Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Innen onbetaalde facturen: Ontvang snel meerdere gratis offertesInnen onbetaalde facturen-incassobureau

Ontvang nu meerdere offertes: IncassobureauOfferte aanvragen-incassobureau

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Incassobureau
Antwerpen
offerte voor crematorium te Wilrijk
Beste , Wij zijn een crematorium en hebben in totaal een 50tal facturen openstaan. De totale som van die openstaande facturen is 86 000 €. Nu zijn wij opzoek naar een partner die wij onder de arm kunnen nemen voor het terugvorderen van die openstaande posten. Jullie mogen mij steeds bellen voor een afspraak en een offerte. Met vriendelijke groeten, Veronique Maurissen
Incassobureau
Vlaams Brabant
Incassobureau voor eenmanszaak in oprichting
Zaakvoerder van nieuwe eenmanszaak in de dienstensector wenst vrijblijvende informatie en prijsofferte te ontvangen omtrent het samenwerken met een of ander incassobureau voor het terugvorderen van openstaande vorderingen in geval dat dit zou gebeuren. Bobex kwaliteitscontrole: deze lead zal u niet worden aangerekend aangezien het hier gaat over een bedrijf die nog in opstartfase zit. Bedankt.
Incassobureau
Limburg
Laten betalen van klanten
Hoe kan ik best mijn klant doen betalen?
Incassobureau
Namen
Incassobureau voor nieuwe bedrijfsactiviteit
Graag had ik een vrijblijvende offerte ontvangen, dit voor een incassobureau in geval van onbetaalde facturen. Wij zijn sinds juni 2011 begonnen met een nieuw activiteit (B2B), maandelijks zitten we al aan zo'n 600 à 700 facturen, bedragen tussen de 18EUR en 300EUR/factuur, sommige van hen zijn al zeer hardnekkig. Graag een offerte. Bedankt.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Ontevreden over huidig incassobureau
Momenteel werken wij met Attradius, maar wanneer tgp. een discussie inroept komen zij niet tussen! M.a.w. elke wanbetaler roept een niet conformiteit in wanneer de druk tot betaling wordt verhoogd. Solvabiliteitsonderzoek alvorens de opdracht te aanvaarden!
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Opvolging betaling facturen
Graag een betaling van mijn facturen zonder zelf er kosten aan te moeten doen (zonder juridische vorm).
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Incassobureau voor beginnende fotografe
Wat zijn de opties wanneer klanten hun facturen niet betalen. En wat zal mij dit kosten?
Incassobureau
Limburg
Vorderen onbetaalde facturen
Ik ben op zoek naar een incassobureau voor het terugvorderen van onbetaalde facturen. Het huidig aantal onbetaalde facturen is 4 à 5. Het totaal bedrag aan openstaande facturen varieert elke maand tussen de 1500 en de 4000 à 5000 euro.
Incassobureau
Antwerpen
Offerte incassodienst
Graag een snellere inning van onze facturen, zonder daarmee mijn klantenrelatie te beschadigen.
Incassobureau
Antwerpen
Offerte incasso onbetaalde facturen, contact incassobureau's, opvolgen wanbetalers
Momenteel is er maar één openstaand dossier, van 500€ wel.
Incassobureau
Antwerpen
Offerte incasso onbetaalde facturen, contact incassobureau's, opvolgen wanbetalers
Wij hebben ook een internaat aan onze school, en daar hebben we toch heel vaak onbetaalde facturen. Nu nog een 20 à 25. We werken al met TCM voor de incasso hiervan, maar vergelijke graag met andere aanbieders hun aanbod, en indien interessanter is een overstap zeker te overwegen. Elk dossier heeft een schuld van 300 à 2000 euro.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Offerte incasso onbetaalde facturen, contact incassobureau's, opvolgen wanbetalers
Op dit moment doen we onze opvolging nog zelf, maar we zijn van plan dit uit te besteden. graag contact met kandidaten. We zijn nu redelijk mee met de opvolging, spelen kort op de bal, dus niet zoveel openstaande dossiers momenteel, maar plan is hele opvolging uit te besteden.
Incassobureau
Antwerpen
Incassodiensten voor import/export sportbedrijf
Wij zijn een bedrijf die sportartikelen aankoopt in Azië en deze doorverkoopt in winkels e.d. in diverse landen. Wij hebben voor het ogenblik een 25-tal leveranciers die dus op zich laten wachten om te betalen. Graag hadden wij de mogelijkheden willen bespreken om dit wat vlotter te laten gaan. Facturen uitsluitend in de BENELUX waarvan 85% in Nederland. Bedankt.
Incassobureau
Antwerpen
Huurgelden
Achterstallige huurgelden bij vonnis verkregen er is een vonnis geveld in 2009 maar de betreffende persoon is naar Nederland gevlucht en woont nu in Rotterdam.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Offerte incasso onbetaalde facturen, contact incassobureau's
We hebben zoals elk bedrijf af en toe wel last van wanbetalers. Op dit moment nog een Hollandse klant die op niets meer reageert waar we wel hulp mee kunnen gebruiken. En zeker ook naar de toekomst toe wanneer dit zich herhaalt.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Innen onbetaalde facturen, incasso wanbetalers, offerte incassobureau
Onbetaalde facturen innen ASAP
Incassobureau
Limburg
Beheren van onbetaalde facturen
Wij zijn op zoek naar een bureau dat zich met het crediteuren beheer kan bezighouden. Wij hebben dit tot nu toe altijd alleen gedaan maar het wordt ons teveel. Graag even contact opnemen. Alvast bedankt.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Incasso & schuldvordering
Graag een aantal offertes met daarin uw dienstverleningen en services in vermeld, graag daarbij ook de prijzen. Ik ben momenteel een aantal offertes aan het bijeen verzamelen zodat ik dat kan bekijken en nadien voorleggen aan mijn opdrachtgever. Alvast bedankt.
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau - no cure no pay
Ik ben op zoek naar een incassobureau, no cure no pay. Graag even inlichtingen omtrent uw services, prijzen e.d. aantal facturen op jaarbasis: tussen de 5 & 15. U kunt mij altijd rechtstreeks contacteren via telefoon of e-mail. Alvast bedankt.
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau & schuldvordering
Graag had ik wat informatie willen ontvangen omtrent het samenwerken met een incassobureau, welke diensten bieden jullie aan, services, prijzen, extra kosten, e.d. Graag had ik iemand willen hebben die mijn openstaande facturen goed kan opvolgen. Alvast bedankt.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Incassobureau
Graag had ik wat inlichtingen ontvangen omtrent jullie dienstverleningen, services, prijzen, extra kosten e.d. Graag had ik iemand gehad die kan overtuigen te betalen zonder de klant daarvoor te beledigen. Alvast bedankt.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Hulp incassobureau bij innen van onbetaalde facturen klanten
Wij hebben een fitnesscentrum, regelmatig gebeurt het dat iemand met een jaarabonnement plots wilt opzeggen en niet meer komt, en ook weigert te betalen, ondanks getekend contract voor 12 maanden. Alles bij elkaar gaat het toch om een serieus bedrag, rond de 9000 euro, die ik graag zou terugvorderen van deze klanten. Graag contact en informatie over uw diensten.
Incassobureau
Antwerpen
Incasso van openstaande factuur bij klant in moeilijkheden
Ik geef trainingen, vaak gebeurt dat via een trainingsbureau dat voor een klant van hen trainers zoekt. Zo heb ik voor een bureau gewerkt, maar dit zit nu in fincancieële moeilijkhkeden. De opdrachtgever of eigenlijk klant echter niet. Ik heb morgen met hen een gesprek, maar heb graag indien nodig alvast contact met een incassobureau, en verneem graag hoe zij mij in deze zaak kunnen helpen.
Incassobureau
Antwerpen
Mogelijkheden incassokantoor voor immobiliënkantoor
Als immo kantoor hadden we graag de mogelijkheden onderzocht om onze verhuurders te kunnen bijstaan wanneer zij met wanbetalers te maken krijgen.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Contact en gegevens incassobureau's voor inroepen hulp wanneer nodig
Op dit moment geen facturen overdue, we hebben ook een kredietverzekering, en hebben vroeger met Liebaerts en Berquin gewerkt. Ik zou wel graag een contact hebben voor wanneer incasso me nodig lijkt. Bobex kwaliteitscontrole: Ook deze man is eerder informatief op zoek naar oplossingen en heeft niet meteen hulp van een incassobureau nodig. Lead wordt niet gefactureerd maar is eventueel wel interessant om even te contacteren.

Innen onbetaalde facturen

U geeft uw klanten krediet als een blijk van vertrouwen. Uiteraard, zo bouwt u een goede band op met de klant in kwestie. Het grootste deel van de Belgische ondernemingen is gezond en zal zijn schuld ook wel betalen. Maar zelfs een beperkt aantal late betalers - of erger faillissementen - tasten uw winst rechtstreeks aan. Je doet er dus goed aan een aantal incasso-oplossingen te vergelijken.

Wordt u ook steeds vaker geconfronteerd met klanten die hun betalingsverplichting niet nakomen? Door de aanhoudende economische problemen wordt het elke dag moeilijker een goede werkkapitaalcyclus te garanderen. Een snelle terugvordering van schulden zou veel bedrijven een stevig handje kunnen helpen.

Steeds meer ondernemers komen dus in de problemen door wanbetalers. Hebt u openstaande facturen en wenst u uw geld sneller te innen? Vul onze vragenlijst en ontvang gratis advies. Wij bestuderen uw vraag en brengen u in contact met verschillende incassobureaus, zo kan u rustig en doordacht een beslissing nemen.

Openstaande facturen die maar niet betaald worden zijn een reële bedreiging voor de financiële gezondheid van uw bedrijf. De energie en tijd die het vraagt om dit zelf op te volgen kan u beter gebruiken voor klanten die wel betalen. Laat het debiteurenbeheer van uw bedrijf dan ook over aan een extern bureau. Zij gaan op een professionele manier om met uw slecht betalende klanten.

Respectvolle geldterugvordering is niet evident maar wel van vitaal belang voor elk bedrijf. De vrees om klanten te verliezen houdt vele ondernemers tegen een incassobureau in te schakelen. U moet echter weten dat deze bureaus ervaring hebben met het innen van onbetaalde facturen. Een incassobureau weet hoe ze wanbetalers kunnen overtuigen zonder de commerciële band met uw bedrijf te verbreken.

Leg ons uit wat u wenst en vind de beste oplossing. Rekenen op een incassodienst is een goed idee. Vul daarom onze vragenlijst in. Wij brengen u in contact met verschillende incassobureaus en zij bezorgen u tot drie verschillende offertes. U vergelijkt zelf de offertes en kiest zo het beste bureau.Offerte aanvragen-incassobureau
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Handig! Een positieve ervaring."

D. Carlier

"Is handig om zelf geen leveranciers te moeten zoeken, is zeer vlot verlopen."

I. Coppens


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.