Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Isolatiewerken: Ontvang snel meerdere gratis offertesIsolatiewerken-spouwmuurisolatie

Ontvang nu meerdere offertes: SpouwmuurisolatieOfferte aanvragen-spouwmuurisolatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Izegem
Ik wil de spouw van mijn prive te laten isoleren. Vrijstaand huis van 1982, diepte spouw 5-6cm denk ik, gevels niet bewerkt, opp. +150m.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor de regio Koersel
Ik wens de spouw van mijn prive te laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1934 (gevel voorgezet), diepte spouw onbekend, spouw is nog leeg, gevels niet bewerkt, opp. rond de 100m.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Brugge
Ik zou de spouw van mijn prive te laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1958, diepte spouw 6cm, gevels niet bewerkt, opp. 77m.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Wichelen
Ik zou de spouw van mijjn prive laten isoleren. Halfopen bebouwing(nu vrijstaand maar met wachtgevel) van 1953, diepte spouw onbekend, spouw is er, gevels niet bewerkt, opp. +150m.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie voor de regio Herne
Ik zou de spouw van mijn prive laten isoleren. Vrijstaand huis van 1976, diepte spouw 5cm, gevels niet bewerkt, opp. 150m.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Ieper
Ik zou de spouw van mijn prive laten isoleren. Vrijstaand huis van 1964, diepte spouw onbekend, 2 gevels geschilderd, opp. +80m?
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Malle
Ik zou de spouw van mijn prive te laten isoleren. Halfopen bebouwing van eind jaren 60, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +110m.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor de regio Hasselt
Ik wens de spouw van mijn prive te laten isoleren. Rijhuis van 1960, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +50m.
Dakisolatie
Antwerpen
Isolatie binnenkant dak in de regio Mol
Ik zou het dak van mijn prive laten isoleren. Hellend dak met overzetdak en onderdak, opp. 90m, huis van 1975.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor de regio Paal
Ik zou de spouw van mijn prive laten isoleren. Vrijstaand huis van 1960, diepte spouw 5cm denk ik, gevels niet bewerkt, opp. +100m.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie voor de regio Zoutleeuw
Ik wens de spouw van mijn prive te laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1974, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor de regio Peer
Ik zou de spouw van onze prive laten isoleren. Vrijstaand huis van rond 1975, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. 160m.
Dakisolatie
Limburg
Isolatie binnenkant dak in de regio Bilzen
Ik zou het dak van een woning die ik verhuur te laten isoleren. Hellend dak met dakpannen, huis van 1990, opp. +50m.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Turnhout
Ik wens de spouw van mijn prive te laten isoleren. Vrijstaand huis van jaren 70, diepte spouw onbekend, gevels geschilderd, opp. +100m.
Dakisolatie
West-Vlaanderen
Isolatie binnenkant dak in de regio Brugge
Ik zou het dak van mijn prive willen laten isoleren. Hellend dak met dakpannen en onderdak, opp. 75m, rijhuis van 1976.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor de regio Beringen
Ik zou de spouw van mijn prive willen laten isoleren. Vrijstaand huis van rond 1950, diepte spouw onbekend, woning heeft deels spouw, gevels niet bewerkt, opp. 200m.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie voor een woning in Loonbeej
Vrijstaande woning gebouwd in 1971. De diepte van de spouw en oppervlakte zijn nooit nagemeten maar graag had ik dit met iemand ter plaatsen bekeken.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie voor de regio Diest
Ik zou de spouw van mijn prive willen laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1961, diepte spouw onbekend, spouw is nog leeg, gevels niet bewerkt, opp. rond de 90m.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor de regio Opglabbeek
Ik wil de spouw van mijn prive te laten isoleren. Vrijstaand huis van 1989, diepte spouw onbekend, spouw is er wel, gevels niet bewerkt, opp. 110m.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio De Haan
Ik wens de spouw van mijn prive(appartement) te laten isoleren. Vrijstaande blok van rond 1980, ik bezit alle appartementen, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. rond de 100m.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Welle
Ik wens de spouwmuur van mijn prive te laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1980-85, diepte spouw onbekend, spouw is er wel. Gevels niet bewerkt, opp. 60m ongeveer.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Knokke
Ik wens de spouwmuur van mijn prive(buitenverblijf) te laten isoleren. Vrijstaand huis van 1930, diepte spouw onbekend, spouw is er wel, gevels geschilderd. Opp. 200m, best PUR materiaal.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Beveren
Ik zou de spouwmuur van mijn prive te isoleren. Halfopen bebouwing van 1975, diepte spouw 5cm, gevels niet bewerkt. Opp. 55m ongeveer (2 gevels).
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor een woning in Roeselare
Ik ben eigenaar van een halfopen bebouwing die dateert uit 1972. Ik wil graag alle 3 gevels laten isoleren. De oppervlakte moet worden opgemeten. De gevels zijn niet bewerkt.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor een woning in Drongen
We zoeken een offerte voor isolatiewerken aan de spouwmuren. Dit is een driegevelwoning van 1973. gevels in de originele gevelsteen.

Isolatiewerken

Bent u op zoek naar spouw- en muurisolatie? Dan kunt u hier zeker het juiste advies ontvangen. Vul een aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende gespecialiseerde aanbieders in spouw en muurisolatie. Wij werken met de beste aanbieders die u een breed gamma aan materialen en gericht advies kunnen geven.

Naast muurisolatie kunt u ook opteren om vloerisolatie en dakisolatie te plaatsen in uw woning of eigendom. Uw muren goed isoleren is belangrijk, aangezien het u heel wat energie bespaart. Zo laat u de kostbare energie die u heeft opgewekt niet zomaar door de muren ontsnappen. De ruimtes van uw woning of eigendom zullen met muurisolatie niet zo onderhevig zijn aan felle temperatuurschommelingen. Met de juiste isolatiematerialen zal de ruimte minder snel afkoelen, waardoor u minder energie moet verbruiken om deze weer opgewarmd te krijgen.

Daarnaast geniet u nog van andere voordelen. Uw woning of eigendom is met degelijke muurisolatie beschermd tegen verschillende weersomstandigheden, zoals felle regen, Siberische koude, enzovoort. Het is soms onvermijdelijk dat door felle regenbuien vocht in het metselwerk en muren binnendringt. Het vocht mag niet met de binnenmuren in contact komen. Goed isoleren is dus de boodschap!Offerte aanvragen-spouwmuurisolatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ben tevreden van deze site."

"Ik werd opgebeld door meerdere aannemers. Bobex is dus een heel makkelijke service!"

E. Bortels


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.