Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Incassobureau: Ontvang snel meerdere gratis offertesIncassobureau-incassobureau

Ontvang nu meerdere offertes: IncassobureauOfferte aanvragen-incassobureau

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Incassobureau
Henegouwen
Incassobureau voor een bedrijf in Ghislenghien
Ik zoek een offerte voor een Incassobureau . voor onbetaalde facturen bij bedrijven in BelgiŽ en Frankrijk. De meeste bedrijven zijn actief . Nu lossen we deze zaken intern op per mail of telefoon; Soms ook aangetekende schrijven.
Incassobureau
Antwerpen
Aanvraag Incassobureau te Ravels
Wij zijn op zoek naar offertes voor een Incassobureau. Wij doen de aanvraag omdat er onbetaalde facturen openstaan bij zowel particulieren als firma's (Belgische firma's die nog actief zijn). Het betreft maximaal Ä10000.
Incasso
Geen regioAanvraag Incasso te Limburg
Wij zoeken offertes voor een incassobureau voor openstaande facturen die tot op heden onbetaald blijven. Deze facturen staan open bij particulieren binnen BelgiŽ. Ik heb reeds een poging ondernomen om hen via schrijven, telefonisch en via e-mail te contacteren maar tevergeefs. De totaalsom bedraagt ongeveer Ä2000.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Aanvraag Incassobureau te Diest
Wij zijn op zoek naar offertes voor een incassobureau. Dit betreft onbetaalde facturen die openstaan bij bedrijven. Deze bedrijven zijn in BelgiŽ gevestigd en zijn nog steeds actief. Ik heb getracht hen te telefonisch, via e-mail en aangetekend schrijven te contacteren maar tevergeefs. De totaalsom die openstaat bij ťťn van de bedrijven is Ä10000.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Incassobureau te Oudenaarde
Wij zoeken offertes voor een incassobureau. Dit zou onbetaalde facturen betreffen (3 facturen) die openstaan bij (nog steeds actieve) bedrijven binnen de Belgische landsgrenzen. Ik heb reeds pogingen ondernomen om hem telefonisch, via aangetekend schrijven en via e-mail te benaderen maar zonder succes. De totaalsom die openstaat bij de bedrijven is Ä2137,34.
Incassobureau
Limburg
Aanvraag Incassobureau te Ham
Wij zijn op zoek naar een offerte voor een incassobureau voor onbetaalde facturen die openstaan bij (nog steeds actieve) bedrijven binnen BelgiŽ. Ik heb hen gecontacteerd maar zonder enig gevolg. De totaalsom dat openstaat bij bedrijven bedraagt Ä500.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Aanvraag Incassobureau te Gistel
Wij zijn op zoek naar een prijsofferte voor incassobureau. De aanvraag dient voor 2 openstaande facturen die openstaan bij een (nog steeds actieve) vereniging binnen BelgiŽ. Ik heb reeds een poging ondernomen om hen via e-mail te benaderen.. De totaalsom van van de particulieren bedraagt ongeveer Ä1900 (wij hebben vroeger een tankstation uitgebaat, en de vereniging heeft hier nog een openstaande factuur van openstaan voor een bedrag van +/- Ä1000, en deze zelfde vereniging heeft nog een openstaande factuur voor drankaanbieding op een door ons georganiseerde evenement).
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau voor bedrijf te Antwerpen
Graag een offerte voor mijn openstaande facturen naar particulieren toe terug te vorderen. Dit betreft facturen van geboekte reizen van een 15 a 20 tal personen. Het openstaand bedrag ligt tussen de 5000Ä en 10.000Ä Deze mensen zijn allemaal gedomicilieerd in BelgiŽ. Gelieve mij te contacteren om hierover af te spreken.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Incassobureau voor een bedrijf in Leuven
Dit gaat over een tiental onbetaalde facturen. Deze staan open bij twee bedrijven gevestigd in BelgiŽ. Elk tussen de 4 tot 5 openstaande facturen en een vzw ,ook binnen BelgiŽ, met ; twee factuur. Totale som komt neer op 1250Ä. Omdat het de eerste keer is dat ik van een incasso gebruik zou maken, wens ik graag ook alle mogelijke informatie, mogelijkheden en tarieven.
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau voor een bedrijf in Antwerpen
Dit gaat over het over brengen van onbetaalde facturen, of beter gezegd openstaande facturen die binnen een bepaalde termijn zouden moeten worden teruggevorderd. We zijn momenteel op de B2B markt actief binnen BelgiŽ. We hebben per maand n zo'n 300-400 facturen die buiten termijn vallen, uiteraard gaan deze niet allemaal naar het incassobureau. Momenteel werken we samen met een advocatenkantoor. Omdat we echter niet volledig tevreden meer zijn wensen we graag een marktonderzoek naar andere incassobureaus te openen.
Incassobureau
Limburg
Incassobureau voor een bedrijf in Genk
Dit gaat over 1 bedrijf dat nu reeds 6 maanden te laat is met het betalen van 1 factuur. We wensen vooral te zien hoe dit precies in zijn werk gaat en waarop jullie factureren. Wijzelf zijn een bedrijf actief in de bouw, vaak in onderaanneming, we doen zaken in BelgiŽ zowel b2C als b2b en ook Nederland.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Incassobureau gezocht voor bedrijf in Smetlede
Ik ben mijn volgend seizoen aan het voorbereiden. Nu ik weet ondertussen dat er een aantal nieuwe klanten gaan bijkomen. Ik ben dan op zoek naar een bedrijf die deze nieuwe klanten kan doorlichten om te kijken dat zijn financieel gezond zijn.
Incasso
Oost-Vlaanderen
Incassobureau gezocht voor bedrijf in Geraardsbergen
Momenteel heb ik sinds meer dan een jaar twee openstaande facturen staan van 18000 euro. Het gaat enerzijds over een Spaans bedrijf en een particulier in BelgiŽ. Momenteel ben ik al in de weer met en advocaat maar ondertussen zou ik graag de druk op de ketel willen verhogen.
Incassobureau
Antwerpen
Incasso voor een bedrijf in Mechelen
Ik ben op zoek naar een prijsofferte voor een incassobureau. Ik wens deze in te schakelen voor het innen van openstaande facturen. Momenteel staan er een dikke 20 dossiers open. Ik doe zaken met zowel particulieren als bedrijven maar wel enkel binnen BelgiŽ. Totaalbedrag is ondertussen opgelopen tot meer dan 50.000Ä. Graag had ik een vrijblijvende offerte en verdere informatie gewenst. Gelieve mij zo laat mogelijk op te bellen.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Incasso voor een bedrijf in Oostende
Dit gaat over een zeer lang aanlopend dossier , sinds december 2012. Deze factuur staat open bij een Belgische particulier voor een bedrag van 540Ä. Graag had ik de mogelijkheden en verdere informatie bekeken om dit bedrag per incasso terug te vorderen.
Incasso
Luik
Incasso voor een bedrijf in Hognoul
Over het algemeen hebben we weinig openstaande facturen maar sinds februari zijn we ons meer beginnen focussen op de buitenlandse markt waardoor facturen vaker onbetaald blijven. Zo is er een factuur van totaal 40.000 Ä bij een Italiaans bedrijf. Graag een offerte en verder informatie hoe hu hiermee te werk zou gaan.
Incasso
Antwerpen
Incasso voor een bedrijf in Borsbeek
We hebben een boekhoudkantoor Klanten worden maandelijks of per kwartaal gefactureerd. betalingstermijn is 15 of 30 dagen. schrijven normaal een 40 tal herinneringen uit om de 2 weken. 99% van de achterstallige facturen zijn bedrijven. En dit enkel Belgische bedrijven. Nu sturen we de ergste gevallen door naar een advocaat , maar we zijn van mening dat een incasso bureau toch een meer professionele indruk geeft.
Incassobureau
Limburg
Incassobureau voor een bedrijf in Zutendaal
Het gaat over een particulier die momenteel een factuur van 5700Ä bij mij heeft. Zij had een lening lopen van bij Argenta die u overgeschakeld is naar de kbc. Momenteel heb ik al deurwaarders en advocaten geraadpleegd maar heb ik nog geen terugbetaling kunnen regelen. Graag had ik een offerte verkregen alsook informatie over hoe ik zekerheid kan krijgen dat ik mijn geld kan terugvorderen.
Incassobureau
Antwerpen
offerte voor crematorium te Wilrijk
Beste , Wij zijn een crematorium en hebben in totaal een 50tal facturen openstaan. De totale som van die openstaande facturen is 86 000 Ä. Nu zijn wij opzoek naar een partner die wij onder de arm kunnen nemen voor het terugvorderen van die openstaande posten. Jullie mogen mij steeds bellen voor een afspraak en een offerte. Met vriendelijke groeten, Veronique Maurissen
Incasso
Oost-Vlaanderen
Incassobureau voor een landmeter in Brussel
Als accountancy bureau regel ik dit dossier voor een van mijn klanten. Deze heeft als beroep landmeter en heeft momenteel voor ongeveer 15.000 Ä aan openstaande facturen. Voornamelijk bij particulieren gevestigd in BelgiŽ. De klant wenst offertes op te vragen om hiermee een prijsvergelijking door te voeren met verschillende incassobureaus. Het gaat hier om een Franstalig dossier.
Incasso
West-Vlaanderen
Incassobureau voor een bedrijf in Boezingen
We maken momenteel gebruik van een advocaat om deze zaken te regelen. Maar omdat dit een zeer kostelijke en tijdrovende bezigheid is wou ik graag een prijsofferte voor een externe incassobureau vragen. Momenteel staat er een dikke 100.000Ä aan onbetaalde facturen open. Ik had graag hiervoor een prijsvergelijking en praktische informatie ingewonnen. Deze wanbetalers zijn zowel bedrijven als particulieren. We doen bijna uitsluitend zaken op de Belgische markt, heel uitzonderlijk een Nederlands bedrijf.
Incasso
Vlaams Brabant
Incasso voor een bedrijf in Ternat
Normaal gezien geven we de facturen buiten termijn door naar onze advocaat. Omdat deze vrij duur en traag is wensen we nu echter een prijsvergelijking door te voeren. Momenteel staan en een 30 facturen open voor een totaal bedrag van 15.000-20.000 Ä. We doen enkel zaken met Belgische bedrijven.
Incasso
Antwerpen
Incassobureau voor een architectenbureau in berchem
Ik heb in totaal 3 facturen die nog betaald moeten worden bij twee verschillende bedrijven. Een bedrijf ,een Belgisch, heeft een totale schuld van een kleine 15000Ä . Het andere ,Nederlandse bedrijf heeft voor 35000Ä achterstaande rekeningen. Alle rekeningen zijn opgemaakt in 2011. Zou het ook mogelijk zijn om eventueel een lange termijncontract af te spreken voor wanneer er weer openstaande facturen blijven staan?
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau voor een zelfstandige in Antwerpen
Ik heb openstaande facturen bij een bedrijf. Het gaat hier over een totaal bedrag van 4300Ä verdeeld over drie facturen. De oudste dateert van mei. Nu zou ik graag dit bedrag in incasso invorderen.
Incasso
Antwerpen
Offerteaanvraag incassobureau voor een bedrijf in Antwerpen.
Graag een offerte van incassobureaus. Ik heb zowel bedrijven als particulieren die hun facturen niet willen betalen. Totaalbedrag schat ik tussen de Ä30.000 en de Ä50.000,- Vriendelijk bedankt voor de offertes.

Incassobureau

U geeft uw klanten krediet als een blijk van vertrouwen. Uiteraard, zo bouwt u een goede band op met de klant in kwestie. Het grootste deel van de Belgische ondernemingen is gezond en zal zijn schuld ook wel betalen. Maar zelfs een beperkt aantal late betalers - of erger faillissementen - tasten uw winst rechtstreeks aan. Je doet er dus goed aan een aantal incasso-oplossingen te vergelijken.

Wordt u ook steeds vaker geconfronteerd met klanten die hun betalingsverplichting niet nakomen? Door de aanhoudende economische problemen wordt het elke dag moeilijker een goede werkkapitaalcyclus te garanderen. Een snelle terugvordering van schulden zou veel bedrijven een stevig handje kunnen helpen.

Steeds meer ondernemers komen dus in de problemen door wanbetalers. Hebt u openstaande facturen en wenst u uw geld sneller te innen? Vul onze vragenlijst en ontvang gratis advies. Wij bestuderen uw vraag en brengen u in contact met verschillende incassobureaus, zo kan u rustig en doordacht een beslissing nemen.

Openstaande facturen die maar niet betaald worden zijn een reële bedreiging voor de financiële gezondheid van uw bedrijf. De energie en tijd die het vraagt om dit zelf op te volgen kan u beter gebruiken voor klanten die wel betalen. Laat het debiteurenbeheer van uw bedrijf dan ook over aan een extern bureau. Zij gaan op een professionele manier om met uw slecht betalende klanten.

Respectvolle geldterugvordering is niet evident maar wel van vitaal belang voor elk bedrijf. De vrees om klanten te verliezen houdt vele ondernemers tegen een incassobureau in te schakelen. U moet echter weten dat deze bureaus ervaring hebben met het innen van onbetaalde facturen. Een incassobureau weet hoe ze wanbetalers kunnen overtuigen zonder de commerciële band met uw bedrijf te verbreken.

Leg ons uit wat u wenst en vind de beste oplossing. Rekenen op een incassodienst is een goed idee. Vul daarom onze vragenlijst in. Wij brengen u in contact met verschillende incassobureaus en zij bezorgen u tot drie verschillende offertes. U vergelijkt zelf de offertes en kiest zo het beste bureau.Offerte aanvragen-incassobureau
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer tevreden over de snelle reacties en de gebruiksvriendelijkheid!"

B. Lentacker

"Bobex is een zeer interessante tool voor verbouwingswerken."

I. Fredrix


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.