Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Informatie watercooler: Ontvang snel meerdere gratis offertesInformatie watercooler-waterkoeler op waterleiding

Ontvang nu meerdere offertes: Waterkoeler op waterleidingOfferte aanvragen-waterkoeler op waterleiding

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Waterkoeler op waterleiding
Brussel
Waterkoeler op waterleiding - Fontaine à eau sur réseau
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor een waterkoeler op waterleiding voor ons kantoor in Brussel. Deze waterfontein zou voor een 20-tal binnendienst medewerkers zijn. Graag een volledig prijsofferte en voorwaarden. ------------------- Nous sommes à la recherche d'un fournisseur pour la livraison d'une fontaine à eau sur réseau. Il 'sagit d'un bureau à Bruxelles et nous désirons un distributeur d'eau pour 20 personnes du service interne. Merci de nous faire parvenir vos meilleures conditions.
Waterkoeler op waterleiding
Antwerpen
Waterkoeler voor een bedrijf in Poppel.
Graag een vrijblijvende offerte van waterkoeler op flessen. Dagelijks zullen er 5à10 personen gebruik maken van de waterkoeler. Alvast bedankt!
Waterkoeler op waterleiding
Limburg
Waterkoeler op waterleiding voor Limburg.
Ik wil graag een vrijblijvende offerte ontvangen van een waterkoeler. De waterkoeler zal door 8 personen gebruikt worden. Graag een offerte van een waterkoeler MET flessen en ZONDER. Bedankt!
Waterkoeler op waterleiding
Antwerpen
Waterkoeler op waterleiding voor een bedrijf in Antwerpen.
Ik wil graag een offerte ontvangen van waterkoeler op waterleiding. Zeker een 10tal mensen zullen daar gebruik van maken. Alvast bedankt voor de offerte!
Waterkoeler op waterleiding
West-Vlaanderen
Waterkoeler voor een praktijk in West-Vlaanderen.
Graag een vrijblijvende offerte van waterkoeler voor ons bedrijf in West-Vlaanderen. Ik wil die waterkoeler voor meer dan 20 personen gaan gebruiken. Zowel personeel als bezoekers. Alvast bedankt voor de offerte!
Waterkoeler op waterleiding
West-Vlaanderen
Waterkoeler voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
We hebben in onze winkel al een waterkoeler staan. We gaan een nieuwe winkel openen en daar willen we graag een waterkoeler plaatsen. De waterkoeler zal door 2à3 vaste personen gebruikt worden en eventueel bezoekers. Graag een vrijblijvende offerte van waterkoeler.
Waterkoeler op waterleiding
Limburg
Waterkoeler voor een zelfstandige in Limburg.
Ik ben een zelfstandige en ben op zoek naar een waterkoeler. De waterkoeler is bedoeld voor 2 vaste personen en de rest zal voor klanten zijn. Graag een vrijblijvende offerte.
Waterkoeler op waterleiding
Antwerpen
Waterkoeler voor een bedrijf in Antwerpen.
Graag een offerte van een waterkoeler op fles. De waterkoeler zal door 9 à 10 personen gebruikt worden. Alvast bedankt voor de snelle reactie!
Waterkoeler op waterleiding
Oost-Vlaanderen
Waterkoeler voor school, Oost-Vlaanderen
We zijn op zoek naar een waterkoeler waarmee we aan de leerlingen gratis water willen aanbieden. Waarschijnlijk zullen wij hem in de refter of de gang plaatsen. We hadden graageen offerte gekregen voor zowel verkoop als verhuur. Bedankt om verdere informatie op te sturen.
Waterkoeler op waterleiding
Geen regioWaterkoeler op waterleiding voor een bedrijf in Antwerpen
Wij zijn van plan op elke verdieping een watercooler op de waterleiding te plaatsen. In totaal zou dit gaan over een 5-tal collers, graag uw prijsofferte
Waterkoeler op waterleiding
West-Vlaanderen
Waterkoeler op fles voor particulier in West-Vlaanderen
Ik ben een particulier die graag water zou willen aanbieden aan vrienden , familie en wandelaars. Graag had ik hiervoor uw prijsofferte ontvangen, indien mogelijk via mail.
Waterkoeler op waterleiding
Vlaams Brabant
Offerteaanvraag waterkoeler op waterleiding voor een dokter in Vlaams-Brabant.
Ik wil graag een offerte ontvangen van waterkoelers op waterleiding. Een offerte voor mijn dokterspraktijk en een andere offerte voor mijn privéwoning.
Waterkoeler met fles
Antwerpen

Ik had graag wat meer informatie omtrent uw watercoolers, mbt prijzen, verbruik, etc. Alvast bedankt!
Waterkoeler op waterleiding
Limburg

Graag meer informatie over een watercooler op waterleiding (koud, heet en bruiswater).

Informatie watercooler

Een van de makkelijkste types van waterkoelers zijn de waterkoelers op waterleiding. De werking is simpel. U sluit de machine aan op de waterleiding en onmiddellijk hebt u gefilterd water ter beschikking. Wilt u ook de keuze hebben om warm water te krijgen, spuit water of enkel koud mineraalwater? Alles is mogelijk met de machines uit ons aanbod.

Eigenlijk zijn er twee basisopties die afhangen van wat u nodig heeft. Zoekt u gewoon een machine waarbij u zelf zal instaan voor het onderhoud of zoekt u een machine die door het bedrijf van installatie wordt bijgevuld? Naargelang het type waterkoeler of installatie dat u nodig hebt is één van deze opties (kopen of huren van een waterkoeler) een optie voor u.

Hebt u al waterdispenser op kantoor? Vul ons formulier in en vergelijk offertes van verschillende leveranciers. Zo ontdekt u zelf wat de beste aanbieding is voor een waterkoeler op kantoor.

 Offerte aanvragen-waterkoeler op waterleiding
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Bobex is zeer handig, het bespaart je veel zoekwerk."

P. Drieskens

"Goede en duidelijke service. Veel reacties gekregen op mijn vraag en dit ook op een zeer snelle..."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.