Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Hulp innen openstaande facturen: Ontvang snel meerdere gratis offertesHulp innen openstaande facturen-incassobureau

Ontvang nu meerdere offertes: IncassobureauOfferte aanvragen-incassobureau

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau voor een bedrijf in geel
Dit gaat over het terugvorderen van onbetaalde facturen.We doen enkel zaken met particulieren binnen België. Wijzelf hebben reeds contact met deze mensen opgenomen en verschillende herinneringen op gestuurd . Momenteel is het totale opstaande bedrag zo'n 1800€. Dit is de eerste keer dat we een vergelijk maken voor incassobureaus dus graag een uitgebreide duidelijke offerte met informatie over de volgende stappen.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Incassobureau Asse 1730
Ik heb een garage waar mijn klanten zowel bedrijven zijn als particulieren. Nu staan er meer dan 20 onbetaalde facturen open van ongeveer een totaalbedrag van €30.000,- Ik ben nu op zoek naar een incassobureau die dit kan innen. Graag vrijblijvende offertes.
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau voor een bedrijf in Oevel
Dit gaat over het terugvorderen van enkele onbetaalde facturen. Deze staan enkel open bij mensen bij een btw nummer. De meeste mensen zijn in België gevestigd op een uitzondering na dat een bedrijf uit Nederland is. De totale som zal net boven de 10.000€ zijn. Graag een gericht advies een prijsofferte voor de mogelijkheden om dit bedrag terug te vorderen via een incassobureau.
Incassobureau
Limburg
Incassobureau voor een bedrijf in Genk
Dit gaat over 1 bedrijf dat nu reeds 6 maanden te laat is met het betalen van 1 factuur. We wensen vooral te zien hoe dit precies in zijn werk gaat en waarop jullie factureren. Wijzelf zijn een bedrijf actief in de bouw, vaak in onderaanneming, we doen zaken in België zowel b2C als b2b en ook Nederland.
Incassobureau
Limburg
Incassobureau voor bedrijf in Genk
Wij zijn op zoek naar een incassobureau voor twee openstaande facturen van een groot bedrag. Het totale bedrag van de openstaande facturen is ongeveer €61000 in totaal. Alvast vriendelijk bedankt voor uw offerte.
Incassobureau
Antwerpen
Incasso voor een bedrijf in Mechelen
Ik ben op zoek naar een prijsofferte voor een incassobureau. Ik wens deze in te schakelen voor het innen van openstaande facturen. Momenteel staan er een dikke 20 dossiers open. Ik doe zaken met zowel particulieren als bedrijven maar wel enkel binnen België. Totaalbedrag is ondertussen opgelopen tot meer dan 50.000€. Graag had ik een vrijblijvende offerte en verdere informatie gewenst. Gelieve mij zo laat mogelijk op te bellen.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Incassobureau voor een school in Oudenburg
We hebben een klant die een jaar zijn factuur niet wenst te betalen. Het gaat niet om een heel groot bedrag maar geld is geld. €600,- is dat een bedrag wat de moeite waard is om een incassobureau in te schakelen? Graag vrijblijvende offertes.
Incassobureau
Limburg
Incassobureau voor een bedrijf in Hasselt
Graag een offerte van een incassobureau. Er staan meer dan 20 onbetaalde facturen open van verschillende bedrijven. Het gaat om meer dan €50.000.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Incassobureau voor een bedrijf in Geraardsbergen
Er zijn een 20tal openstaande facturen dat niet zijn betaald door enkele bedrijven. De facturen dateren minderen dan 6 maanden. Het gaat om een totaalbedrag van €20000,- Graag een offerte van een incassobureau.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Incassobureau voor een bedrijf in Oost Vlaanderen
We hebben een 5-tal onbetaalde rekeningen met een totaal bedrag van een kleine 2000€. De oudste en duurste rekening staat ongeveer een jaar open en is voor een bedrag van 547€. De andere rekeningen zijn iets lager en staan tussen de 2 en de 4 maanden open.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Incassobureau voor Oost-Vlaanderen.
2 personen hebben een totaalbedrag van €550,- bij mij geleend. Alles staat zwart op wit. Enkel er is nog geen cent terugbetaald. Kan ik een incassobureau inschakelen om mijn geld te innen? Bedankt voor de offerte.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Terug vorderen van achterstallige huur, Oost-Vlaanderen
Mijn huurder heeft voor een totaal bedag van 1900€ schulden bij mij . Ik heb al een vonnis van de zedenrechter en zoek nu naar een manier om mijn geld terug te vorderen. Bedankt om uw onkostenraming op te sturen.
Incassobureau
Limburg
Incassobureau voor bedijf in tweedehands voertuigen, Limburg
Ik heb een bedrijf dat 2de hands wagens doorverkoopt. In 2010 heb ik voor een prijs van 16.000 € twee wagens aangekocht bij een venootschap. Deze wagens zijn echter nooit geleverd en het venootschap is in faling gegaan. We hebben echter een vonis om dit geld terug te vorderen . Eventueel wil ik ook kijken of het mogelijk is de auto's in beslag te laten nemen. Bedankt voor verdere informatie op te sturen.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Incassobureau voor bedrijf in West-Vlaanderen
We hebben een hele reeks van onbetaalde facturen, op dit moment toch een 30-tal . Sommige gaan over zeer kleien tot iets grotere bedragen. Het totale bedrag zal op dit moment net boven de 1000 € liggen. We zoeken nu een bedrijf die de briefwisseling en opvolging op zich kan nemen.
Incassobureau
Antwerpen
Offerteaanvraag incassobureau voor bedrijf in Antwerpen
Op dit moment hebben we een 9-tal zeer dringende dossiers met een waarde van net onder de 10 000€ . De achterstallige betalers zijn vooral particulieren en verzekeringsmaatschappijen. Indien de prijs correct is willen wij praten over een lange termijncontract voor in de toekomst als onze achterstallige facturen door uw bureau te laten verwerken. Bedankt voor uw offerte.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Incassobureau voor een dierenarts in Oost-Vlaanderen.
De openstaande facturen gaan over het behandelen van paarden. Mijn man is dierenarts. De klanten zijn meestal particulieren die niet reageren op rappels. Het gaat om bedragen van meer dan €7000,- Graag een offerte van incassobureaus.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Incassoburo voor een bedrijf in Oost-vlaanderen
Mijn klanten zijn vooral particulieren. Ik wens alvast te weten hoeveel het gaat kosten als ik wanbetalers ga krijgen. Wat de mogelijkheden zijn enzovoort.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Informatieaanvraag incassobureau voor nieuw bedrijf
Als nieuw bedrijf had ik graag een vrijblijvende offerte ontvangen alsook informatie omtrent het samenwerken met een incassobureau in geval van problemen met wanbetalers. Alvast bedankt.
Incassobureau
Limburg
Terugvorderen van huur, particulier
Huurder heeft al 3 maanden geen huur betaald, ten bedrage van 2400 EUR. Wat staat mij te doen?
Incassobureau
Antwerpen
Terugvorderen van onbetaalde factuur, Antwerpen
Wij hebben een klant die zijn factuur nog steeds niet betaald heeft, terwijl de keuken al lang geplaatst is. Graag hadden we deze onbetaalde factuur willen terugvorderen (+/- 3.500 euro). Wat kunnen we doen? Bedankt.
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau voor startende zaak
Ik ben nog maar pas met deze business begonnen en mijn eerste klant heeft nog altijd niet betaald. Later zal dit nog wel eens gebeuren veronderstel ik. Graag had ik geweten wat jullie kunnen doen en tegen welke prijs. Alvast bedankt voor uw voorstel.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Incassobureau voor snel terugvorderen van onbetaalde facturen
Als zelfstandige heb ik toch wel wat last met wanbetalers. Na veel energie worden de meeste facturen geregeld, maar tussen die wanbetalers heb ik soms wel heel hardnekkige mensen die NIET willen betalen, die ons maar blijven uitdagen en die zeggen dat ik niets kan aangaan aangezien ik niet gerechtelijk bevoegd ben. Graag een voorstel hoe we samen tewerk kunnen. Bedankt.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Problemen met wanbetalers, terugvorden van verschuldigd bedrag
Als zelfstandige had ik graag geweten hoeveel een incassobureau kost, dit voor het terugvorderen van een onbetaalde factuur. Bedankt.
Incassobureau
Limburg
Incasso voor bedijf in Zonhoven
Offerte voor het innen van openstaande facturen. Momenteel gaat het om 5 openstaande facturen van een bedrag rond 20.000 euro.
Incassobureau
Limburg
Aanvraag incassobureau voor onbetaalde facturen (totaal bedrag 10 533 euro)
We hebben momenteel 3 onbetaalde facturen die reeds openstaan van februari 2011 voor een totaal bedrag van 10.533 euro. Kan U ons hierbij helpen? Bij voorkeur de prijsinformatie doorsturen via e-mail.

Hulp innen openstaande facturen

U geeft uw klanten krediet als een blijk van vertrouwen. Uiteraard, zo bouwt u een goede band op met de klant in kwestie. Het grootste deel van de Belgische ondernemingen is gezond en zal zijn schuld ook wel betalen. Maar zelfs een beperkt aantal late betalers - of erger faillissementen - tasten uw winst rechtstreeks aan. Je doet er dus goed aan een aantal incasso-oplossingen te vergelijken.

Wordt u ook steeds vaker geconfronteerd met klanten die hun betalingsverplichting niet nakomen? Door de aanhoudende economische problemen wordt het elke dag moeilijker een goede werkkapitaalcyclus te garanderen. Een snelle terugvordering van schulden zou veel bedrijven een stevig handje kunnen helpen.

Steeds meer ondernemers komen dus in de problemen door wanbetalers. Hebt u openstaande facturen en wenst u uw geld sneller te innen? Vul onze vragenlijst en ontvang gratis advies. Wij bestuderen uw vraag en brengen u in contact met verschillende incassobureaus, zo kan u rustig en doordacht een beslissing nemen.

Openstaande facturen die maar niet betaald worden zijn een reële bedreiging voor de financiële gezondheid van uw bedrijf. De energie en tijd die het vraagt om dit zelf op te volgen kan u beter gebruiken voor klanten die wel betalen. Laat het debiteurenbeheer van uw bedrijf dan ook over aan een extern bureau. Zij gaan op een professionele manier om met uw slecht betalende klanten.

Respectvolle geldterugvordering is niet evident maar wel van vitaal belang voor elk bedrijf. De vrees om klanten te verliezen houdt vele ondernemers tegen een incassobureau in te schakelen. U moet echter weten dat deze bureaus ervaring hebben met het innen van onbetaalde facturen. Een incassobureau weet hoe ze wanbetalers kunnen overtuigen zonder de commerciële band met uw bedrijf te verbreken.

Leg ons uit wat u wenst en vind de beste oplossing. Rekenen op een incassodienst is een goed idee. Vul daarom onze vragenlijst in. Wij brengen u in contact met verschillende incassobureaus en zij bezorgen u tot drie verschillende offertes. U vergelijkt zelf de offertes en kiest zo het beste bureau.Offerte aanvragen-incassobureau
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben zeer tevreden over de Bobex-diensten. Ik vind het een handige manier en het kost mij min..."

"Zeer tevreden over Bobex. De centralisatie van je aanvraag is handig."

W. Vastavel


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.