Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Invoeren maaltijdcheques ticket restaurant: Ontvang snel meerdere gratis offertesInvoeren maaltijdcheques ticket restaurant-maaltijdcheques

Ontvang nu meerdere offertes: MaaltijdchequesOfferte aanvragen-maaltijdcheques

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques voor een zelfstandige in Walem
Ik doe deze aanvraag voor mijn echtgenoot die als zelfstandige een IT management kantoor uitbaat. Graag had ik een vrijblijvende offerte en verdere informatie ontvangen.
Maaltijdcheques
West-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor een bedrijf in Izegem
Op dit moment maken we gebruik van papieren maaltijdcheques van Sodexo. We zouden graag willen overschakelen op elektronische cheques. U mag een offerte opmaken voor 150 arbeiders en 4 bedienden.
Maaltijdcheques
West-Vlaanderen
Maaltijdcheques aanvraag voor een op te richten bedrijf in Oostkamp
We zullen beginnen met 2 medewerkers, ingeschreven als bedienden. Later kunnen we waarschijnlijk uitbreiden naar 3 of 4 medewerkers. We gaan van start op 1 januari 2013 en zullen actief zijn in de verkoop.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques voor een kinderopvang in Brecht
We werken met 7 mensen in een kinderopvang. Deze zijn allen ingeschreven als zelfstandigen. We ontvangen ook graag informatie voor ecocheques.
Maaltijdcheques
West-Vlaanderen
Maaltijdcheques aanvraag voor een lingeriewinkel in West-Vlaanderen
we werken met drie mensen in de zaak. Ikzelf, mijn moeder en een verkoopster. Is het mogelijk voor ons alledrie om maaltijdcheques te ontvangen ? Graag hadden wij hierover meer informatie ontvangen, dank u.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques voor een bedrijf in Antwerpen.
Graag een offerte van maaltijdcheques. We maken nog geen gebruik van maaltijdcheques. Hoe gaat het te werk? Wat gaat het ons kosten? De aanvraag zal ik voor 12 fulltimers indienen.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques voor twee verschillende diensten, Antwerpen
We werken met 3 bedienden en 14 arbeiders op twee verschillende diensten. Indien het mogelijk is zouden we ze allemaal willen betalen met maaltijdcheques.
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor bedrijf actief in de chemische nijverheid, Oost-Vlaanderen
Ik zou op mijn kantoor een voorstel willen doen voor het invoeren van maaltijdcheques. Wij zijn een bedrijf actief in de chemische nijverhied met een totaal van 5 werknemers ingeschreven als bedienden.
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
Ik wil graag voor 2 personen maaltijdcheques aanvragen. Het gaat om 1 fulltimer en 1 parttimer. Vriendelijk bedankt voor de offerte!
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag maaltijdcheques voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
340 werknemers met zichtwaarde 4 euro 100 werknemers met zichtwaarde 7 euro Aanvraag offerte elektronische maaltijdcheques. Bij voorbaat dank.
Maaltijdcheques
Luxemburg (BE)
Maaltijdcheques voor een bedrijf in oprichting.
Graag een vrijblijvende offerte van maaltijdcheques. We zullen beginnen met 5 personen en hopen tegen eind van het jaar met 20 personen werkzaam te zijn.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques voor een vzw in Antwerpen.
We zijn een vzw. Ik wil weten of het mogelijk is om voor ons maaltijdcheques aan te vragen. Er zijn 3 voltijdse medewerkers. Graag een vrijblijvende offerte.
Maaltijdcheques
Limburg
Maaltijdcheques voor een zelfstandige in Limburg.
Graag een offerte van maaltijdcheques voor 3 personen. De personen worden vanaf september aangenomen. Alvast bedankt voor de snelle reactie!
Maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques voor bedrijfje in Antwerpen
Ik heb een bediende die met een vast contract voor ons werkt. wat zou het mij kosten om hem te laten uitbetalen via maaltijdcheques.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques voor schildersbedrijf, Antwerpen
Wij zijn een schildersbedrijf en hebben een 15-tal arbeiders in dienst. Nu zou ik graag arbeiders die een zeer goede prestatie hebben geleverd willen belonen met maaltijdcheques. Is dit mogelijk? indien u verder vragen heeft kunt u mij bellen op het nummer 03/237 96 25. Alvast bedankt,
Maaltijdcheques
Vlaams Brabant
Maaltijdcheques voor een-mans bvba , Vlaams Brabant
Ik heb een bvba waar ik zelf de enige werknemer ben. Is het mogelijk mijzelf uit te betalen in maaltijdcheques en zo ja, wat is het kostenplaatje hiervan ?
Maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques voor een restaurant in Antwerpen
we hebben een restaurant en onze ploeg bevat 15 voltijdse arbeiders 1 deeltijdse Verschillende extra's 3 zaakvoerders wij zij op zoek naan een goedkopere personeelskost
Maaltijdcheques
West-Vlaanderen
Offerteaanvraag maaltijdcheques voor een dakdekkersbedrijf in West-Vlaanderen.
Graag een vrijblijvende offerte van maaltijdcheques. Voor meer dan 16 medewerkers en eventueel ook voor de zaakvoerder zelf. We maken enkel gebruik van ecocheques bij Edenred. Maar we maken nog geen gebruik van maaltijdcheques.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques voor juwelierszaak, Antwerpen
We hebben een juwelierszaak met twee medewerkers. Een arbeider en een bediende. Ik heb ook nog een persoon die met losse contracten werkt, moet ik deze ook aangeven? Bedankt voor verdere informatie.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques voor bedrijf in Antwerpen
Ons bedrijf bestaat uit in totaal 45 medewerkers . Nu zouden we graag onze bedienden laten uitbetalen via maaltijdcheques. In de toekomst kan dit eventueel ook nog uitbreiden naar de arbeiders.
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor kapperszaak in Oost-Vlaanderen
Wij werken met een sociaal secretariaat en zouden graag via deze weg de maaltijdcheques regelen. We hebben een totaal van 9 medewerkers.
Maaltijdcheques
Vlaams Brabant
Maaltijdcheques voor een bouwbedrijf in Vlaams-Brabant.
We zijn 2 zelfstandige met 3 werknemers. Kunnen we voor 5 personen maaltijdcheques aanvragen of zijn het enkel de werknemers die er recht op hebben? Graag een vrijblijvende offerte van maaltijdcheques.
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag maaltijdcheques voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
Ik wil graag 1ŗ2 maaltijdcheques aanvragen. Wat kost dat? Graag een offerte maaltijdcheques.
Maaltijdcheques
Vlaams Brabant
Maaltijdcheques voor gsm winkel in Vlaams Brabant
Graag prijsvergelijking ivm kosten voor de werkgever voor elektronische maaltijdcheques.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques voor bedrijfje in Antwerpen
We zijn een klein bedrijf dat bestaat uit mij en mijn secretaresse .

Invoeren maaltijdcheques ticket restaurant

Maaltijdcheques, een handig extralegaal voordeel

De maaltijdcheque is het ongetwijfeld het bekendste extralegale voordeel. Een Lunch Pass® is een ideale beloning voor hardwerkende werknemers. Maar ook voor werkgevers hebben maaltijdcheques heel wat voordelen. Wil je meer informatie over maaltijdcheques? Vul dan onze vragenlijst in en kom te weten welke voordelen ze voor uw bedrijf kunnen hebben.

Maar wat is nu juist het grote voordeel van maaltijdcheques? Wie een maaltijdcheque heeft mag deze in verschillende supermarkten, restaurants en warenhuizen gebruiken. Voor het personeel zijn maaltijdcheques dus een toename van hun koopkracht. Voor de werkgever is het een goedkope manier om het personeel een beter loon te geven. Maaltijdcheques zijn namelijk vrijgesteld van sociale lasten.

Daarnaast zijn maaltijdcheques een belangrijke stimulans voor uw werknemers. Ze krijgen een cheque per gepresteerde werkdag. Dat wil dus zeggen dat wanneer ze afwezig zijn wegens ziekte, vakantie of om het even welke andere reden ze geen cheque krijgen. Wie vaak "ziek" is krijgt dus minder loon. Wil je meer te weten komen over de voordelen van maaltijdcheques voor jouw bedrijf? Vul dan bovenstaande vragenlijst in en ontvang snel meer info.Offerte aanvragen-maaltijdcheques
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"goede dienst dank u"

A. Carbis

"Ik ben heel tevreden over de Bobex diensten! Echt heel handig in mijn zoektocht naar een drukke..."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.