Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Incasso schuldvordering: Ontvang snel meerdere gratis offertesIncasso schuldvordering-incassobureau

Ontvang nu meerdere offertes: IncassobureauOfferte aanvragen-incassobureau

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau voor bedrijf te Antwerpen
Graag een offerte voor mijn openstaande facturen naar particulieren toe terug te vorderen. Dit betreft facturen van geboekte reizen van een 15 a 20 tal personen. Het openstaand bedrag ligt tussen de 5000Ä en 10.000Ä Deze mensen zijn allemaal gedomicilieerd in BelgiŽ. Gelieve mij te contacteren om hierover af te spreken.
Incassobureau
Antwerpen
offerte voor crematorium te Wilrijk
Beste , Wij zijn een crematorium en hebben in totaal een 50tal facturen openstaan. De totale som van die openstaande facturen is 86 000 Ä. Nu zijn wij opzoek naar een partner die wij onder de arm kunnen nemen voor het terugvorderen van die openstaande posten. Jullie mogen mij steeds bellen voor een afspraak en een offerte. Met vriendelijke groeten, Veronique Maurissen
Incassobureau
Limburg
Lange termijnscontract met een incassobureau voor een bedrijf in Neerpelt
Op dit moment hebben we geen openstaande facturen maar we zouden graag een lange termijncontract. In het verleden hadden we vaak last van openstaande facturen die soms langer als een jaar bleven openstaan. We zoeken nu naar een manier om dit in de toekomst te vermijden. We zijn een B2B gericht bedrijf en een gemiddelde factuur bedraagt ongeveer 5000Ä.
Incassobureau
Limburg
Incasso voor terugvorderen van onbetaalde huur, Genk
Ik zoek een incassobureau voor het terugvorderen van onbetaalde huur. Het gaat over een totaal bedrag van ongeveer 2500Ä. Het zou kunnen dat de huurders momenteel al naar een ander adres zijn vertrokken want al de aangetekende Schijvens komen terug.
Incassobureau
Antwerpen
Offerte incassobureau voor architectenbureau te Antwerpen
Ik ben architect en heb te kampen met een slechte betaler. Daarom ben ik op zoek naar een incassobureau. Het betreft hier 1 klant die twee onbetaalde facturen heeft uitstaan, voor een totaal bedrag tussen de 30 000 en 40 000 euro. Alvast bedankt voor uw snelle reactie.
Incassobureau
Limburg
Tarieven incassobureau hulp innen facturen
Ik heb zelf te weinig tijd hiervoor, daarom krijg ik graag info en tarieven om mij te laten helpen achterstallige betalingen te innen.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Offerte hulp incassobureau's innen onbetaalde facturen
Graag had ik een offerte gekregen met de voorwaarden om jullie hulp te ontvangen. Mvg, Matthias
Incassobureau
Limburg
Beheren van onbetaalde facturen
Wij zijn op zoek naar een bureau dat zich met het crediteuren beheer kan bezighouden. Wij hebben dit tot nu toe altijd alleen gedaan maar het wordt ons teveel. Graag even contact opnemen. Alvast bedankt.
Incassobureau
Antwerpen
Terugvorderen van openstaande facturen
Wij hebben op dit ogenblik 2 klanten staan die sinds een half jaar niet meer reageren, de ene openstaande factuur bedraagt zo'n Ä1.400 de andere iets meer dan Ä2.000. Graag had ik willen weten wat voor ons de kosten zou zijn, hoe jullie te werk gaan, e.d. Alvast bedankt voor de informatie.
Incassobureau
Antwerpen
Opvolgen onbetaalde facturen
Graag het opvolgen van onbetaalde facturen en alsnog innen. Gemiddeld bedrag op jaarbasis: tussen de Ä50.000 & Ä60.000. Graag even contact met een incassobureau om dit samen te gaan bespreken. Alvast bedankt.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Onbetwiste facturen
Graag een offerte om 2 onbetwiste facturen daterend van september 2009 en november 2009 bij 1 klant te innen. Er werden reeds 2 deelbetalingen gestoort t.b.v. in totaal Ä15.000. Alvast bedankt voor de samenwerking.
Incassobureau
Antwerpen
Incasso voor zelfstandige in bijberoep
Als zelfstandige in bijberoep heb ik gemiddeld 1 tot 3 facturen per jaar welke onbetaald blijven voor een gemiddeld bedrag van Ä300 per factuur. Ik zoek middelen om deze alsnog betaald te krijgen.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Betalen van openstaande facturen
Graag had ik wat inlichtingen willen ontvangen omtrent uw dienstverleningen & services. Graag een snelle manier om openstaande facturen betaald te krijgen. Wat bieden jullie meer aan of verschillen tussen incassobureau en een advocaat bijvoorbeeld. Graag de nodige informatie. Gemiddeld aantal bedrag openstaande facturen: +/- Ä6.000. Bedankt.
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau - no cure no pay
Ik ben op zoek naar een incassobureau, no cure no pay. Graag even inlichtingen omtrent uw services, prijzen e.d. aantal facturen op jaarbasis: tussen de 5 & 15. U kunt mij altijd rechtstreeks contacteren via telefoon of e-mail. Alvast bedankt.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Incasso openstaande factuur
Als zelfstandige in de bouwsector had ik graag even geweten hoe men dat doet om het bedrag van onbetaalde facturen terug te incasseren. Ik heb namelijk 1 onbetaalde factuur, dit voor een bedrag van gemiddeld Ä2.000. Graag had ik dat geld teruggezien maar telkens vinden die mensen iets uit en komen deze telkens met een ander excuus tevoorschijn. Alvast bedankt.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Incassobureau
Graag had ik wat inlichtingen gekregen omtrent uw services, dienstverleningen en prijzen. Wij hebben het tot nu toe zelf allemaal proberen te regelen maar aangezien we toch met een aantal slechte betalers zitten wensen wij wat inlichtingen te ontvangen omtrent het samenwerken met een incassobureau. Alvast bedankt.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Incassobureau
Graag verneem ik hoeveel het ons bedrijf kost om invordering te doen via een incassobureau. Hoe alles in zijn werk gaat , of er vaste tarieven of via abonnement gewerkt wordt e.d. Alvast bedankt om contact op te nemen.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Hulp incassobureau bij innen van onbetaalde facturen klanten
Wij hebben een fitnesscentrum, regelmatig gebeurt het dat iemand met een jaarabonnement plots wilt opzeggen en niet meer komt, en ook weigert te betalen, ondanks getekend contract voor 12 maanden. Alles bij elkaar gaat het toch om een serieus bedrag, rond de 9000 euro, die ik graag zou terugvorderen van deze klanten. Graag contact en informatie over uw diensten.
Incassobureau
Antwerpen
Incasso van openstaande factuur bij klant in moeilijkheden
Ik geef trainingen, vaak gebeurt dat via een trainingsbureau dat voor een klant van hen trainers zoekt. Zo heb ik voor een bureau gewerkt, maar dit zit nu in fincancieŽle moeilijkhkeden. De opdrachtgever of eigenlijk klant echter niet. Ik heb morgen met hen een gesprek, maar heb graag indien nodig alvast contact met een incassobureau, en verneem graag hoe zij mij in deze zaak kunnen helpen.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Hulp tijdig doen betalen van facturen, offerte incassobureau
Op dit moment hebben wij nog geen procedure voor facturen die buiten hun termijn gaan. Wij zoeken echter wel hulp hierin want de situatie verergert. Alles bij elkaar gaat het jaarlijks zeker om meer dan 100.000Ä. Graag contact, informatie over uw diensten, en een prijsindicatie.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Informatie en offerte opvolgen wanbetalers incassobureau
Bij Shindler (liften, u waarschijnlijk wel bekend) hebben wij uiteraard regelmatig wanbetalers in ons grote klantenbestand. Vaak gaat dat over discussie bij onderhoud van de liften en facturatie daarvan. Normaal geven wij facturen overtijd meteen aan de advocaat door, Alles bij elkaar gaat het wel over duizenden euro's uiteraard. U kan de info op mijn telenetadres sturen bij voorkeur, of desnoods kort telefonisch contact. Ik antwoord indien nodig wel vanuit mijn Schindler adres. Alvast bedankt voor meer informatie over de werkwijze via incassobureau's en een prijsindicatie.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Incasso voor onbetaalde facturen
Wij hebben regelmatig openstaande facturen staan van klanten die niet op tijd betalen. Graag meer informatie hoe wij ons geld kunnen ontvangen.
Incassobureau
Limburg
Inlichtingen incassobureau voor dokterspraktijk niet betalende patienten
Graag had ik inlichtingen ontvangen omtrent het incasseren van onbetaalde facturen van wanbetalers. Maandelijks worden de facturen opgesteld en verstuurd naar onze patiŽnten (dit zijn er een 100 ŗ 150), sommige betalen niet maar blijven therapie volgen. Ondertussen worden er daarvan toch een paar betaald. Die onbetaalde facturen kunnen blijven staan van een paar maanden tot zelfs een aantal jaren (patiŽnt verhuisd, niet meer bereikbaar e.d.) Totaal bedrag huidige facturen: gemiddeld Ä5.000. Alvast bedankt voor uw moeite.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Diensten incasso en schuldvordering
Ik ben op zoek naar iemand die mijn geld kan innen op een professionele wijze zonder de relatie klant - leverancier in gevaar te brengen, en dit uiteraard tegen een redelijke prijs. Graag wat inlichtingen en contactgegevens via e-mail. Met dank.
Incassobureau
Limburg
Informatie en offerte incasso van openstaande facturen wanbetalers
Hulp met het innen van openstaande facturen via een incassobureau. Graag contact, informatie en offertes van verschillende bureau's.

Incasso schuldvordering

U geeft uw klanten krediet als een blijk van vertrouwen. Uiteraard, zo bouwt u een goede band op met de klant in kwestie. Het grootste deel van de Belgische ondernemingen is gezond en zal zijn schuld ook wel betalen. Maar zelfs een beperkt aantal late betalers - of erger faillissementen - tasten uw winst rechtstreeks aan. Je doet er dus goed aan een aantal incasso-oplossingen te vergelijken.

Wordt u ook steeds vaker geconfronteerd met klanten die hun betalingsverplichting niet nakomen? Door de aanhoudende economische problemen wordt het elke dag moeilijker een goede werkkapitaalcyclus te garanderen. Een snelle terugvordering van schulden zou veel bedrijven een stevig handje kunnen helpen.

Steeds meer ondernemers komen dus in de problemen door wanbetalers. Hebt u openstaande facturen en wenst u uw geld sneller te innen? Vul onze vragenlijst en ontvang gratis advies. Wij bestuderen uw vraag en brengen u in contact met verschillende incassobureaus, zo kan u rustig en doordacht een beslissing nemen.

Openstaande facturen die maar niet betaald worden zijn een reële bedreiging voor de financiële gezondheid van uw bedrijf. De energie en tijd die het vraagt om dit zelf op te volgen kan u beter gebruiken voor klanten die wel betalen. Laat het debiteurenbeheer van uw bedrijf dan ook over aan een extern bureau. Zij gaan op een professionele manier om met uw slecht betalende klanten.

Respectvolle geldterugvordering is niet evident maar wel van vitaal belang voor elk bedrijf. De vrees om klanten te verliezen houdt vele ondernemers tegen een incassobureau in te schakelen. U moet echter weten dat deze bureaus ervaring hebben met het innen van onbetaalde facturen. Een incassobureau weet hoe ze wanbetalers kunnen overtuigen zonder de commerciële band met uw bedrijf te verbreken.

Leg ons uit wat u wenst en vind de beste oplossing. Rekenen op een incassodienst is een goed idee. Vul daarom onze vragenlijst in. Wij brengen u in contact met verschillende incassobureaus en zij bezorgen u tot drie verschillende offertes. U vergelijkt zelf de offertes en kiest zo het beste bureau.Offerte aanvragen-incassobureau
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer tevreden. Vraag me enkel af op basis waarvan de leveranciers gecontacteerd worden. Achte..."

J. Van Der Haegen

"Bobex heeft mij op de goede weg gezet om meer info te krijgen over spouwmuurisolatie."

J. Bonte


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.