Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Isolatie zolder: Ontvang snel meerdere gratis offertesIsolatie zolder-dakisolatie

Ontvang nu meerdere offertes: DakisolatieOfferte aanvragen-dakisolatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Isolatie
West-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in Gullegem
Dit is een rijhuis van meer dan 100 jaar oud. Isolatie van het dak is mogelijk vanaf een zolder met onderdak. met oog op de premies wens ik graag zo snel mogelijk een afspraak om deze offerte rond te hebben.
Isolatie
Antwerpen
Dakisolatie voor een woning in Wommelgem
Ik zoek een offerte voor de isolatie van een volwaardige zolder zonder onderdak. Woning van de jaren 30 met dakpannen. Zoldervloer is 30mē.
Isolatie
Vlaams Brabant
Dakisolatie voor een woning in Affligem
Ik wens mijn dak via een volwaardige zolder te isoleren. Er zijn wel veel balken. Onderdak is reeds voorzien.
Isolatie
Antwerpen
Zoldervloerisolatie voor in de regio Oelegem
Ik wens de zoldervloer van mijn prive te laten isoleren. Zolder via trap, opp. 40-60mē, bouwjaar woning voor 1990.
Isolatie
Vlaams Brabant
Vloerisolatie te Tielt-Winge
Zoldervloer. De zolder wordt gebruikt als opslag plaats maar we zouden de vloer willen isoleren, omdat wij geen onderdak hebben. De grootte 8 meter op 10. De woning is gebouwd in 1962.
Isolatie
Antwerpen
Dakisolatie voor een woning in Essen
Ik wens een hellend dak te isoleren. Links en rechts staan er wel dakkapellen in. Dak bereikbaar via een gewone zolder. Oppervlakte is zo'n 200mē. Gebouw van 74. Geen onderdak voorzien. Vroeger heb ik tussen de balken reeds rotswol gestoken. Ik wens hier over plaatsen. Dakbekleding in kunstleien.
Dakisolatie
Limburg
Dakisolatie voor een woning in Hamont-Achel
Ik wens een dak te isoleren via een zolder waar we net niet kan kunnen rechtstaan. Dit is een dak met leien. De oppervlakte van de woning is 125mē.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Dakwerken in de regio Oost-Vlaanderen
Beste, We zouden graag ons plat dak willen isoleren, dit is +-30 a 50mē. Er ligt nu enkel roofing op. We hebben een halfopen bebouwing. Kan u mij bellen voor een afspraak. Alvast bedankt.
Dakisolatie
Vlaams Brabant
Dakisolatie voor een woning in overijsel
Ik zoek een offerte voor het isoleren van een zolder; De vloer is reeds geïsoleerd. Geen dakramen en houten onderdak met maximale hoogte van 2.5m. Piramidedak in singels met een tweede dak daarop in leien.
Isolatie
Limburg
Dakisolatie voor een woning in As
Ik zoek een offerte voor het isoleren van een hellend dak via een zolder. Momenteel een onderdak voorzien. De woning zelf is 12x8. Plaatsing voor dit jaar.
Isolatie
West-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in Anzegem
Ik zoek een offerte voor dakisolatie via een volwaardige zolder. Onderdak is reeds voorzien. Woning van de jaren 80. werken voor begin 2016.
Dakisolatie
Limburg
Dakisolatie voor een woning in Diepenbeek
Dit is een zolder van zo'n 80mē. Hier staat wel een dakvensters. Het is een volwaardige zolder met een onderdak. Woning van 1977. 60 cm tussen de kepers.
Dakisolatie
Antwerpen
Dakisolatie voor een woning in Turnhout
Ik zoek een offerte voor dakisolatie via een volwaardige zolder. Er is geen onderdak voorzien. Ik heb zelf reeds wat geïsoleerd. Dakbekleding bestaat uit dakpannen. Oppervlakte van 120-130mē.
Dakisolatie
Vlaams Brabant
Dakisolatie voor een woning in wolvertem
Volwaardige zolder. Woning van een dikke 360 jaar oud. Er is reeds isolatie voorzien op de vloer maar de schuine wanden moet nog geïsoleerd worden. Hier is een onderdak voorzien. +-150mē.
Dakisolatie
Vlaams Brabant
Dakisolatie te Lot
We zoek een offerte voor isolatie van een puntdak. Isolatie vanaf een zolder. Geen onderdak voorzien. De dakbekleding bestaat uit dakpannen en zijn al zeker 20 jaar oud. Geen dakvensters op de zolder wel een verdieping eronder.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in Ertvelde
Ik wens een hellend dak te isoleren. Isolatie via een zolder me t onderdak voorzien. Geen idee van de oppervlakte. Momenteel is er 1 dakvenster.
Dakisolatie
Antwerpen
Dakisolatie voor een woning in Bornem
Ik zoek een offerte voor het isoleren van een dak met franse kap alsook de spouwmuur. Dit is een woning van 1970. Grondoppervlakte is 9x12m. De dakisolatie van het dak zal deels moeten gebeuren via een eerste verdieping, de Franse kap waar ook reeds dakvensters liggen, alsook een kleinere zolder.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Zoldervloer isolatie voor in de regio Oosterzele
Ik wens mijn zoldervloer te isoleren van mijn prive. De vloer bestaat uit een soort van betonpotten. Opp. rond de 200mē. Bouwjaar begin 1970. Geen voorkeur van materiaal. Werken hangen van de offerte af.
Dakisolatie
Antwerpen
Dakisolatie voor een woning in Lille
Isolatie is mogelijk via de zolder. Deze is bruikbaar als bergruimte. Onderdak is voorzien. +- 200mē dak isoleren.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in Gijzegem
Isolatie via een zolder. Dit is een volwaardige zolder dat later een slaapkamer zal worden. Momenteel zijn er houten latten voorzien als onderdak voor leien. Woning van 1974.

Isolatie zolder

Vind het beste materiaal om uw dak te isoleren

Op zoek naar een leverancier in dakisolatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Ontvang hier gratis advies voor materiaal om uw dak te isoleren. Vul nu uw aanvraag is en vergelijk offertes van verschillende leveranciers. Wij werken met de beste leveranciers die u een legio aan mogelijkheden kunnen aanbieden.

Dakisolatie is belangrijk. Het dak is het hoogste punt van uw woning en warmte stijgt. Dus wanneer een dak niet goed geïsoleerd is kunt u veel warmte verliezen. Het grootste gevolg hiervan ziet u waarschijnlijk op de rekening van uw verwarming. Het verbruik en de kosten zullen gauw de hoogte in gaan.Offerte aanvragen-dakisolatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"We hebben heel snel een reactie gekregen op ons verzoek naar offertes. De persoon die ons conta..."

F. Dreesen

"Na 5 min online, al direct een offerte bobex - een echte aanrader!"

P. Nulens


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

Đ 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.