Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Informatie prijs voordelen maaltijdcheques: Ontvang snel meerdere gratis offertesInformatie prijs voordelen maaltijdcheques-maaltijdcheques

Ontvang nu meerdere offertes: MaaltijdchequesOfferte aanvragen-maaltijdcheques

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Maaltijdcheques in Lokeren gezocht
Wij zijn een onderneming met een 4tal werknemers en zoeken een offerte voor maaltijdcheques.
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor een zelfstandige
Sinds 1 april ben ik zelfstandige. Ik heb vernomen dat maaltijdcheques veel fiscale voordelen heeft, ook voor een zelfstandige. Vandaar dat ik graag offertes wens te ontvangen voor 1 maaltijdcheque.
Maaltijdcheques
Brussel
Maaltijdcheques voor een bedrijf in Schaarbeek
Ik doe deze aanvraag in opdracht van de zaakvoerder. Het is een volledig nieuw project dus graag een uitgebreide offerte met voldoende informatie en een vergelijking van zowel elektronische als de gewone papieren maaltijdcheques. Dit voor een een twintigtal bedienden.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques voor een bedrijf in S-gravenwezel
Ikzelf ben de medebeslisingsnemer in dit project. Het is de eerste maal dat we maaltijdcheques zullen gebruiken dus graag een uitgebreide offerte met een vergelijking tussen elektronische en papieren cheques en verdere informatie over de meer praktische kant , de prijs en de voordelen. Momenteel hebben we een medewerker, een 4/5de bediende.
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
maaltijdcheques voor een bedrijf in Hamme
Graag een offerte en verdere informatie over het aanvragen en verdelen van maaltijdcheques. We zijn met grofweg 50 medewerkers , arbeiders. We zijn actief in de verwerkende industrie.
Maaltijdcheques
West-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor een bedrijf in Me,e,
Ik ben volop in de besprekingen om mijn eerste medewerker aan te nemen. Het gaat hier om een bediende die 20 uren per week zal werken. Ik zoek nu naar een prijs en verdere informatie om mezelf, als zelfstandige zaakvoerder en deze bedienen te verlonen met maaltijdcheques. We zijn actief in de bank en verzekeringen.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques voor een bedrijf in Antwerpen
Graag een vrijblijvende offerte voor 3 vennootschappen. Deze zijn : Bureau bockstael (19 bedienden en 1 arbeider) bureau De Rijcker(2 bedienden) en Consult Edone (1 bediende). Dus in totaal 22 bedienden en 1 arbeidster (PC 218), bijkomende kosten voor automatisering maaltijdcheques en bijhouden afwezigheden personeel. We zijn een Merken en octrooienbureau.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques voor een bedrijf in Wilebroek
Ik zou graag 4 medewerkers belonen met maaltijdcheques. Hiervan zijn 2 mensen ingeschreven als arbeiders en de 32 ander als zaakvoerders; We zijn actief in de elektriciteit.
Maaltijdcheques
Vlaams Brabant
Maaltijdcheques aanvraag voor een bedrijf in Nossegem
We zijn actief in de verzorgingssector. In totaal werken we met 67 personen, waarbij een beperkt aantal arbeiders zit. De rest zijn bedienden. Graag voldoende informatie want het is de eerste keer dat we maaltijdcheques zullen gebruiken. Gelieve ook een offerte van zowel elektronische als papieren maaltijdcheques.
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor een bedrijf in Ninove
een bestelling van 90 maaltijdcheques van 7 euro per cheque. Dit is voor 1 bediende fulltime in dienst is. het gaat over de maanden half juni tot en met september. Ik zou ook graag een contract willen afspreken voor om de 3 maanden maaltijdcheques te bestellen. Graag hierover verdere informatie.
Maaltijdcheques
Limburg
Maaltijdcheques voor een kapsalon in Bilzen
We hebben 1 werkneemster die gebruik maakt van de maaltijdcheques. Die zit nu bij Sodexo. Graag een prijsvergelijking van de andere speler op de markt. Alvast bedankt voor de offerte.
Maaltijdcheques
Limburg
Maaltijdcheques voor een vormingscentrum in Limburg
Wij zijn een VZW met betaalde medewerkers. U mag zich voor de offerte richten op 19medewerkers, allemaal ingeschreven als bedienden.
Maaltijdcheques
West-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor een schoonmaakbedrijf in West-Vlaanderen.
Graag een offerte van maaltijdcheques en ecocheques. We zijn een schoonmaakbedrijf met 15 medewerkers. Zowel parttimers al fulltimers zijn werkzaam bij ons. Alvast bedankt voor de snelle reactie!
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor een zelfstandige aannemer in Oost-Vlaanderen
Is het mogelijk voor een zelfstandige aannemer om maaltijdcheques te krijgen? En wat is de meerwaarde hiervan? Zou het mogelijk zijn een uitgebreide offerte op te sturen? Alvast dank bij voorbaat.
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Maaltijdcheques aanvraag voor een bedrijf , Oost-Vlaanderen
We hebben een bedrijf dat zich bezig houdt met sanitaire installaties. We tellen 8 medewerkers, arbeiders en bedienden. Het is de eerste keer dat we gebruik zullen maken van maaltijdcheques in ons bedrijf dus gelieve voldoende informatie te geven over de kosten en plichten.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques voor een bedrijf in Antwerpen.
Graag een offerte van maaltijdcheques. We maken nog geen gebruik van maaltijdcheques. Hoe gaat het te werk? Wat gaat het ons kosten? De aanvraag zal ik voor 12 fulltimers indienen.
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor bedrijf actief in de chemische nijverheid, Oost-Vlaanderen
Ik zou op mijn kantoor een voorstel willen doen voor het invoeren van maaltijdcheques. Wij zijn een bedrijf actief in de chemische nijverhied met een totaal van 5 werknemers ingeschreven als bedienden.
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
Ik wil graag voor 2 personen maaltijdcheques aanvragen. Het gaat om 1 fulltimer en 1 parttimer. Vriendelijk bedankt voor de offerte!
Maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques voor kledingszaak in Antwerpen
Ik wil graag kijken welke kosten en voordelen ik heb als ik mijn medewerkers in maaltijdcheques uitbetaal. wij hebben een kledingzaak waar we met een 12-tal bediende werken.
Maaltijdcheques
Vlaams Brabant
Maaltijdcheques voor een bank in Vlaams-Brabant.
We zijn met 3 zaakvoerders en 2 medewerkers. Graag een prijsvergelijking van maaltijdcheques. We zijn bij Ticketrestaurant.
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
We werken samen met Edenred. We willen een overstap op andere leverancier. We willen voor 50 man maaltijdcheques aanvragen. Graag een prijsvoorstel.
Maaltijdcheques
Limburg
Maaltijdcheaques voor een zelfstandige in Limburg.
Ik wil graag een offerte ontvangen van maaltijdcheques. Ik wil het graag voor mezelf aan gaan vragen. Alvast bedankt!
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor snoepproducent in Oost-Vlaanderen
We hebben op dit moment twee mensen in dienst, is dit genoeg om te laten uitbetalen met maaltijdcheques? Indien ja , gelieve verdere informatie en offertes op te sturen.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques voor bedrijf, Antwerpen
Wij hebben op dit moment 2 bediende in dienst. de rest van onze medewerkers werkt op zelfstandige basis. Het is de eerste keer dat we maaltijdcheques gebruiken dus graag wat meer informatie, dank u wel.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques voor bedrijf in Antwerpen
Ons bedrijf bestaat uit in totaal 45 medewerkers . Nu zouden we graag onze bedienden laten uitbetalen via maaltijdcheques. In de toekomst kan dit eventueel ook nog uitbreiden naar de arbeiders.

Informatie prijs voordelen maaltijdcheques

Maaltijdcheques, een handig extralegaal voordeel

De maaltijdcheque is het ongetwijfeld het bekendste extralegale voordeel. Een Lunch Pass® is een ideale beloning voor hardwerkende werknemers. Maar ook voor werkgevers hebben maaltijdcheques heel wat voordelen. Wil je meer informatie over maaltijdcheques? Vul dan onze vragenlijst in en kom te weten welke voordelen ze voor uw bedrijf kunnen hebben.

Maar wat is nu juist het grote voordeel van maaltijdcheques? Wie een maaltijdcheque heeft mag deze in verschillende supermarkten, restaurants en warenhuizen gebruiken. Voor het personeel zijn maaltijdcheques dus een toename van hun koopkracht. Voor de werkgever is het een goedkope manier om het personeel een beter loon te geven. Maaltijdcheques zijn namelijk vrijgesteld van sociale lasten.

Daarnaast zijn maaltijdcheques een belangrijke stimulans voor uw werknemers. Ze krijgen een cheque per gepresteerde werkdag. Dat wil dus zeggen dat wanneer ze afwezig zijn wegens ziekte, vakantie of om het even welke andere reden ze geen cheque krijgen. Wie vaak "ziek" is krijgt dus minder loon. Wil je meer te weten komen over de voordelen van maaltijdcheques voor jouw bedrijf? Vul dan bovenstaande vragenlijst in en ontvang snel meer info.Offerte aanvragen-maaltijdcheques
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Alles zeer correct verlopen."

I. Meganck

"Wij zijn tevreden dat we met de hulp van Bobex vlug een geschikte firma gevonden hebben."

A. verdoodt


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.