Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Installatie telefooncentraletelefooncentrale: Ontvang snel meerdere gratis offertesInstallatie telefooncentraletelefooncentrale-telefooncentrale

Ontvang nu meerdere offertes: TelefooncentraleOfferte aanvragen-telefooncentrale

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Telefooncentrale
West-Vlaanderen
Telefooncentrale te Bredene
Hallo..wij zijn een taxibedrijf in oostende en zijn op zoek naar een centrale die de oproepen steeds naar de eerste vrije wagen doorstuurt. Ook zou het mogelijk moeten zijn om je te kjnnen afmelden indien je niet werkt en dag via je eigen gsm..
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Schilde
Het probleem is dat we momenteel een voip centrale hebben maar deze staat niet echt op punt. Daarom zouden we nu graag een offerte ontvangen van een simpel telefooncentrale . Hierop moeten zo'n 4 vaste toestellen, 10 draagbare toestellen, een alarmlijn en 2 tot 3 faxlijnen op worden aangesloten.
Telefooncentrale
Limburg
Demande de devis pour l'installation d'une centrale téléphonique
We are an architecture office and we want to change our telephonic installation into an anologic one because we use an ISDN sytem which does'nt fit us anymore. Therefore, we want to know how does it cost us to change system so we expect you to make us a offer Thank you.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een woning in Kalmthout
Ik heb een automatische poort met parlofoon die ik graag zou willen aansluiten op mijn centrale. Dit is echter niet meer mogelijk met mijn 10 jaar oude centrale, een belgacom Forum 106. Daarom dat ik deze graag zou laten vernieuwen. Hierop moeren 5 binnen toestellen en 1 of twee parlofoons worden op aangesloten. ook zit hier een internetlijnen n de digitale televisie op aangesloten.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een bedrijf in antwerpen
We zijn een pas opgestart bedrijf; Momenteel zijn we op zoek naar een centrale waarop we : meerdere lijnen kunnen ontvangen ,onderling doorschakelen, mogelijkheid hebben om mensen in een wachtlijn te zette, en met een voicemail,. U mag VOIP als een extra in de offerte plaatsen maar we zijn nog niet zeker of we dit nemen. Momenteel hebben we slechts drie draagbare toestellen maar we willen dit zeker dit jaar nog uitbreiden naar 10.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Willebroek
We zouden graag meer informatie krijgen over een VOIP centrale. We hebben momenteel tussen de 20 en de 30 toestellen, ook draagbare, verdeeld over 2 verdiepingen . We hebben verschillende lijnen alsook faxlijnen. De directie zal beslissen met wie men verdergaat tegen eind november.

Installatie telefooncentraletelefooncentrale

Efficiënt beheer van uw telefoonoproepen

Bent u op zoek naar een efficiënt beheer van uw inkomende en uitgaande telefoonoproepen? Dan is een telefooncentrale een oplossing voor uw bedrijf. Meerdere telefoontoestellen op één telefoonaansluiting aansluiten hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Met een goede telefooncentrale voorkom je dat oproepen onbeantwoord blijven omdat de lijn bezet is. Van kleine ondernemingen met twee werknemers tot grote ondernemingen met meerdere diensten of meerdere gebouwen, met de juiste leverancier kan je een gepaste telefooncentrale plaatsen.

De kostprijs van een telefooncentrale hangt natuurlijk af van de functies die u nodig heeft. Twee, drie of meer toestellen aansluiten op een centrale waarmee je efficiënt kan doorschakelen heeft natuurlijk een lagere kostprijs dan een telefooncentrale voor twintig medewerkers waarmee je via verschillende lijnen wilt kunnen bellen.

Vergelijk daarom hier verschillende offertes en ontdek de vele voordelen van een telefooncentraleOfferte aanvragen-telefooncentrale
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Heel tevreden! Snelle service!"

J. Van Dam

"Alles is zeer goed verlopen."

R. Plessers


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.