Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Innen openstaande facturen: Ontvang snel meerdere gratis offertesInnen openstaande facturen-incassobureau

Ontvang nu meerdere offertes: IncassobureauOfferte aanvragen-incassobureau

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau voor bedrijf te Antwerpen
Graag een offerte voor mijn openstaande facturen naar particulieren toe terug te vorderen. Dit betreft facturen van geboekte reizen van een 15 a 20 tal personen. Het openstaand bedrag ligt tussen de 5000€ en 10.000€ Deze mensen zijn allemaal gedomicilieerd in België. Gelieve mij te contacteren om hierover af te spreken.
Incassobureau
Antwerpen
Incassoburaeu
Elke maand zijn er verschillende gezinnen die lang tot zeer lang wachten om hun openstaande dienstencheques te vereffenen. Door onze specifieke beroepsuitoefening is een exact aantal en bedrag van uitstaande facturen moeilijk te zeggen. Dit verschilt ook van maand tot maand. Graag uw prijsofferte voor uw hulp hierbij. Alvast bedankt.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Incassobureau voor een school in Oudenburg
We hebben een klant die een jaar zijn factuur niet wenst te betalen. Het gaat niet om een heel groot bedrag maar geld is geld. €600,- is dat een bedrag wat de moeite waard is om een incassobureau in te schakelen? Graag vrijblijvende offertes.
Incassobureau
Geen regioIncasso voor een handelsbedrijf uit Maaseik
De hoofdzetel van het bedrijf is gevestigd in Londen maar we hebben ook kantoren in België , Maaseik. We hebben momenteel een klant die niet terugbetaald. Het is een Belgisch bedrijf. De totale som zal op een kleine 1500€ uitkomen.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Incassobureau voor een tennisclub in West-Vlaanderen.
Ik heb een wanbetaler die een openstaande factuur heeft bij me. Het openstaand factuur staat al 10 maanden open. Het gaat om een bedrag van €2370,- Hoe gaat een incassobureau te werk? Wat zijn de percentages dat ik kan verwachten? Graag een offerte.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Terug vorderen van achterstallige huur, Oost-Vlaanderen
Mijn huurder heeft voor een totaal bedag van 1900€ schulden bij mij . Ik heb al een vonnis van de zedenrechter en zoek nu naar een manier om mijn geld terug te vorderen. Bedankt om uw onkostenraming op te sturen.
Incassobureau
Antwerpen
incassobureau voor terugvorderen van achterstallige huur in Antwerpen
Het betreft hier om het terugvorderen van achterstallige huur. Het totale bedrag is net onder de 700 €
Incassobureau
Vlaams Brabant
Offerteaanvraag incassobureau voor een huisbaas in Vlaams-Brabant.
Ik heb een huurder die al 2 maanden in het appartement woont en nog steeds de huur niet heeft betaald. Het gaat om een bedrag van €1300,-. Kan een incassobureau wat voor me betekenen? Graag een offerte.
Incassobureau
Brussel
Offerteaanvraag incassobureau voor een bedrijf regio Brussel.
Heb 3 bedrijven waar ik onbetaalde facturen heb van €14000-€15000. Gerekend €1000 per factuur ongeveer. Het zijn bedrijven die niet willen betalen. Graag een offerte van een incassobureau.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag incassobureau voor een huisbaas in Oost-Vlaanderen.
Ik heb een appartement verhuurd gehad aan een huurder die niet wilde betalen. De huurder heeft zeker 6 maanden geen huur betaald waarnaar ik de gerechtsdeurwaarder heb moeten inschakelen. Kan ik via incassobureaus mijn geld innen? Het gaat om een bedrag van €8000,- Graag een offerte.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Offerteaanvraag incassobureau voor een bedrijf in vlaams-Brabant.
Er staat een bedrag van €4.500.000 open van 5000 bedrijven Wij werken met gerechtsdeurwaarders en advocaten. Nu wil ik weten of een incassobureau beter is. Graag een offerte.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Offerteaanvraag incassobureau voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
Ik heb klanten die particulier zijn en klanten als bedrijven. Graag wil ik alvast weten wat de prijzen zijn van incassobureaus mochten er wanbetalers zijn in de toekomst.
Incassobureau
Limburg
Incassobureau gezocht voor bedrijf in Leopoldsburg
Een bedrijf is mij €21.000 verschuldigd. Ik had graag offertes willen ontvangen van verschillende incassobureaus.
Incassobureau
Limburg
Factoring of kredietverzekering
Graag hadden wij een offerte gehad van een factoring of kredietverzekering. Kunnen jullie ons daarbij helpen? Bedankt.
Incassobureau
Limburg
Incassobureau voor bedrijf in Meeuwen - Gruitrode
Graag zekerheid naar betaling. Verzekering??? Graag had ik informatie ontvangen. Bedankt.
Incassobureau
Antwerpen
Informatie over incassobureau
Incassobureau gezocht voor snellere cash-flow omzet, zekerheid van betalingen van klanten. Onze klantenbestand houdt bedrijven in van de EU, Kazachstan, Rusland, Midden Oosten, enz... Bedankt.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Incassobureau voor leverancier in Oost-Vlaanderen
Wij zijn leverancier in zuivel en horecaproducten, vooral in de horeca geraken wij moeilijk aan ons geld. Na het maken van de factuur hebben ze 1 maand om te betalen, maar dikwijls moeten wij levering stopzetten omdat er geen betalingen volgen. Bij faillissement blijf er voor ons nooit nog iets over. Wij proberen de klanten onder druk te zetten als ze nog open zijn, en er dus nog geld is. Ik wil weten waar ik terecht kan als de klanten aan mijn rappels geen gevolg meer geven? Met vriendelijke groet.
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau voor arts
Ik heb maandelijks een 3 ŕ 4-tal klanten die nalaten om te betalen. Het betreft uiteraard wel kleinere bedragen. Bedankt voor uw offerte indien u me hiermee kan helpen.
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau voor bedrijf in Hulshout
Wij hadden graag dat de onbetaalde facturen zo vlug mogelijk aan ons betaald zouden worden. Graag even contact opnemen. Alvast bedankt.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Innen onbetaalde facturen
Onbetaalde facturen voor +/- 20.000 euro. Graag vrijblijvende informatie omtrent de kosten voor het innen van deze facturen.
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau voor terugvorderen facturen
De meeste facturen worden na enkele herinneringen betaald maar er zijn er enkele waar geen respons op komt. Meestal gaat het echter over kleine bedragen van 14€ tot ongeveer 500€.
Incassobureau
Antwerpen
Incasseren van incassokosten + uitstaande facturen
Gezocht, incassobureau voor het terugvorderen van 2 uitstaande facturen ten bedrage van totaal 500EUR + kosten incasso incasseren. Bedankt.
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau voor kopers na kunstveiling
Kopers dienen na elke kunstveiling binnen de week te betalen, steeds zijn er een aantal die dat niet doen. Brief van incasso is meer dwingend. Kunnen jullie ons daarbij helpen. Met vriendelijke groet.
Incassobureau
Limburg
Aanvraag incassobureau voor onbetaalde facturen (totaal bedrag 10 533 euro)
We hebben momenteel 3 onbetaalde facturen die reeds openstaan van februari 2011 voor een totaal bedrag van 10.533 euro. Kan U ons hierbij helpen? Bij voorkeur de prijsinformatie doorsturen via e-mail.
Incassobureau
Limburg
Vorderen onbetaalde facturen
Ik ben op zoek naar een incassobureau voor het terugvorderen van onbetaalde facturen. Het huidig aantal onbetaalde facturen is 4 ŕ 5. Het totaal bedrag aan openstaande facturen varieert elke maand tussen de 1500 en de 4000 ŕ 5000 euro.

Innen openstaande facturen

U geeft uw klanten krediet als een blijk van vertrouwen. Uiteraard, zo bouwt u een goede band op met de klant in kwestie. Het grootste deel van de Belgische ondernemingen is gezond en zal zijn schuld ook wel betalen. Maar zelfs een beperkt aantal late betalers - of erger faillissementen - tasten uw winst rechtstreeks aan. Je doet er dus goed aan een aantal incasso-oplossingen te vergelijken.

Wordt u ook steeds vaker geconfronteerd met klanten die hun betalingsverplichting niet nakomen? Door de aanhoudende economische problemen wordt het elke dag moeilijker een goede werkkapitaalcyclus te garanderen. Een snelle terugvordering van schulden zou veel bedrijven een stevig handje kunnen helpen.

Steeds meer ondernemers komen dus in de problemen door wanbetalers. Hebt u openstaande facturen en wenst u uw geld sneller te innen? Vul onze vragenlijst en ontvang gratis advies. Wij bestuderen uw vraag en brengen u in contact met verschillende incassobureaus, zo kan u rustig en doordacht een beslissing nemen.

Openstaande facturen die maar niet betaald worden zijn een reële bedreiging voor de financiële gezondheid van uw bedrijf. De energie en tijd die het vraagt om dit zelf op te volgen kan u beter gebruiken voor klanten die wel betalen. Laat het debiteurenbeheer van uw bedrijf dan ook over aan een extern bureau. Zij gaan op een professionele manier om met uw slecht betalende klanten.

Respectvolle geldterugvordering is niet evident maar wel van vitaal belang voor elk bedrijf. De vrees om klanten te verliezen houdt vele ondernemers tegen een incassobureau in te schakelen. U moet echter weten dat deze bureaus ervaring hebben met het innen van onbetaalde facturen. Een incassobureau weet hoe ze wanbetalers kunnen overtuigen zonder de commerciële band met uw bedrijf te verbreken.

Leg ons uit wat u wenst en vind de beste oplossing. Rekenen op een incassodienst is een goed idee. Vul daarom onze vragenlijst in. Wij brengen u in contact met verschillende incassobureaus en zij bezorgen u tot drie verschillende offertes. U vergelijkt zelf de offertes en kiest zo het beste bureau.Offerte aanvragen-incassobureau
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben tevreden."

A. Pechakova

"Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van Bobex. Heb contact gehad met Keizerdakwerken e..."

D. Lambrechts


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.