Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Isolatie spouw: Ontvang snel meerdere gratis offertesIsolatie spouw-isolatie

Ontvang nu meerdere offertes: IsolatieOfferte aanvragen-isolatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Isolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie voor de regio Sint-Genesius-Rode
Ik wens de spouw van mijn prive te laten isoleren. Vrijstaand huis van 1980, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100mē. Misschien ook kans voor hellend dak te isoleren.
Isolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Lichtaart
Ik wens de spouw van mijn prive te laten isoleren. Halfopen bebouwing van jaren 60, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +50mē.
Isolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie te Peer
Voor onze alleenstaande woning zijn wij opzoek naar een offerte voor spouwmuren. Het is een woning gebouwd in 1971.
Isolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Brasschaat
Ik wens de spouw van mijn prive te laten isoleren. Vrijstaand huis van 1960, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100mē.
Isolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor de regio Neeroeteren
Ik wil de spouw van mijn prive laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1953, diepte spouw onbekend, spouw is wel leeg, gevels niet bewerkt, opp. +100mē.
Isolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Kortrijk
Ik wil de spouw van mijn dochter haar prive laten isoleren. Rijwoning van 1962, diepte spouw 6-7cm, gevels niet bewerkt, opp. rond de 50mē.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor een woning
Ik wil de spouwmuren van mijn woning laten isoleren. De woning dateert uit 1976. Mocht de prijs gunstig zijn zal het gaan om 2 woning, die van mij en de buren.
Isolatie
Antwerpen
Isolatie binnenkant dak en spouw in de regio Olmen
Ik wens het dak en de spouw van mijn prive willen late isoelren. Hellend dak met dakpannen en onderdak, vrijstaand huis van 1980 ergens, diepte spouw 6cm, gevels niet bewerkt. Opp spouw +100mē.
Isolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor een woning in Paal
Ik zoek een offerte voor het isoleren van spouwmuren. Woning van 1965. De diepte van de spouw is nooit nagemeten. Muren in vrije gevelsteen.
Isolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor een woning in Mol
Ik zoek een offerte voor isolatie in de spouw van de rijwoning. Woning enkel gezandstraald. Geen idee van de spouw.
Isolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor een woning in Stabroek
Ik zoek een offerte voor spouwmuurisolatie van een halfopen bebouwing van de jaren 60. Buitenkant is in de vrije gevelsteen. De oppervlakte en spouw zijn wel nooit nagemeten. Graag had ik dit ter plaatsen gedaan.
Isolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Marke
Ik zou de spouw van mijn prive willen laten isoleren. Vrijstaand huis van 1956, diepte spouw onbekend, spouw is er, gevels niet bewerkt, opp. +200mē.
Isolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Stabroek
Ik wens de spouwmuur van mijn prive laten isoleren. Rijhuis van 1965, diepte spouw, ik denk 5cm, achterzijde beneden geschlderd, opp. 50-60mē.
Isolatie
Antwerpen
offerte voor spouwmuurisolatie te Hove
ik bezit een woning met ongeveer 100 vierkante meter spouwmuur met een spouw van ongeveer 7cm. Ik ben eigenaar van deze woning in Hove
Isolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor een woning in Oostham
beste, we hebben geen gedacht van wat het ons zou kosten voor onze muren te laten isoleren( spouw) We zijn nu aan het verbouwen en hebben een gans verdiep bij opgezet en die is inderdaad vele beter geïsoleerd dan onze beneden. Dus Zouden we graag vrijblijvende offertes willen krijgen om onze spouwmuren met pur te isoleren indien mogelijk natuurlijk! indien we van een aantal premies van onze verbouwingen hebben terug getrokken zullen we dus kunnen bekijken of we al dan niet de spouwmuren kunnen laten doen. De werken zullen dus eerder doorgaan in de lente van volgend jaar. Dit gaat over 4 gevels met gevelsteen die geïsoleerd zouden moeten worden.
Isolatie
Antwerpen
Particulier op zoek naar spouwmuurisolatie in Reet
Wij zouden graag een offerte willen ontvangen voor spouwmuurisolatie. Het gaat om een half open bewoning waar we een muur van 70mē zouden willen isoleren. Alvast bedankt.
Isolatie
Antwerpen
Muurisolatie voor een woning in Essen
Dit is een halfopen bebouwing van een woning uit de jaren 50. Ik heb hier een zeer dunne spouw van 3 cm of minder en dus is pur isolatie niet mogelijk. Ik zoek dus ander isolatiemogelijkheden. De woning is ongeveer 64mē groot en 3m hoog. Indien u wenst kunt u mij contacteren om samen de toestand ter plaatsen op te nemen.
Isolatie
West-Vlaanderen
Offerte voor de isolatie van spouwmuur, woning in Waardamme
Vrijstaande woning waar de 4 gevels dienen geïsoleerd te worden. Deze spouwmuren hebben ene oppervlakte van 150 tot 155mē en de spouw zelf is vermoedelijk 7 cm dik. Graag had ik over deze isolatiewerken en goede offerte verkregen. U kunt altijd ter plaatsen een kijkje komen nemen om te zien welke werken er precies aan de muren moeten worden gedaan en aan de hand van die bevindingen een uitgebreide offerte opstellen.
Isolatie
Vlaams Brabant
Isolatie voor een woning in Hoegaarden
In een eerste fase zal het gaan over de isolatie van het plafond van de gelijkvloers en spouwmuurisolatie. In een later fase dakisolatie: plafond: 2 keer 100mē, spouwmuren: 90-75mē hellende dak binnenzijde: 50-60mē Ik wens een concrete omschrijving met prijs, dit mogen verschillende voorstellen zijn voor verschillende manieren. Graag een snelle reactie , dank u.
Isolatie
Limburg
Isolatie voor een woning in Lommel
Ik zoek een prijsofferte voor de isolatie van de spouw van mijn volledige woning. Ik schat de oppervlakte tussen 180-200m2.
Isolatie
Antwerpen
Issolatie voor een woning in Herentals
Ik zou deze graag langs de binnenkant willen laten isoleren. Het zou hier gaan om een kleine 50m2. Ik ben het meeste geïnteresseerd in rol-isolatie.
Isolatie
Vlaams Brabant
isolatie voor een woning in Tienen
De oppervlakte voor het volledige dak zal tussen de 30 en de 40m2 zijn. Ik ben een volledige leek in isolatie en wens dus een offerte en informatie te ontvangen van zoveel mogelijk materialen. Gelieve deze door te sturen op mail om zo makkelijker te kunnen vergelijken.
Isolatie
Vlaams Brabant
Isolatie van een schuin dak, woning in Zichem
De totale oppervlakte om te isoleren zal twee keer 80m2 zijn ongeveer, twee dankhelften van 8x10m. Graag had ik ook advies over de mogelijke materialen.
Isolatie
Vlaams Brabant
Dakisolatie voor een vide-dak in Vlaams Brabant
Het betreft een vide, 2 schuine plafonds die samenkomen in één punt boven de overloop. Ze overspannen de eetkamer en de inkomhal. Totale opp +/- 42 m2. Isolatie aan de binnenkant te plaatsten.
Isolatie
Vlaams Brabant
Isolatie van een half vrijstaande woning
Renovatie van een half vrijstaande woning gebouwd in de jaren 80. Zolderdak: hellend, kleine ruimte, eventueel als opslagruimte gebruiken. Beperkte spouwuren: zijgevel en achtergevel, 5cm diep. Bobex kwaliteitscontrole: Graag advies over beste isolatiemogelijkheden, wat laten doen vs wat zelf doen, ruimtebesparende verbouwingen.

Isolatie spouw

Bent u op zoek naar isolatie? Dat ben u hier aan het juiste adres! Vul nu uw aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende leveranciers. Onze leveranciers bieden u het een scala aan mogelijkheden.

Goede isolatie is een hot topic tegenwoordig, want isolatie vormt meer en meer een belangrijk deel uit van onze woning. Wie investeert in goede isolatie, zal op termijn beter uitkomen. Er zijn namelijk een aantal voordelen verbonden aan isoleren. U heeft er een individueel en een maatschappelijk voordeel aan. Uw individueel voordeel vindt u in het financiële aspect. Goede isolatie zorgt na een bepaalde tijd voor besparingen. Want isolatie beschermt uw huis tegen kou, warmte en vocht in de winter en houdt de warmte buiten in de zomer. Uw energieverbuik zal dus een stuk lager liggen en zo heeft u een stabiele en aangename binnentemperatuur. Daarnaast geniet u van een maatschappelijk voordeel. De overheid doet er alles aan om passieve of lage energie woningen aan te moedigen. Een woning met een lage isolatiecoëfficiënt is een energiezuinige woning.

Goed isoleren is dus niet enkel goed voor uw portemonee. U draagt ook uw steentje bij aan een betere maatschappij en milieu.Offerte aanvragen-isolatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer interessant om op korte termijn verschillende offertes aan te krijgen. Zeker aan te raden..."

D. Colart

"Bobex is een makkelijke manier om snel leveranciers te vinden."

J. vanhorenbeke


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

Đ 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.