Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Incassobureau voor dienstenchequesbedrijf: Ontvang snel meerdere gratis offertesIncassobureau voor dienstenchequesbedrijf-incassobureau

Ontvang nu meerdere offertes: IncassobureauOfferte aanvragen-incassobureau

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Incassobureau
Brussel
Incassobureau voor een bedrijf in Etterbeek
We zijn een dienstenchequebedrijf en zouden graag een incassobureau onder de arm nemen voor de opvolging van de onbetaalde facturen. Het totale bedrag zal zo tussen de 1000-2000Ä liggen met een gemiddelde van 400-600Ä per factuur. Dit zijn enkel particulieren uit BelgiŽ.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Incasso voor een bedrijf in Zwijnaarde
We hebben momenteel tussen de 60.000 en de 70.000Ä aan openstaande facturen. Deze staan open bij tuinbouwers en landbouwbedrijven. Allemaal in BelgiŽ gevestigd. Graag verdere informatie over uw werking en de totale kostprijs van uw incassodiensten.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Incasso voor een bedrijf in Berlare
Ik bezit mijn eigen bedrijf waarvoor ik gemerkt heb dat mijn klanten steeds minder geregeld betalen. Momenteel ben ik net klaar met een lange zaak en zoek nu iemand om in de toekomst deze rekeningen voor mij op te volgen. Omdat ik veel goede dingen hoor over incassobureaus ben ik momenteel wel benieuwd naar verdere informatie en offertes om eventueel een contract af te sluiten.
Incassobureau
Antwerpen
Incasso voor een bedrijf in Herentals
Op dit moment staan er tussen de 80 en de 100 facturen open voor een gemiddeld bedrag van 700-1000Ä. Dit zijn enkel particulieren, voornamelijk Belgen, hoewel er ook enkel Nederlanders kunnen tussen zitten
Incassobureau
Geen regioIncasso voor een handelsbedrijf uit Maaseik
De hoofdzetel van het bedrijf is gevestigd in Londen maar we hebben ook kantoren in BelgiŽ , Maaseik. We hebben momenteel een klant die niet terugbetaald. Het is een Belgisch bedrijf. De totale som zal op een kleine 1500Ä uitkomen.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Incassobureau voor een bedrijf in Oost Vlaanderen
We hebben een 5-tal onbetaalde rekeningen met een totaal bedrag van een kleine 2000Ä. De oudste en duurste rekening staat ongeveer een jaar open en is voor een bedrag van 547Ä. De andere rekeningen zijn iets lager en staan tussen de 2 en de 4 maanden open.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Incasso voor bedrijf in West Vlaanderen
gaat over een 7 tal facturen van zowel particulieren als bedrijven, de jongste zo'n 7 maand de oudste net iets langer als een jaar. Het totale bedrag ligt rond de 20 000Ä.
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau voor dienstenchequesbedrijf in Deurne
Als bedrijf hebben we zo'n 2.000 ŗ 5.000 euro die we nog moeten terugvorderen, vooral particulieren die dan niet betalen. Kunnen jullie ons een voorstel maken? Bedankt.

Incassobureau voor dienstenchequesbedrijf

U geeft uw klanten krediet als een blijk van vertrouwen. Uiteraard, zo bouwt u een goede band op met de klant in kwestie. Het grootste deel van de Belgische ondernemingen is gezond en zal zijn schuld ook wel betalen. Maar zelfs een beperkt aantal late betalers - of erger faillissementen - tasten uw winst rechtstreeks aan. Je doet er dus goed aan een aantal incasso-oplossingen te vergelijken.

Wordt u ook steeds vaker geconfronteerd met klanten die hun betalingsverplichting niet nakomen? Door de aanhoudende economische problemen wordt het elke dag moeilijker een goede werkkapitaalcyclus te garanderen. Een snelle terugvordering van schulden zou veel bedrijven een stevig handje kunnen helpen.

Steeds meer ondernemers komen dus in de problemen door wanbetalers. Hebt u openstaande facturen en wenst u uw geld sneller te innen? Vul onze vragenlijst en ontvang gratis advies. Wij bestuderen uw vraag en brengen u in contact met verschillende incassobureaus, zo kan u rustig en doordacht een beslissing nemen.

Openstaande facturen die maar niet betaald worden zijn een reële bedreiging voor de financiële gezondheid van uw bedrijf. De energie en tijd die het vraagt om dit zelf op te volgen kan u beter gebruiken voor klanten die wel betalen. Laat het debiteurenbeheer van uw bedrijf dan ook over aan een extern bureau. Zij gaan op een professionele manier om met uw slecht betalende klanten.

Respectvolle geldterugvordering is niet evident maar wel van vitaal belang voor elk bedrijf. De vrees om klanten te verliezen houdt vele ondernemers tegen een incassobureau in te schakelen. U moet echter weten dat deze bureaus ervaring hebben met het innen van onbetaalde facturen. Een incassobureau weet hoe ze wanbetalers kunnen overtuigen zonder de commerciële band met uw bedrijf te verbreken.

Leg ons uit wat u wenst en vind de beste oplossing. Rekenen op een incassodienst is een goed idee. Vul daarom onze vragenlijst in. Wij brengen u in contact met verschillende incassobureaus en zij bezorgen u tot drie verschillende offertes. U vergelijkt zelf de offertes en kiest zo het beste bureau.Offerte aanvragen-incassobureau
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Bobex is ideaal voor personen die weinig tijd hebben om firma's te zoeken. Ik ga zeker nog bero..."

W. vanhassel

"Heel eenvoudig om toch tot een goede prijs te komen. Zelf als kleine KMO kan je een professione..."

G. Timmermans-Visar V.O


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.