Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Incassodiensten: Ontvang snel meerdere gratis offertesIncassodiensten-incassobureau

Ontvang nu meerdere offertes: IncassobureauOfferte aanvragen-incassobureau

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau voor bedrijf te Antwerpen
Graag een offerte voor mijn openstaande facturen naar particulieren toe terug te vorderen. Dit betreft facturen van geboekte reizen van een 15 a 20 tal personen. Het openstaand bedrag ligt tussen de 5000€ en 10.000€ Deze mensen zijn allemaal gedomicilieerd in België. Gelieve mij te contacteren om hierover af te spreken.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Incassobureau voor een bedrijf in Tienen
Dit gaat over onbetaalde facturen , een 17 in totaal verdeeld over twee leveringen. In deze kwestie staan deze facturen open bij Belgische bedrijven. Graag had ik daarom graag een gerichte offerte en verdere info verkregen van deze per incasso terug te vorderen.
Incasso
Luik
Incasso voor een bedrijf in Hognoul
Over het algemeen hebben we weinig openstaande facturen maar sinds februari zijn we ons meer beginnen focussen op de buitenlandse markt waardoor facturen vaker onbetaald blijven. Zo is er een factuur van totaal 40.000 € bij een Italiaans bedrijf. Graag een offerte en verder informatie hoe hu hiermee te werk zou gaan.
Incassobureau
Antwerpen
offerte voor crematorium te Wilrijk
Beste , Wij zijn een crematorium en hebben in totaal een 50tal facturen openstaan. De totale som van die openstaande facturen is 86 000 €. Nu zijn wij opzoek naar een partner die wij onder de arm kunnen nemen voor het terugvorderen van die openstaande posten. Jullie mogen mij steeds bellen voor een afspraak en een offerte. Met vriendelijke groeten, Veronique Maurissen
Incasso
Vlaams Brabant
Incasso voor een bedrijf in zaventem
Ik heb op dit moment enkele 10.0000 € aan openstaande facturen, net iets minder dan 100 facturen in totaal. We zijn zowel op de b2b als de b2c markt gericht. Normaal werken we met een eigen advocaat maar ik wens graag een prijsvergelijking door te voeren met een onafhankelijk incassobureau. Graag hiervoor een offerte en verdere informatie over uw diensten. levert u enkel aan zuivere incassodiensten of doet u ook aan factoring?
Incasso
Antwerpen
offerteaanvraag voor een incassobureau
Beste, Wij zijn een bouwonderneming en hebben een 30tal openstaande facturen. Het zijn allen ondernemingen in de bouwsector. De totale openstaande som van alle facturen is iets meer dan 400 000 €. Graag wens ik vanaf aanstaande dinsdag een telefoontje om een afspraak bij mij op kantoor te maken. Met vriendelijke groeten, Guy
Incasso
West-Vlaanderen
Incasso voor een bedrijf in Ingelmunster
Ik heb enkele openstaande facturen bij particulieren. Ik stuur deze normaal door naar mijn advocaat. Maar omdat dit nogal lang duurt zou ik nu willen kijken of ik geen incassobureau onder de arm kan nemen.
Incasso
Brussel
Incasso voor een bedrijf in Brussel
We hebben enkele rekeningen die open blijven staan. Dit gebeurd wel vaker maar meestal betalen de bedrijven na een periode van 30 dagen, maar momenteel zijn er enkele rekeningen waarmee er problemen zijn. Het totale bedrag zou tussen de 50.000 en de 70.000 € liggen. Wij doen enkel zaken met bedrijven met een Belgische Btw-nummer.
Incassobureau
Antwerpen
Incasso voor een bedrijf in oprichting in Antwerpen
Ik zal begin december van start gaan met een IT bedrijf. Omdat een vorig bedrijf van mij enorm veel problemen had met laat betalers ben ik nu geïnteresseerd om een lange termijncontract af te spreken met een incassobureau. Dit om alle openstaande facturen op te vangen. Ik zal B2B gericht zijn.
Incassobureau
West-Vlaanderen
offerte voor incasso
schoolfacturen, bellen na de herfstvakantie
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Incassobureau voor terugvorderen van onbetaalde facturen voor een autoshop in Oost-Vlaanderen
In het verleden hebben we al samengewerkt met een incassobureau. We waren echter niet tevreden over de dienstverlening en zijn daarom nu op zoek naar een nieuwe partner. Het totale bedrag zou zo'n 10 000 € bedragen verspreidt over een 20-tal facturen.
Incassobureau
Geen regioTerugvorderen van onbetaalde factuur, Antwerpen
Het gaat over een relatief klein bedrag (1000 €) dat openstaat bij een persoon. Deze persoon had een winkel die hij heeft doorgegeven maar is wel nog in het bezit van zijn stock.
Incasso
West-Vlaanderen
Offerteaanvraag incassobureau voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
Ik heb nog geen wanbetalers. Maar beter voorkomen dan genezen zeggen ze altijd. Graag een vrijblijvende offerte te ontvangen van incassobureaus. Alvast bedankt!
Incasso
West-Vlaanderen
Incassobureau voor terugvorderen van onbetaalde factuur, B2B
Graag een offerte voor incassobureau. Momenteel 1 onbetaalde factuur die wij zouden moeten terugvorderen, dit voor een bedrag van +/- 1.700 à 1.800 EUR. B2B (horecazaak). Bedankt.
Incasso
Oost-Vlaanderen
Incassokantoor voor internationale facturen
Ik ben op zoek naar een incassokantoor, vooral voor internationale facturen, 90% van deze openstaande facturen zijn internationaal.
Incassobureau
Limburg
Terugvorderen van geld, Limburg
Ik ben zelf zelfstandig maar dit geval heeft niets te maken met mijn zaak, het ligt eerder privé. Ik ben zelf met een nieuwbouw bezig en heb een leverancier die niet komt leveren terwijl ik wel al betaalt heb, bedrag is zo'n 14.000 EUR. Kunnen jullie mij daarbij helpen om het geld terug te vorderen, indien ja, wat zijn de mogelijkheden? Bedankt.
Incassobureau
Namen
Incassobureau voor bedrijf in Namen
Maandelijks verzenden wij zo'n 800 facturen, waarvan 20% onbetaald blijven. Graag hadden we eens een voorstel gekregen voor het samenwerken met een incassobureau. Bedankt.
Incasso
West-Vlaanderen
Incassobureau voor studie & tekenbureau, West-Vlaanderen
Graag een voorstel van prijs alsook informatie omtrent incassobureau. Ik werk uitzonderlijk met bedrijven, dus allemaal B2B klanten. Alvast bedankt.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Wanbetalers opvolgen, incasso onbetaalde facturen
Graag wat extra hulp bij het terugvorderen van onbetaalde facturen buiten termijn. Alvast bedankt.
Incassobureau
Limburg
Professionnele begeleiding bij onbetaalde facturen
Graag professionele begeleiding bij het maken en opvolgen van facturen. Dit voor een zelfstandige die zo een 20 facturen per maand heeft, en toch momenteel tussen 1.000 à 2.000 € aan onbetaalde facturen zit. Alvast bedankt.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Ontevreden over huidig incassobureau
Momenteel werken wij met Attradius, maar wanneer tgp. een discussie inroept komen zij niet tussen! M.a.w. elke wanbetaler roept een niet conformiteit in wanneer de druk tot betaling wordt verhoogd. Solvabiliteitsonderzoek alvorens de opdracht te aanvaarden!
Incassobureau
Henegouwen
Klant in Rotterdam
Wij hebben een klant te Rotterdam die zijn factuur sinds januari nog niet betaald heeft. Het bedrag bedroeg zo'n 565EUR, sindsdien zitten we al aan zo'n 700EUR. Kunnen jullie mij zeggen wat ik het beste zou doen. Met vriendelijke groet.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Offerte incasso onbetaalde facturen, contact incassobureau's, opvolgen wanbetalers
Op dit moment doen we onze opvolging nog zelf, maar we zijn van plan dit uit te besteden. graag contact met kandidaten. We zijn nu redelijk mee met de opvolging, spelen kort op de bal, dus niet zoveel openstaande dossiers momenteel, maar plan is hele opvolging uit te besteden.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Incasso niet betwiste facturen
Incasso van enkele niet betwiste facturen. Klanten beloven te betalen maar doen het niet. Voorlopig maar 2 of 3 dossiers.
Incassobureau
Antwerpen
Hulp met onbetaalde facturen, incasso openstaande facturen
Hulp om na deze lange tijd en vriendelijk gevraagd om betaling van deze facturen,en er nu komaf mee te maken!!!

Incassodiensten

U geeft uw klanten krediet als een blijk van vertrouwen. Uiteraard, zo bouwt u een goede band op met de klant in kwestie. Het grootste deel van de Belgische ondernemingen is gezond en zal zijn schuld ook wel betalen. Maar zelfs een beperkt aantal late betalers - of erger faillissementen - tasten uw winst rechtstreeks aan. Je doet er dus goed aan een aantal incasso-oplossingen te vergelijken.

Wordt u ook steeds vaker geconfronteerd met klanten die hun betalingsverplichting niet nakomen? Door de aanhoudende economische problemen wordt het elke dag moeilijker een goede werkkapitaalcyclus te garanderen. Een snelle terugvordering van schulden zou veel bedrijven een stevig handje kunnen helpen.

Steeds meer ondernemers komen dus in de problemen door wanbetalers. Hebt u openstaande facturen en wenst u uw geld sneller te innen? Vul onze vragenlijst en ontvang gratis advies. Wij bestuderen uw vraag en brengen u in contact met verschillende incassobureaus, zo kan u rustig en doordacht een beslissing nemen.

Openstaande facturen die maar niet betaald worden zijn een reële bedreiging voor de financiële gezondheid van uw bedrijf. De energie en tijd die het vraagt om dit zelf op te volgen kan u beter gebruiken voor klanten die wel betalen. Laat het debiteurenbeheer van uw bedrijf dan ook over aan een extern bureau. Zij gaan op een professionele manier om met uw slecht betalende klanten.

Respectvolle geldterugvordering is niet evident maar wel van vitaal belang voor elk bedrijf. De vrees om klanten te verliezen houdt vele ondernemers tegen een incassobureau in te schakelen. U moet echter weten dat deze bureaus ervaring hebben met het innen van onbetaalde facturen. Een incassobureau weet hoe ze wanbetalers kunnen overtuigen zonder de commerciële band met uw bedrijf te verbreken.

Leg ons uit wat u wenst en vind de beste oplossing. Rekenen op een incassodienst is een goed idee. Vul daarom onze vragenlijst in. Wij brengen u in contact met verschillende incassobureaus en zij bezorgen u tot drie verschillende offertes. U vergelijkt zelf de offertes en kiest zo het beste bureau.Offerte aanvragen-incassobureau
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Tevreden, snel enkele voorstellen gekregen. Ga dit nog gebruiken."

K. Planckaert

"Tevreden, we zaten onmiddellijk bij de juiste leverancier en zijn overgegaan tot aankoop."

J. Seynaeve


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.