Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Halfopen woning: Ontvang snel meerdere gratis offertesHalfopen woning-spouwmuurisolatie

Ontvang nu meerdere offertes: SpouwmuurisolatieOfferte aanvragen-spouwmuurisolatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Tielt
Voor mijn prive wil de spouw laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1972 spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100mē. Materiaal is nog open.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Harelbeke
Ik wil de spouw van mijn prive laten isoleren. Halfopen huis van 1970 ergens, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +150mē.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Antwerpen
Ik wil de spouw van mijn prive laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1975, diepte spouw 7cm, gevels niet bewerkt, opp. +100mē.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Oudegem
Ik wens de spouw van mijn prive laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1979, diepte spouw 6-7cxm, gevels niet bewerkt, opp. 130mē.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor de regio Koersel
Ik wens de spouw van mijn prive te laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1934 (gevel voorgezet), diepte spouw onbekend, spouw is nog leeg, gevels niet bewerkt, opp. rond de 100mē.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Herentals
Ik zou de spouw van mijn prive laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1967, diepte spouw 5cm, gevels niet bewerkt, opp. +80mē.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Erondegem
Ik wens de spouw van mijn prive te laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1968, diepte spouw 5-6cm, gevels niet bewerkt, opp. +100mē.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Brugge
Ik zou de spouw van mijn prive te laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1958, diepte spouw 6cm, gevels niet bewerkt, opp. 77mē.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Lier
We wensen de spouw van onze prive te laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1974, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. 70mē.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Berlare
Ik zou de spouw van mijn prive te laten isoleren. Halfopen bebouwing van eind jaren 50, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. rond de 100mē misschien.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Harelbeke
Ik wens de spouw van mijn prive te laten isoleren. Halfopen bebouwing met renovatie begin 2000, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100mē.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Gent
Ik zou de spouw van mijn prive laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1973, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. 70mē.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Zele
Ik wens de spouw van mijn prive laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1976, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100mē.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Bavikhove
Ik wens de spouw van mijn prive laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1963, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. 100mē.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Beveren-Leie
Ik zou de spouw van mijn prive willen laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1993, diepte spouw 5cm, gevels niet bewerkt, opp. +100mē.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor een woning Kuringen
Ik ben eigenaar van een vrijstaande woning van 1975 en ik zoek spouwmuurisolatie. De voorgevel is niet geïsoleerd. De andere 3 gevels moeten bekeken worden ter plaatsen. Kan u mij bellen voor een afspraak
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor de regio Sint-Truiden
Ik zou de spouw van mijn moeder haar prive willen laten isoleren. Halfopen bebouwing van rond 1955, diepte spouw onbekend, spouw is er wel, gevels niet bewerkt, opp. 100mē.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor de regio Lommel
Ik wens de spouw van mijn prive willen laten isoleren. Halfopen bebouwing van jaren 60, diepte spouw onbekend, spouw is er, gevels niet bewerkt, opp. +90mē.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Edegem
Ik wil de spouw van mijn prive willen laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1979, diepte spouw 5cm, gevels niet bewerkt, opp. rond de 100mē.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Schoten
Wij zijn eigenaars van een halfopen woning (bouwjaar 1956) en wensen de spouwmuren te laten isoleren. Het betreft +/- 80mē (voor -en zijgevel) en deze gevels zijn in oorspronkelijke staat. Wij kennen de spouwdikte niet precies.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Kontich
Wij zijn op zoek naar prijsoffertes voor spouwmuurisolatie. Wij hebben een halfopen woning dat gebouwd werd in 1965. De buitengevels zijn onbewerkt, en de muuroppervlakte bedraagt +/- 100mē. De diepte van de spouw kennen wij niet precies, en wij zijn eigenaars van deze woning.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Hove
Wij zijn op zoek naar een prijsofferte voor spouwmuurisolatie voor een halfopen woning (bouwjaar 1956) waarvan wij eigenaar zijn. Onze buitengevel is onbewerkt, en de totale oppervlakte van de spouwmuur bedraagt ruw heschat 65mē. De diepte van de spouw kennen wij niet.

Halfopen woning

Bent u op zoek naar spouw- en muurisolatie? Dan kunt u hier zeker het juiste advies ontvangen. Vul een aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende gespecialiseerde aanbieders in spouw en muurisolatie. Wij werken met de beste aanbieders die u een breed gamma aan materialen en gericht advies kunnen geven.

Naast muurisolatie kunt u ook opteren om vloerisolatie en dakisolatie te plaatsen in uw woning of eigendom. Uw muren goed isoleren is belangrijk, aangezien het u heel wat energie bespaart. Zo laat u de kostbare energie die u heeft opgewekt niet zomaar door de muren ontsnappen. De ruimtes van uw woning of eigendom zullen met muurisolatie niet zo onderhevig zijn aan felle temperatuurschommelingen. Met de juiste isolatiematerialen zal de ruimte minder snel afkoelen, waardoor u minder energie moet verbruiken om deze weer opgewarmd te krijgen.

Daarnaast geniet u nog van andere voordelen. Uw woning of eigendom is met degelijke muurisolatie beschermd tegen verschillende weersomstandigheden, zoals felle regen, Siberische koude, enzovoort. Het is soms onvermijdelijk dat door felle regenbuien vocht in het metselwerk en muren binnendringt. Het vocht mag niet met de binnenmuren in contact komen. Goed isoleren is dus de boodschap!Offerte aanvragen-spouwmuurisolatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik werd opgebeld door meerdere aannemers. Bobex is dus een heel makkelijke service!"

E. Bortels

"Uitstekend. Snelle reactie."

W. Tao


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

Đ 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.