverblijf) te laten isoleren. Vrijstaand huis van 1930, diepte spouw onbekend, spouw is er wel, gevels geschilderd. Opp. 200m, best PUR materiaal.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Beveren
Ik zou de spouwmuur van mijn prive te isoleren. Halfopen bebouwing van 1975, diepte spouw 5cm, gevels niet bewerkt. Opp. 55m ongeveer (2 gevels).
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor een woning in Roeselare
Ik ben eigenaar van een halfopen bebouwing die dateert uit 1972. Ik wil graag alle 3 gevels laten isoleren. De oppervlakte moet worden opgemeten. De gevels zijn niet bewerkt.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor een woning in Drongen
We zoeken een offerte voor isolatiewerken aan de spouwmuren. Dit is een driegevelwoning van 1973. gevels in de originele gevelsteen.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatiewerken in de regio Kruibeke
Ik wens de spouwmuur van mijn prive te laten isoleren. Vrijstaand huis van 1956, diepte spouw onbekend, spouw is er wel. Gevels zijn geverfd(siliconenverf), opp. meer dan 100m, geen voorkeur van materiaal.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatiewerken in de regio Vosselaar
Ik wens de spouw van mijn prive te laten isoleren. Vrijstaand huis van 1974, diepte spouw 5cm. Gevels wit geverft, opp. 80m, geen voorkeur van materiaal.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatiewerken in de regio Zottegem
Ik wens de spouwmuur van mijn prive te laten isoleren. Vrijstaand huis van 1993, diepte spouw 5,5-6cm. gevels niet bewerkt, opp. 115m. Geen voorkeur van materiaal.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatiewerken in de regio Haacht
Wij wensen de spouw van een bijgebouw achter de prive te isoleren. Bijgebouw van 2014, diepte spouw 5-6cm. Gevels niet bewerkt. Opp. ongeveer 50m. Liefst geen pur materiaal.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatiewerken in de regio Hechtel
Ik wens de spouwmuur van mijn woning te isoleren. Diepte spouw onbekend. Halfopen bebouwing van 1942. Spouw zou er zijn. Rond de 80m. n gevel is geschilderd de andere niet. Graag iets van vlokken als materiaal.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatiewerken in de regio Oostkamp
Ik wens de spouwmuur van mijn woning te isoleren. Vrijstaand huis van 1989. Gevels niet bewerkt. Diepte spouw een 5cm. Opp. 19,5 op 10m. (zeker meer dan 100m) Geen voorkeur van materiaal.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatiewerken in de regio Mol
Ik wil de spouwmuur van mijn woning te isoleren, vrijstaand huis. Bouwjaar rond 1940, (spouw is aanwezig). Diepte spouw 5-6 cm. Gevels zijn niet bewerkt. Opp. een 100m.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatiewerken in de regio Sint-Michiels
Ik wens de spouw van mijn rijhuis te isoleren. Bouwjaar eind de jaren 50. Diepte spouw onbekend. De achtergevel is deels geschilderd. Opp. ong. 38m. Liefst geen PUR schuim.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatiewerken in de regio Zwevegem
Ik wens mijn woning te isoleren(spouw) met bouwjaar in de jaren 1960. Een halfopen bebouwing, gevels niet bewerkt. Diepte spouw niet bekend. Het zijn3 gevels, geen idee van m. Geen voorkeur van materiaal.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatiewerken in de regio Zoersel
Ik wens de spouwmuur te isoleren van mijn woning, vrijstaande woning. Gevels zijn niet bewerkt alleen de achterbouw is geschilderd (maar is niet zeker of dit spouwisolatie nodig heeft). Bouwjaar 1930. Diepte spouw 5 a6cm. Aantal m is niet geweten, graag snel een bezoek en offerte.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatiewerken in de regio De Klinge
Ik wens de spouw van mijn woning, halfopen bebouwing te isoleren. Gevels niet bewerkt. Geen idee van m ( 3 gevels). Diepte spouw 5 a 6cm. Bouwjaar 1951, liefst geen schuim van materiaal.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatiewerken in de regio Hoeselt
We hebben een privewoning, vrijstaand. Bouwjaar begin jaren 90. Gewoon bakstenen niet bewerkt. Men kan 4 gevels isoleren. Geen idee van diepte spouw. Graag bezoek en offerte voor deze werken.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatiewerken in de regio Lommel
We wensen spouwmuurisolatiewerken voor onze prive woning (vrijstaande) Bouwjaar 1985. Diepte spouw 5,5cm en de gevels zijn niet bewerkt. 4 gevels maar geen idee van m.

Isolatiewerken

Bent u op zoek naar spouw- en muurisolatie? Dan kunt u hier zeker het juiste advies ontvangen. Vul een aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende gespecialiseerde aanbieders in spouw en muurisolatie. Wij werken met de beste aanbieders die u een breed gamma aan materialen en gericht advies kunnen geven.

Naast muurisolatie kunt u ook opteren om vloerisolatie en dakisolatie te plaatsen in uw woning of eigendom. Uw muren goed isoleren is belangrijk, aangezien het u heel wat energie bespaart. Zo laat u de kostbare energie die u heeft opgewekt niet zomaar door de muren ontsnappen. De ruimtes van uw woning of eigendom zullen met muurisolatie niet zo onderhevig zijn aan felle temperatuurschommelingen. Met de juiste isolatiematerialen zal de ruimte minder snel afkoelen, waardoor u minder energie moet verbruiken om deze weer opgewarmd te krijgen.

Daarnaast geniet u nog van andere voordelen. Uw woning of eigendom is met degelijke muurisolatie beschermd tegen verschillende weersomstandigheden, zoals felle regen, Siberische koude, enzovoort. Het is soms onvermijdelijk dat door felle regenbuien vocht in het metselwerk en muren binnendringt. Het vocht mag niet met de binnenmuren in contact komen. Goed isoleren is dus de boodschap!Offerte aanvragen-spouwmuurisolatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"We zijn tevreden over de snelle reactie die Bobex ons geboden heeft."

C. Buelen

"Ik houd alleszins aan de Bobex-site een positieve ervaring over."

L. De Cubber


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.