Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Installatie: Ontvang snel meerdere gratis offertesInstallatie-camerabewaking

Ontvang nu meerdere offertes: CamerabewakingOfferte aanvragen-camerabewaking

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem te Hemiksem
Ik ben eigenaar van een vrijstaande woning van 1971. Ik heb 2 katten die binnen en buiten lopen. Wij hebben nu iets dat heel gedemodeerd is. Nu zoeken wij een nieuw systeem. Er is een voor en achterdeur. Kan u mij bellen voor een afspraak. Hier is ook een zaak. Mvg,
Camerabewaking
West-Vlaanderen
Alarm en camera in Blankenberge
Hallo, Ik ben eigenaar van een vrijstaande woning in Blankenberge. Ik zou graag een zowel een alarmsysteem als een camerasysteem in en rond mijn woning hebben. Kan u mij contacteren voor het maken van een afspraak en een offerte bezorgen. Groeten, Dirk M.
Alarmsysteem
West-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een woning in Bredene
Dit is voor binnenbewaking, bewaking van een loods en eventueel ook bewaking van een grond van ongeveer 1000m≤ open oppervlakte. Over het precieze type alarm en camera wens ik een gericht advies. In de loods zou er ook brandbeveiliging moeten worden voorzien. In de woning zijn er al enkele voorzorgen genomen. Zo zijn er in elke hoek van de L-vormige living met open keuken trekbuizen voor bedrading voorzien. In het huis zou er enkel op de benedenverdieping alarmsensoren geplaatst moeten worden. De loods zelf dient nog afgewerkt te worden dus de volledige instalatie zal waarschijnlijk pas binnen 4-6 maanden plaatsvinden.
Camerabewaking
Antwerpen
Camerabewaking voor een woning in Sint Katelijne waver
Ik wens een offerte voor een buitenbeveiliging systeem via camerabewaking. Er is reeds een computernetwerk waarop dit systeem zou moeten worden aangesloten. Graag een gericht advies over het type camera en het aantal. Het betreft een alleenstaande woning. Ik ben het makkelijkste bereikbaar tijden de kantooruren. Graag telefonisch contact om de afspraak ter plaatse te bespreken.
Camerabewaking
Oost-Vlaanderen
Camerabewaking voor een bedrijf in olsene
Het bedrijfsgebouw is opgedeeld in 2 ruimten. Deze camera's zullen voor zowel binnen en buiten beveiliging dienen. Ons bedrijf is nu reeds voorzien van branddetectie en inbraakalarm. Nachtzicht en opname zijn verplicht. De plaatsen die beveiligd dienen te worden zijn: + overdekte opslagplaats achter gebouw + zijkant gebouw + voorkant gebouw
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor een woning in Retie
Ik wens een offerte voor een alarmsysteem dat zal dienen voor zowel binnen als buitenbewaking. Hier zullen binnen in het huis 3 sensoren aan 3 ingangen en 3 klavieren , garage, deur en bovenverdieping, moeten worden geplaatst. Buiten zal er 1 detector een een zijpoort geplaatst moeten worden. Het alarm zal ten vroegste binnen 3 maanden geplaatst kunnen worden door werken die momenteel nog in de tuin plaatsvinden. Ik ben altijd telefonisch bereikbaar.
Camerabewaking
Antwerpen
Camerabewaking voor een restaurant in Antwerpen
Ik wens graag een gerichte offerte voor een 4 tot 5 tal camera's. Deze zullen zowel dienen om de binnen als de straatkant te controleren. Er is reeds een ouder alarmsysteem voorzien. Graag wens ik een offerte voor een instalatie dat via internet kan bekeken worden. Ik verkies een afspraak in de voormiddag tijdens de week.
Alarmsysteem
West-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een woning in opbouw in De Panne
Het gaat hier om een woning in opbouw. Deze zou klaar zijn in april/mei. Ik wens voor deze woning graag advies voor een geschikt alarmsysteem alsook zaken waarmee ik rekening moet houden tijdens de opbouw, zijnde bedrading, contactpunten, sensoren etc... Ik ben altijd telefonisch bereikbaar om een afspraak te regelen.
Camerabewaking
Antwerpen
Camerabewaking voor een magazijn in Rumst
Ik wens mijn magazijn te beschermen met een camerasysteem. Graag had ik hiervoor een afspraak gehad met uw leveranciers voor advies over de instalatie Ik wens de installatie nog zeker voor de helft van dit jaar rond te krijgen.
Camerabewaking
Antwerpen
Alarmsysteem voor een woning in Antwerpen
Dit alarmsysteem zal in het voorjaar geplaatst moeten worden. Ik heb reeds een ouder alarm dat eventueel geÔntegreerd kan worden of waarvan de leidingen gebruikt kunnen worden. Graag had ik na afspraak uw advies hierover gehoord. Ik ben altijd bereikbaar op dit nummer om de afspraak te regelen.
Camerabewaking
Limburg
Alarmsysteem met camera voor een woning in Borgloon
Graag een offerte voor een alarmsysteem met camera voor onze woning. Installatie is niet mogelijk op de korte termijn wegens verbouwingswerken. Ik ben altijd op dit nummer bereikbaar voor een afspraak.
Camerabewaking
Vlaams Brabant
Camerabewaking voor een bedrijf in Herne
Graag had ik een afspraak gemaakt over de beveiliging van in totaal 1536m2 met bewakingscamera's. Ik heb reeds een oud systeem staan maar wens deze te updaten, vervangen.
Camerabewaking
Antwerpen
Camerabewaking voor een woning in Breendonk
Indien dit systeem binnen het budget past wens ik hiermee binnen de 2 maanden mee door te gaan . Er zal waarschijnlijk maar een camera geplaatst moeten worden gericht op het straat en de voordeur. Er is nog geen bedrading aanwezig. Bedankt voor uw offerte van de installatie .
Toegangscontrole
Limburg
Toeganscontrole voor een particulier in Lummen
Poortbeveiliging voor toegang oprit en toegang naar voordeur. Graag een gerichte offerte voor totaalprijs van de installatie. Er is nog geen bedrading aanwezig.
Alarmsysteem
Oost-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een woning in Berlare
Ik en mijn man doen deze aanvraag in samenspraak. We wensen graag een afspraak ter plaatse om te bespreken wat de beste beveiligingsmogelijkheden zijn en wat hiervan de prijs voor installatie zal zijn. Er is nog geen bedrading aanwezig. Afspraak telefonisch regelen aub.
Alarmsysteem
Oost-Vlaanderen
alarmsysteem voor een woning in sint-denijs-westrem
Graag een offerte voor een beveiligingssysteem met detectoren in hall, living en bureel. Met twee klavieren en eventueel ook nog een offerte voor de beveiliging van de garage .Automatische poorten zijn voorzien. Momenteel is er nog geen bedrading of dergelijke aanwezig.
Beveiligingssysteem
West-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een woning in Wevelgem
Graag had ik advies ingewonnen over welk alarmsysteem het beste gepast is bij mijn situatie. hiervoor had ik dan graag een offerte voor installatie ontvangen. Indien dit mogelijk is wens ik ook een offerte te verkrijgen voor het plaatsen van driehoekssloten.
Beveiligingssysteem
West-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een woning in Kortemark
Ik wens graag advies over een alarmsysteem voor een oudere woning, 86. Aangezien hier geen bekabeling aanwezig is wens ik graag verder te gaan met een draadloos alarm. Is het mogelijk om hiervoor een prijsofferte voor installatie op te maken. Voor afspraak gelieve mij te contacteren na 19u .
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Wettere,
Ik heb een dak in epdm rubber van ongeveer +-300m2, met een 4-tal schouw en 3 koepels. In de hoek staat een boom licht naar de zuidkant. Ik ben op zoek naar rendabele zonnepanelen omdat ik door elektrische vloerverwarming vrij veel verbruik. Graag had ik hiervoor een prijsofferte ontvangen voor de installatie
Beveiligingssysteem
Limburg
Alarmssysteem voor een woning in Hasselt
Graag advies en offerte voor de installatie van een alarmsysteem. Ik heb de bedrading reeds gelegd. Ik wens sensoren bij twee deuren, een schuifraam en twee andere grote ramen. Eventueel ook een offerte voor een bewakingscamera.

Installatie

Op zoek naar een bewakingscamera?

Met het stijgende onveiligheidsgevoel in onze maatschappij voldoet een klassiek alarmsysteem vaak niet meer. Bedrijven en particulieren kiezen meer en meer voor camerabewaking. Een videocamera maakt immers beelden met als belangrijk doel criminaliteit te voorkomen. Door camerabewaking kunnen pogingen tot inbraak, diefstal en vandalisme makkelijk worden opgespoord. De bewakingscamera's kunnen opgehangen worden op verschillende plaatsen waar overlast of criminaliteit kunnen voorkomen, zoals aan wegen, parkings van grote bedrijven, magazijnen, foyers, enzovoort. Met een observatiesysteem of bewakingscamera vast of mobiel kunnen beelden verzameld, verwerkt of bewaard worden om misdrijven of overlast te voorkomen, vast te stellen of op te sporen.Offerte aanvragen-camerabewaking
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik zal zeker nog beroep doen op Bobex."

J. Lodewyks

"Excellente service! Zowel het online systeem als de helpdesk (met zeer vriendelijk onthaal en ..."

P. Demeulenaere


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.