Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Incassobureau offerteaanvraag: Ontvang snel meerdere gratis offertesIncassobureau offerteaanvraag-incassobureau

Ontvang nu meerdere offertes: IncassobureauOfferte aanvragen-incassobureau

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Incassobureau
Brussel
Incassobureau voor een bedrijf in Etterbeek
We zijn een dienstenchequebedrijf en zouden graag een incassobureau onder de arm nemen voor de opvolging van de onbetaalde facturen. Het totale bedrag zal zo tussen de 1000-2000€ liggen met een gemiddelde van 400-600€ per factuur. Dit zijn enkel particulieren uit België.
Incassobureau
Antwerpen
Incasso voor een bedrijf in oprichting in Antwerpen
Ik zal begin december van start gaan met een IT bedrijf. Omdat een vorig bedrijf van mij enorm veel problemen had met laat betalers ben ik nu geďnteresseerd om een lange termijncontract af te spreken met een incassobureau. Dit om alle openstaande facturen op te vangen. Ik zal B2B gericht zijn.
Incassobureau
West-Vlaanderen
offerte voor incasso
schoolfacturen, bellen na de herfstvakantie
Incassobureau
Antwerpen
incassobureau voor terugvorderen van achterstallige huur in Antwerpen
Het betreft hier om het terugvorderen van achterstallige huur. Het totale bedrag is net onder de 700 €
Incassobureau
Vlaams Brabant
Offerteaanvraag incassobureau voor een zelfstandige in Vlaams-Brabant.
Er staat een factuur open van januari 2012. Het gaat om 1 factuur van 1 bedrijf. De factuur bedraagt meer dan €10.000,- Graag een offerte van incassobureaus.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Incassobureau voor een zelfstandige of vrij beroep.
Wij zijn op zoek naar een incassobureau. Momenteel is er 1 onbetaald factuur dat openstaat.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Innen aantal openstaande facturen huisartsengroepspraktijk
Wij hebben een aantal klanten op de wachtdienst gekregen, die een brief gekregen hadden maar die nog steeds niet betaald hebben. Het betreft voor het ogenblik slechts een aantal facturen, maar dit kan in de toekomst uiteraard nog meer voorkomen.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Offerte incassobureau
Wij zijn actief in werk- en veiligheidskledij en zijn op zoek naar een incassobureau.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Extern opvolgen openstaande facturen
Wij wensen onze interne ressources op een andere manier aan te wenden en de openstaande facturen extern laten opvolgen.
Incassobureau
Antwerpen
Te laat betaalde facturen innen
Wij zijn op zoek naar een incassobureau dat te laat betaalde facturen ontvangt van de klant.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Incassobureau voor eenmanszaak in oprichting
Zaakvoerder van nieuwe eenmanszaak in de dienstensector wenst vrijblijvende informatie en prijsofferte te ontvangen omtrent het samenwerken met een of ander incassobureau voor het terugvorderen van openstaande vorderingen in geval dat dit zou gebeuren. Bobex kwaliteitscontrole: deze lead zal u niet worden aangerekend aangezien het hier gaat over een bedrijf die nog in opstartfase zit. Bedankt.

Incassobureau offerteaanvraag

U geeft uw klanten krediet als een blijk van vertrouwen. Uiteraard, zo bouwt u een goede band op met de klant in kwestie. Het grootste deel van de Belgische ondernemingen is gezond en zal zijn schuld ook wel betalen. Maar zelfs een beperkt aantal late betalers - of erger faillissementen - tasten uw winst rechtstreeks aan. Je doet er dus goed aan een aantal incasso-oplossingen te vergelijken.

Wordt u ook steeds vaker geconfronteerd met klanten die hun betalingsverplichting niet nakomen? Door de aanhoudende economische problemen wordt het elke dag moeilijker een goede werkkapitaalcyclus te garanderen. Een snelle terugvordering van schulden zou veel bedrijven een stevig handje kunnen helpen.

Steeds meer ondernemers komen dus in de problemen door wanbetalers. Hebt u openstaande facturen en wenst u uw geld sneller te innen? Vul onze vragenlijst en ontvang gratis advies. Wij bestuderen uw vraag en brengen u in contact met verschillende incassobureaus, zo kan u rustig en doordacht een beslissing nemen.

Openstaande facturen die maar niet betaald worden zijn een reële bedreiging voor de financiële gezondheid van uw bedrijf. De energie en tijd die het vraagt om dit zelf op te volgen kan u beter gebruiken voor klanten die wel betalen. Laat het debiteurenbeheer van uw bedrijf dan ook over aan een extern bureau. Zij gaan op een professionele manier om met uw slecht betalende klanten.

Respectvolle geldterugvordering is niet evident maar wel van vitaal belang voor elk bedrijf. De vrees om klanten te verliezen houdt vele ondernemers tegen een incassobureau in te schakelen. U moet echter weten dat deze bureaus ervaring hebben met het innen van onbetaalde facturen. Een incassobureau weet hoe ze wanbetalers kunnen overtuigen zonder de commerciële band met uw bedrijf te verbreken.

Leg ons uit wat u wenst en vind de beste oplossing. Rekenen op een incassodienst is een goed idee. Vul daarom onze vragenlijst in. Wij brengen u in contact met verschillende incassobureaus en zij bezorgen u tot drie verschillende offertes. U vergelijkt zelf de offertes en kiest zo het beste bureau.Offerte aanvragen-incassobureau
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Bobex is zeer handig, het bespaart je veel zoekwerk."

P. Drieskens

"Prima systeem. Professioneel. Mooi ook dat aanvragen 'gescreend' worden voordat ze online gezet..."

M. Kooij


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.