Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Incassodienst: Ontvang snel meerdere gratis offertesIncassodienst-incassobureau

Ontvang nu meerdere offertes: IncassobureauOfferte aanvragen-incassobureau

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Incassobureau
Brussel
Incasso voor een vzw in Brussel
Dit gaat over een de terugvordering van een aantal onbetaalde facturen van voornamelijk Belgische bedrijven en particulieren. Er zit geloof ik maar een buitenlands dossier tussen. Totaalbedrag tussen 10.000 en 15.000 €. Ik wens graag een uitgebreide offerte en verdere praktische informatie zodat er eerst een grondige prijs en kwaliteitsvergelijking kan gebeuren.
Incassobureau
Brussel
Incasso voor een bedrijf in Brussel
Op dit moment gaat het over een totaal van 50 tot 100 facturen. deze staan vooral open bij Belgische bedrijven. Het totale terug te vorderen bedrag van de openstaande facturen zal rond de 5000€ bevinden. Graag een gerichte offerte en verdere informatie over uw incassodiensten.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Incasso voor een bedrijf in Overijse
Momenteel zal er voor een 17 tot 18.000 € openstaande facturen. Deze staan voornamelijk bij gemeentes open. Een gemiddelde factuur zal zo'n 500-700€ bedragen. Is het mogelijk om deze bedragen via een incassodienst op te vorderen? Graag een vrijblijvende offerte.
Incassobureau
Antwerpen
Incasso voor een bedrijf in Herentals
Op dit moment staan er tussen de 80 en de 100 facturen open voor een gemiddeld bedrag van 700-1000€. Dit zijn enkel particulieren, voornamelijk Belgen, hoewel er ook enkel Nederlanders kunnen tussen zitten
Incassobureau
Antwerpen
incassobureau voor terugvorderen van achterstallige huur in Antwerpen
Het betreft hier om het terugvorderen van achterstallige huur. Het totale bedrag is net onder de 700 €
Incassobureau
Geen regioTerugvorderen van onbetaalde factuur, Antwerpen
Het gaat over een relatief klein bedrag (1000 €) dat openstaat bij een persoon. Deze persoon had een winkel die hij heeft doorgegeven maar is wel nog in het bezit van zijn stock.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Opvolgen onbetaalde facturen
Wij wensen hulp voor het opvolgen onbetaalde facturen. Deze klanten beloven telefonisch te betalen, maar het komt er maar niet van...
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Innen aantal openstaande facturen huisartsengroepspraktijk
Wij hebben een aantal klanten op de wachtdienst gekregen, die een brief gekregen hadden maar die nog steeds niet betaald hebben. Het betreft voor het ogenblik slechts een aantal facturen, maar dit kan in de toekomst uiteraard nog meer voorkomen.
Incassobureau
Limburg
Factoring of kredietverzekering
Graag hadden wij een offerte gehad van een factoring of kredietverzekering. Kunnen jullie ons daarbij helpen? Bedankt.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Incassobureau voor reisbureau in Vlaams Brabant
Wij hebben een klant in het Antwerpse - onbetaalde factuur van €1.113 DD 30/06/2011. Kunnen jullie ons daarbij helpen? Graag uw prijsopgave. Alvast bedankt.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Incassobureau voor bijstand bij niet of niet tijdig betalen
Graag bijstand bij het niet of niet tijdig betalen van facturen. Wat zijn uw tarieven? Graag via e-mail. Alvast bedankt.
Incassobureau
Antwerpen
Incasseren van incassokosten + uitstaande facturen
Gezocht, incassobureau voor het terugvorderen van 2 uitstaande facturen ten bedrage van totaal 500EUR + kosten incasso incasseren. Bedankt.
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau voor kopers na kunstveiling
Kopers dienen na elke kunstveiling binnen de week te betalen, steeds zijn er een aantal die dat niet doen. Brief van incasso is meer dwingend. Kunnen jullie ons daarbij helpen. Met vriendelijke groet.
Incassobureau
Limburg
Betaling van facturen
Betaling van facturen buiten termijn.
Incassobureau
Antwerpen
Offerte incasso onbetaalde facturen, contact incassobureau's, opvolgen wanbetalers
Momenteel is er maar één openstaand dossier, van 500€ wel.
Incassobureau
Antwerpen
Huurgelden
Achterstallige huurgelden bij vonnis verkregen er is een vonnis geveld in 2009 maar de betreffende persoon is naar Nederland gevlucht en woont nu in Rotterdam.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Incasso en schuldvordering
Graag had ik willen weten hoe we wanbetalers kunnen pushen om te betalen. Graag wil ik weten wat de prijzen zijn, de voorwaarden, manier van aanpakken, services en dienstverleneningen e.d. Alvast bedankt.
Incassobureau
Limburg
Internationale incasso
Graag wat inlichtingen omtrent het incasseren van openstaande facturen, op dit moment hebben wij volgende dossiers openstaan: Frankrijk: 19 dossiers, Portugal: 1 dossier, UK: 13 dossiers, Nederland: 1 dossier, Duitsland: 1 dossier. Zoals u kunt zien hebben wij vooral met dossiers in Frankrijk en Engeland te maken. Alvast bedankt.
Incassobureau
Limburg
Incassobureau
Graag hadden we de nodige informatie willen ontvangen omtrent incasso & schuldvorderingen, wij zijn actief in het plaatsen van zonnepanelen bij particulieren et het komt zeer vaak voor dat die mensen opeens niet meer kunnen betalen voor de een of andere reden. Jaarbasis: tussen 50 & 60 openstaande facturen, reken €20.000/per klant en u krijgt het huidig openstaand bedrag. Alvast bedankt voor uw medewerking.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Incasso en schuldvordering
Graag had ik wat inlichtingen willen ontvangen omtrent het samenwerken met een incassobureau, momenteel is er nog geen sprake van zware problemen maar toch zou ik willen weten bij wie ik terecht kan indien dit mij zou overkomen, wat bieden jullie van diensten aan, wat kost het, hoe werkt het, e.d. Alvast bedankt voor uw informatie. Bobex kwaliteitscontrole: Deze lead zal u niet worden gefactureerd maar we vonden die toch wel interessant om u deze door te sturen. Kan een potentiële klant zijn. Alvast bedankt.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Incasso en schuldvordering
Graag had ik inlichtingen alsook een prijsopgave willen ontvangen omtrent het samenwerken met een incassobureau, wat bieden jullie als diensten en services aan en wat zijn uw tarieven. Ik werk momenteel met een advocaat maar graag zou ik incassobureau en advocaat willen vergelijken. Alvast bedankt.
Incassobureau
Antwerpen
Incasso en schuldvordering driving services
Graag had ik inlichtingen ontvangen omtrent het samenwerking met een incassobureau, graag wat info omtrent uw dienstverlening, services alsook prijzen en mogelijkheden. Alvast bedankt voor uw medewerking.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Incasso voor onbetaalde facturen
Wij hebben regelmatig openstaande facturen staan van klanten die niet op tijd betalen. Graag meer informatie hoe wij ons geld kunnen ontvangen.
Incassobureau
Limburg
Incassodiensten
Graag had ik meer informatie gekregen over incassodiensten. Bedankt om mij zo spoedig mogelijk te bereiken.

Incassodienst

U geeft uw klanten krediet als een blijk van vertrouwen. Uiteraard, zo bouwt u een goede band op met de klant in kwestie. Het grootste deel van de Belgische ondernemingen is gezond en zal zijn schuld ook wel betalen. Maar zelfs een beperkt aantal late betalers - of erger faillissementen - tasten uw winst rechtstreeks aan. Je doet er dus goed aan een aantal incasso-oplossingen te vergelijken.

Wordt u ook steeds vaker geconfronteerd met klanten die hun betalingsverplichting niet nakomen? Door de aanhoudende economische problemen wordt het elke dag moeilijker een goede werkkapitaalcyclus te garanderen. Een snelle terugvordering van schulden zou veel bedrijven een stevig handje kunnen helpen.

Steeds meer ondernemers komen dus in de problemen door wanbetalers. Hebt u openstaande facturen en wenst u uw geld sneller te innen? Vul onze vragenlijst en ontvang gratis advies. Wij bestuderen uw vraag en brengen u in contact met verschillende incassobureaus, zo kan u rustig en doordacht een beslissing nemen.

Openstaande facturen die maar niet betaald worden zijn een reële bedreiging voor de financiële gezondheid van uw bedrijf. De energie en tijd die het vraagt om dit zelf op te volgen kan u beter gebruiken voor klanten die wel betalen. Laat het debiteurenbeheer van uw bedrijf dan ook over aan een extern bureau. Zij gaan op een professionele manier om met uw slecht betalende klanten.

Respectvolle geldterugvordering is niet evident maar wel van vitaal belang voor elk bedrijf. De vrees om klanten te verliezen houdt vele ondernemers tegen een incassobureau in te schakelen. U moet echter weten dat deze bureaus ervaring hebben met het innen van onbetaalde facturen. Een incassobureau weet hoe ze wanbetalers kunnen overtuigen zonder de commerciële band met uw bedrijf te verbreken.

Leg ons uit wat u wenst en vind de beste oplossing. Rekenen op een incassodienst is een goed idee. Vul daarom onze vragenlijst in. Wij brengen u in contact met verschillende incassobureaus en zij bezorgen u tot drie verschillende offertes. U vergelijkt zelf de offertes en kiest zo het beste bureau.Offerte aanvragen-incassobureau
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Heel goede dienst. Werkt perfect. Heel snel. Top of the bill."

P. Winten

"Heel erg handig. Makkelijke manier om mensen uit de streek te vinden. Snelle reactie van uw die..."

A. Vloebergs


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.