Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Informatie prijs en voordelen maaltijdcheques: Ontvang snel meerdere gratis offertesInformatie prijs en voordelen maaltijdcheques-maaltijdcheques

Ontvang nu meerdere offertes: MaaltijdchequesOfferte aanvragen-maaltijdcheques

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Maaltijdcheques
Antwerpen
maaltijdcheques te Edegem
Graag de nodige inlichtingen omtrent het aanschaffen en gebruiken van maaltijdcheques, dit voor een 2-tal werknemers en vanaf nu ook liefst mezelf. Nu Sodexo met 5,58Ä/cheques.
Maaltijdcheques
West-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor een bedrijf in Me,e,
Ik ben volop in de besprekingen om mijn eerste medewerker aan te nemen. Het gaat hier om een bediende die 20 uren per week zal werken. Ik zoek nu naar een prijs en verdere informatie om mezelf, als zelfstandige zaakvoerder en deze bedienen te verlonen met maaltijdcheques. We zijn actief in de bank en verzekeringen.
Maaltijdcheques
West-Vlaanderen
offerte voor maaltijdcheques te Tielt
Wij zijn een onderneming met 60 werknemers en wensen een scherp voorstel te ontvangen voor maaltijdcheques. We zijn met 4 bedienden en 55 arbeiders. Wij werken reeds met een partner , doch wensen wij eventueel uit te kijken naar een nieuwe.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques voor een bedrijf in Antwerpen
Graag een vrijblijvende offerte voor 3 vennootschappen. Deze zijn : Bureau bockstael (19 bedienden en 1 arbeider) bureau De Rijcker(2 bedienden) en Consult Edone (1 bediende). Dus in totaal 22 bedienden en 1 arbeidster (PC 218), bijkomende kosten voor automatisering maaltijdcheques en bijhouden afwezigheden personeel. We zijn een Merken en octrooienbureau.
Maaltijdcheques
West-Vlaanderen
Maaltijdcheques aanvraag voor een bedrijf in West-Vlaanderen
Wij maken nog geen gebruik van maaltijdcheques. U mag een offerte opmaken gericht naar 10 arbeiders. wij zijn actief in de dienstencheques.
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor een bedrijf in Geraardsbergen.
Graag een offerte van maaltijdcheques voor 5 personen. Vriendelijk bedankt voor de offerte.
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor promotiebedrijf, Oost-Vlaanderen
Dit bedrijf houdt zich vooral bezig met relatiegeschenken. Vanaf 1 september zou mevrouw een bedinede in dienst nemen. daarom wilt ze graag de informatie en prijsoffertes om deze in maaltijdcheques te laten uitbetalen.
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen
We zijn bij Edenred. Ik wil graag vergelijking hebben van maaltijdcheques. Ik wil een overstap op elektronische maaltijdcheques. Deze aanvraag dien ik in voor 13 medewerkers. Aan het eind van het jaar komen er 2 medewerkers bij. Graag een offerte.
Maaltijdcheques
West-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor zelfstandige in West-Vlaanderen
Het is de eerste keer dat ik maaltijdcheques zal gebruiken, daarom zou ik graag eerst wat informatie ontvangen hoeveel dat dit precies zou kosten voor mij. Hartelijk bedankt.
Maaltijdcheques
Limburg
Offerteaanvraag maaltijdcheques voor een bedrijf in Limburg.
We maken gebruik van maaltijdcheques en wensen een prijsvergelijking van andere leveranciers. Graag een offerte van 2 maaltijdcheques.
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor een glazenwasserij in Oost-Vlaanderen.
We maken al gebruik van maaltijdcheques en willen graag informatie ontvangen over elektronische maaltijdcheques. De aanvraag is voor 6 maaltijdcheques.
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag maaltijdcheques voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
Ik wens een offerte aan te vragen van maaltijdcheques. Graag voor 1 bediende.
Maaltijdcheques
Vlaams Brabant
Offerteaanvraag maaltijdcheques voor een kinderopvang in Vlaams-Brabant.
Graag wil ik weten wat de wettelijke bepalingen zijn qua aanvragen van maaltijdcheques. Moet je voor ieder werknemer maaltijdcheques aanvragen of kan ik maaltijdcheques enkel voor 1 persoon aanvragen? Alvast bedankt voor de reactie!
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag maaltijdcheques voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
Graag een offerte te ontvangen van maaltijdcheques. Nu wens ik voor 1ŗ2 mensen maaltijdcheques aan te vragen. In de toekomst kan dat voor 3 personen zijn.
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag maaltijdcheques voor een bedrijf in Knesselare
Offerteaanvraag maaltijdcheques voor een bedrijf in Knesselare. Voor onze 4 werknemers willen wij graag maaltijdcheques aanvragen. Graag een vrijblijvende offerte maaltijdcheques.
Maaltijdcheques
Limburg
Offerteaanvraag maaltijdcheques in vrij beroep.
Ik wens een offerte aan te vraag omtrent maaltijdcheques voor 6 werknemers in onze zaak.
Maaltijdcheques
West-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor een bedrijf in Zwevegem.
Voor een bedrijf in Zwevegem wensen we een offerteaanvraag maaltijdcheques te ontvangen. Nu werken we met 3 personen. In 2013 willen wij nog andere werknemers aannemen om het team te versterken. Wat zijn de kosten van maaltijdcheques?
Maaltijdcheques
Brussel
Maaltijdcheques voor werknemer in Brussel
Maaltijdcheques voor 1 secretaresse die 4/5 werkt. Het zouden cheques van 6 Ä zijn.
Maaltijdcheques
Vlaams Brabant
Offerte maaltijdcheques, uitdelen maaltijdcheques sodexo werknemers
Ik ben werkneemster bij een organisatie met ongeveer 80 werknemers. Wij zijn een VZW uit de sociale sector. Wij willen aan onze directie een voorstel doen om maaltijdcheques te verkrijgen. Onze directie vertelde ons eerder dat dit te duur was voor de organisatie. Graag info en prijsvoorstel om dit te weerleggen.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques voor broodjeszaak
Graag uw offerte voor maaltijdcheques voor 4 deeltijd medewerkers. Ik ben niet bekend met ecocheques, daarvoor ontvang ik graag een uitgebreid en duidelijke offerte.
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor een industriebedrijf
Graag een offerte voor maaltijdscheques voor ons personeel. Wij hebben 28 arbeiders en 4 bedienden in dienst. Wij maken reeds gebruik van Ecochecks van Sodexo.
Maaltijdcheques
Brussel
Maaltijdcheques voor bedrijf te Sint-Agatha-Berchem
Graag een offerte voor maaltijdcheques voor ons bedrijf. Wij hebben tussen de 50 - 100 werknemers. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Maaltijdcheques
Vlaams Brabant
Aankoop maaltijdcheques 4 werknemers
Wij zouden graag maaltijdcheques aankopen voor onze werknemers. Het gaat om 2 voltijdse werknemers, 1 deeltijdse en 1 interim.
Maaltijdcheques
Limburg
Aanvraag maaltijdcheques
Ik had graag prijsinformatie verkregen voor de aankoop van maaltijdcheques. Deze informatie bij voorkeur via e-mail verzenden.
Maaltijdcheques
Vlaams Brabant
Aanvraag maaltijdcheques
Wij hadden graag informatie verkregen over de aankoop van maaltijdcheques. Het zou gaan om 2 werknemers die deze zouden ontvangen.

Informatie prijs en voordelen maaltijdcheques

Maaltijdcheques, een handig extralegaal voordeel

De maaltijdcheque is het ongetwijfeld het bekendste extralegale voordeel. Een Lunch Pass® is een ideale beloning voor hardwerkende werknemers. Maar ook voor werkgevers hebben maaltijdcheques heel wat voordelen. Wil je meer informatie over maaltijdcheques? Vul dan onze vragenlijst in en kom te weten welke voordelen ze voor uw bedrijf kunnen hebben.

Maar wat is nu juist het grote voordeel van maaltijdcheques? Wie een maaltijdcheque heeft mag deze in verschillende supermarkten, restaurants en warenhuizen gebruiken. Voor het personeel zijn maaltijdcheques dus een toename van hun koopkracht. Voor de werkgever is het een goedkope manier om het personeel een beter loon te geven. Maaltijdcheques zijn namelijk vrijgesteld van sociale lasten.

Daarnaast zijn maaltijdcheques een belangrijke stimulans voor uw werknemers. Ze krijgen een cheque per gepresteerde werkdag. Dat wil dus zeggen dat wanneer ze afwezig zijn wegens ziekte, vakantie of om het even welke andere reden ze geen cheque krijgen. Wie vaak "ziek" is krijgt dus minder loon. Wil je meer te weten komen over de voordelen van maaltijdcheques voor jouw bedrijf? Vul dan bovenstaande vragenlijst in en ontvang snel meer info.Offerte aanvragen-maaltijdcheques
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer tevreden van Bobex. Dit was de eerste keer dat ik met Bobex werkte. Ook heel goed is de co..."

B. Wyseure

"Zeer tevreden , ik had onmiddellijk 5 verschillende leveranciers."

J. Sluyts


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.