Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Groene stroom zonnepanelen: Ontvang snel meerdere gratis offertesGroene stroom zonnepanelen-zonnepanelen

Ontvang nu meerdere offertes: ZonnepanelenOfferte aanvragen-zonnepanelen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen te Houthulst
Als eigenaar van een vrijstaande woning van 1993 zoeken wij een offerte voor zonnepanelen. Op ons hellend dak liggen sneldekpannen. Ik verbruikte 4464 kilowatt met 4 bewoners in 2015. Graag bellen na 16.00u voor een afspraak. Met vriendelijke groeten, Evelyne D
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Ninove
Ik wens zonnepanelen voor op mijn privewoning(garage). Hellend dak met platen, zuidwest gericht, 5000 kwh, opp. 40m. Nog voor dit jaar.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen te Gistel
Als eigenaar van een vrijstaande woning van 1991 zoeken we een offerte voor zonnepanelen. We hebben een zadeldak met dakpannen. Gas en stroom samen betalen we 198 per maand. 4 bewoners. Kan u mij bellen voor een afspraak. Mvg,
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen te Bavikhove
Als eigenaar van een halfopen bebouwing van 1950 zoeken we zonnepanelen. We verbruiken 4500 kilowatt per jaar met ons 4. Kan u mij bellen voor een afspraak en offerte.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen te Geluveld
Ik ben eigenaar van een vrijstaande woning van 2006. De zonnepanelen moeten op de grond komen. We verbruiken +- 4000 kilowatt en wensen zonnepanelen te plaatsen. Kan u mij bellen voor een afspraak en offerte. Mvg,
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen te Opwijk
Ik ben eigenaar van een rijwoning van 2002 en zoek een offerte voor zonnepanelen. Het dak is 8 m breed en 3m hoog. Op dit moment betaal ik 135 per maand aan gas en stroom samen. Kan u mij bellen voor een afspraak en offerte ? Groeten, Marivoet
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen te Zemst
Ik ben eigenaar van een vrijstaande woning van 1995 en zoek zonnepanelen. Ik wens deze in de tuin te plaatsen van 4a. We hebben een stroomverbruik van 300 aan gas en stroom. We hebben elektrische verwarming.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen gezocht in Zwalm
Als eigenaar van een vrijstaande woning van de jaren 50 zoeken wij zonnepanelen. Dit voor een gezin van 5 personen en een stroomverbruik van 5150 kilowatt/j. We hebben een zadeldak met dakpannen als bekleding.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Oudenaarde
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn prive. Hellend dak met dakpannen en veluxen, 2 personen, opp. is te bekijken. Indien goede offerte snelle plaatsing.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen te Belsele
Ik ben eigenaar van de woning. Het huis is halfopen en van 2000. Dakpannen liggen op het dak. Nu zoeken we enkele offertes voor zonnepanelen. We verbruiken 3800 kilowatt per jaar. We zijn met 3 bewoners. Kan u mij bellen voor een afspraak.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen te Kerksken
Beste, Ik zoek offertes voor zonnepanelen. Ik ben eigenaar van de rijwoning van de jaren 60. De gevel is 10m. Nieuw dakpannen dak is net aanwezig. We betalen 180 per maand aan gas en stroom. We zijn voorlopig met 2 personen. Kan u mij contacteren voor een plaatsbezoek. Met vriendelijke groeten, Steven
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen te Rumbeke
Beste, Als gezin met 2 kindjes zoeken we zonnepanelen voor onze woning. We hebben een stroomverbruik van 4000 kilowatt. Het huis is van 2011. Kan u mij contacteren voor een afspraak . Dank u , Tommy
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen in Retie
We zijn eigenaar van een vrijstaande woning. Het huis is van 1997. Het dak is een golfplatendak. We verbruiken 3 a 4 000 kilowatt per jaar. Kan u mij bellen voor een afspraak.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Grobbendonk
Beste, Ik zoek een offerte om te vergelijken voor zonnepanelen . Het is een schuin dak in dakpannen, van 14m breed en 3,75 m hoog (bovenste deel is 2,5m). Totaal 29 vierkante meter. Dak heeft een helling van 30 (zuidkant). Ons verbruik is zo een 4600 kw per jaar. Kan u mij contacteren voor een offerte ? Dank u,
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen in Stevoort
Het is een open bebouwing van 2006. Wij verbruiken dag en nacht in 2014 5313 kilowatt. Dit jaar zal het hoger zijn. Hierdoor wensen wij is te vergelijken voor zonnepanelen.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Aanvraag Zonnepanelen te Messelbroek
Wij zoeken offertes voor het plaatsen van zonnepanelen. Wij hebben een hellend dak met dakpannen en 1 dakkapel hierop. Het dakoppervlak meet ruw geschat 100m, en wij kennen ons elektriciteitsverbruik niet precies. Wij zijn eigenaar van de woning.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een Nieuwbouw in Bredene
Dit is voor een nieuwbouw die zal worden gestart eind augustus. De afwerking van de ruwbouw is geschat voor begin volgend jaar en de betrekking van de woning voor april/mei. Bouwplannen zijn uiteraard al in orde en kunnen na afspraak worden ingekeken. Het dak zal een gewoon zadeldak met dakpannen zijn. Graag had ik naast de meer praktische informatie over de installatie van deze pv zonnepanelen ook informatie verkregen over de groene stroom certificaten en de subsidies.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een woning in Leopoldsburg
Ik wens graag een gerichte offerte voor een zonnepanelen instalatie. Mijn huidige verbruik dat ik met groene energie wens op te vangen is 6000-7000kw. De bekleding van de woning bestaat uit dakpannen en de orintatie is zuidelijk gericht. Het is een halfopen bebouwing met ruwweg 75m beschikbare oppervlakte. Graag ook verdere informatie over subsidies, groene stroom certificaten, winst op de energiefactuur en de werken zelf.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een bedrijf in Kruibeke
We wensen graag een prijsvergelijking maken voor de plaatsing van zonnepanelen op een nieuw gebouw dat we hebben aangekocht. Hier zijn twee daken, een vlak dak in roofing en een schuin dak in golfplaten. Te samen zijn deze goed voor zo'n 1200m2. Ik wens hier voldoende panelen op te plaatsen om mijn bedrijf volledig op zonne-energie te laten draaien. We zijn actief in de transport-sector.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Wilsele
Ik had graag offerte willen ontvangen van zonnepanelen. Het eindafrekening van het elektriciteit van vorig jaar was 1500,- van een gemengd tarief. Het huis is 15m breed en 9m diep. Ik had graag aan de achterzijde van het dak de zonnepanelen wensen te plaatsen indien nog rendabel.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Tervuren
Graag een offerte van zonnepanelen. Ik heb een L-vormige woning met een hellend dak. Het dak is naar het Zuid-Oosten gericht. Jaarlijks verbruik aan elektriciteit is 3200KWh. Het gaat om een hellend dak dat aan de ene zijde eventueel 5m beschikbare oppervlakte zal hebben voor de zonnepanelen en de andere zijde ook 5m.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in berchem
We wensen na te kijken of we goedkoop groene stroom kunnen genereren via zonnepalen. Het betreft hier een volledig nieuwe woning waar we deze maan nog naar gaan verhuizen. Het dak is een plat dak in roofing dat ongeveer 20m2 is. er zit hier echter ook een koepel in dus de totale beschikbare opp zal iets kleiner zijn.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Blankeberge
Graag een offerte van zonnepanelen en zonneboilers. We hebben een hellend dak van 24m-30m. Deze is 45 graden en naar het zuidwesten gericht. Jaarlijks verbrui aan elektriciteit nacht en dag tarief 4500KWh.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen en zonneboiler voor een woning in Opglabeek
Ik wens deze panelen in de nabije toekomst te plaatsen. Ik heb een zeer groot zadeldak waarvan het achterkant Zuid gericht is. Ik wens hierop zowel de zonneboiler als de zonnepanelen te plaatsen. Ik wens voor minstens 6000kw zonne-energie en een zonneboiler voor warm water en eventueel verwarming.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Herzele
We hebben een platte dak waar 1012 zonnepanelen op geplaatst kunnen worden. Jaarlijks verbruik aan elektriciteit is 5500KWh. Graag een vrijblijvende offerte.

Groene stroom zonnepanelen

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Bovendien geniet u momenteel nog van aanzienlijke overheidssubsidies bij de aankoop van zonnepanelen. Snel zijn is hierbij de boodschap want deze subsidies worden steeds sneller afgebouwd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 3 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.Offerte aanvragen-zonnepanelen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben bijzonder tevreden over de diensten. Zeker gezien het feit dat wij een Nederlandse vesti..."

"Perfecte service!"

W. Walgraeve


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.