Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Info: Ontvang snel meerdere gratis offertesInfo-zonneboiler

Ontvang nu meerdere offertes: ZonneboilerOfferte aanvragen-zonneboiler

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonneboiler
Antwerpen
Zonneboiler voor een woning in Balen
Dit is voor op mijn eigen woning te plaatsen. De collectoren kunnen geplaatst worden op een pannendak van de woning zelf. Hier is voldoende beschikbare oppervlakte zuidelijk gericht om de collectoren te plaatsen. De huidige boiler voor het sanitair staat wel in de kelder, er zal dus een redelijke afstand dienen overbrugt te worden. Graag telefonisch contact om dan een afspraak te kunnen maken na de feestdagen. Hier wens ik na meting van het verbruik en rendement een vrijblijvende offerte en verdere informatie over deze zonneboiler te verkrijgen.
Zonneboiler
Vlaams Brabant
Zonneboiler voor een woning in Budingen
Dit is een nieuwbouw waarvan de ruwbouw momenteel volop bezig is. Vanaf januari zou deze woning winddicht moeten zijn. Ik Heb een dakpannen zadeldak met zuidwestelijke oriŽntatie. Hier heb ik zeker een dikke tien vierkante meter aan beschikbare ruimte. Graag had ik voor de meer praktische kant van de offerte graag een afspraak met u ter plaatse gemaakt.
Zonneboiler
Vlaams Brabant
Zonneboiler voor een woning in Dworp
Woning met een puntdak waarvan de voorgevel naar het noorden en de achtergevel zuidelijk is gericht. De totaal oppervlakte van een dakhelft zal rond de 35m≤ zitten. Maar hier zitten wel nog 3 grote dakramen in type velux. Graag een offerte en verdere informatie over welke mogelijkheden er zijn voor een zonneboiler. Gelieve na 18u te bellen indien u een afspraak ter plaatsen wilt of verdere informatie.
Zonneboiler
Limburg
Zonneboiler voor een woning in Bilzen
Ik heb interesse in het plaatsen van zonneboilers. We zijn een gezin van 5 personen. De zonneboilers zouden op een garagedak van 12m≤ geplaatst moeten worden. Graag vrijblijvende offertes.
Zonneboiler
West-Vlaanderen
Zonneboiler voor een woning in Brugge
Ik wens deze instalatie te plaatsen op het hoofdgebouw voor het sanitair en op een bijgebouw voor eventueel de verwarming. Beide deze daken zijn oostelijk tot zuidoostelijk gericht en hebben een bekleding in dakpannen. U mag zeker rekenen op 5m≤ vrije ruimte per dak waar er geen schaduwplekken zijn. Indien u nog informatie wenst kunt u na contact op dit nummer ter plaatsen een afspraak regelen om de rest van deze offerte en info na te kijken.
Zonneboiler
Oost-Vlaanderen
Zonneboiler voor een woning in Sint Niklaas
Dit is om te plaatsen op een aangebouwd bijgebouw. Deze staat aan de zuidelijke kant van de woning. Het heeft een deel plat dak in roofing en een deel hellend pannendak. Beiden zijn rond de 5 tot 10m≤ groot. Graag had ik met u een afspraak gemaakt om ter plaatsen de praktische informatie over deze zonneboiler te bespreken: Kostprijs, rendement instalatie, ...
Zonneboiler
Limburg
Zonneboiler voor een woning in Zolder
Dit is voor een woning met een hellend dak. Dakbekleding zijn alledaagse dakpannen . Ik heb een zuidelijke tot zuidoostelijke oriŽntatie. Ik ben niet zeker van de oppervlakte maar ik geloof wel dat deze tussen de 5 en de 10 m≤ zal zitten. Ik verkies er wel voor een afspraak ter plaatse te maken om samen te bekijken wat er praktisch mogelijk is en welke zonneboiler instalatie het beste voor mij van toepassing zal zijn. Uiteraard wens ik dan voor dit systeem een uitgebreide offerte en verdere info.
Zonneboiler
Oost-Vlaanderen
Zonneboiler voor een woning in Sint-Amandsberg
Woning met een zadeldak in dakpannen. Er is een zuidelijke oriŽntatie en meer dan 10m≤ vrije ruimte. Er is eventueel ook nog een stuk plat dak dat gebruik kan worden. Niet ver van deze woning heb ik ook nog een tweede woning die vroeger werd verhuurd. Dit heeft hetzelfde soort dak en eventueel wens ik bij de afspraak ter plaatse ook hier een kijkje te nemen voor verdere info over de plaatsing van en uiteraard een offerte voor een zonneboiler.
Zonneboiler
Limburg
IK BEN OP ZOEK NAAR INFO OVER ZONNEBOILERS
Ik ben op zoek naar informatie over de wering van een zonneboiler. Desgewenst zal ik er ook een laten plaatsen. De zonnepanelen mogen op dak komen of op de grond . In beide mogelijkheden is er voldoende plaats voorzien.
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen

Graag infoormatie over een frankeermachine. Wat zijn de voordelen ?

Info

Lekker warm water door de zon!

Hoe komt u aan uw warm water in uw woning of eigendom? Beschikt u over een waterverwarmer op gas? Dacht u wel eens aan een milieuvriendelijk alternatief? Een zonneboiler is een milieuvriendelijke manier om uw sanitair water te verwarmen. Een zonneboiler heeft zonnecollectoren die energie opvangen om water te warmen of een woning te warmen.

Thermische panelen versus zonnepanelen.

Thermische panelen bevatten zonnecollectoren die de warmte van de zon opvangen. In tegenstelling tot zonnepanelen, die maakt gebruik van fotovoltaïsche cellen die de energie van de zon opvangen om elektriciteit te produceren. Allebei de panelen worden op het dak geplaatst om zo het zonlicht op te vangen.

Een zonnecollector, wat is dat?

Het principe van een zonnecollector is heel eenvoudig: Een metalen voorwerp dat een tijdje in de zon ligt wordt warm. Zonnecollectoren werken volgens hetzelfde principe. Zo een zonnecollector is gemaakt u metaal, waar vervolgens een vloeistof doorloopt om de warmte op te nemen en vervolgens aan het opslagvat met water af te geven.


Zoektermen:

 ,   ,   ,   ,   ,   ,   , 

Offerte aanvragen-zonneboiler
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Van Bobex ben ik zeker tevreden. Wanneer een werk moet uitbesteed worden is het dikwijls niet m..."

M. gysels

"Excellente service! Zowel het online systeem als de helpdesk (met zeer vriendelijk onthaal en ..."

P. Demeulenaere


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.