Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Groene energie: Ontvang snel meerdere gratis offertesGroene energie-zonnepanelen

Ontvang nu meerdere offertes: ZonnepanelenOfferte aanvragen-zonnepanelen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor in de regio Lier
Graag wens ik zonnepanelen voor op mijn huis. Hellend pannendak, zuidgericht, 2 personen, opp. +80m, wanneer is aan de offertes.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor in de regio Heusden-Zolder
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn huis. Hellend pannendak (zuidgericht), 4000 kwh, opp. +50m. Tussen nu en n jaar.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Kruishoutem
We zoeken zonnepanelen voor op mijn priveapp. (dit zal besproken worden met syndic.). Hellend pannendak (zuidgericht), 10000 kwh, opp. +60m. Zou nog voor dit jaar zijn.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor in de regio Houthalen
Ik ben op zoek naar zonnepanelen voor op mijn prive. Hellend pannendak, 2500 kwh, bijna zuidgericht, plaats voor 12-14 panelen. Wanneer is nog open, ook voor mijn gebuur mag een offerte gemaakt worden.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor in de regio Heusden-Zolder
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn prive. Plat dak met EPDM op, +3000 kwh, opp. voor 16 panelen zeker. Wanneer is aan de kosten.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Eeklo
Ik wens zonnepanelen voor op mijn zaak/prive. Hellend pannendak, zuidgericht, 2 personen, opp. 30m. Volgend jaar ergens te doen.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Wulpen
Ik wens zonnepanelen en zonneboiler voor op mijn prive. Hellend dak met dakpannen, nogal zuidoost gericht, 5600 kwh, opp. +100m. Wanneer is aan de offerte.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen te Stekene gezocht voor vrijstaande villa
Als eigenaar van een vrijstaande woning van 1986 zoeken wij een offerte voor zonnepanelen. We verbruiken snel een 200 voor gas en stroom samen. We wonen hier met 2 personen en wensen is te vergelijken wat jullie ons kunnen bieden voor ons en ons dakpannen dak. Graag een telefoontje zodat we kunnen afspreken voor een plaatsbezoek.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Sint-Andries
Ik wens zonnepanelen voor op mijn prive. Plat dak met EPDM op zonder koepel, opp. +100m, 2 personen, wanneer ligt aan de offerte.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor in de regio Dilbeek
Ik zoek zonnepanelen voor op onze prive. Hellend dak met dakpannen, zuidgericht, +20000 kwh, opp. +70m, voor binnen dit en een jaar.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor in de regio Achel
Ik wens zonnepanelen voor op mijn prive. Plat dak(40m) of hellend dak beschikbaar, 3 personen, plaatsing ligt aan de offerte.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Nazareth
Ik wens zonnepanelen voor op mijn privewoning. Hellend dak met sneldakpannen, zuidgericht, 6000kwh, Plaats voor 24 panelen, bouwjaar 1993, al offerte van Sanisolar Gavere. Toch redelijk snel te leggen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Geraardsbergen
Ik wens zonnepanelen voor op mijn prive. Plat dak met roofing op, 3900kwh, opp. 135m, vrijstaand huis van 1975. Voor binnen half jaar indien goede offerte.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Roeselare
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn prive. Vrijstaand huis van 2010, hellend dak met dakpannen en 2 veluxen, zuidgericht, 2 personen, opp. zeker 90m. Tijdstip ligt aan de offerte.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Sint-Niklaas
Ik wens zonnepanelen voor op mijn prive. Hellend dak met dakpannen en 2 veluxen, zuidgericht, 12000 kwh, opp. 60m. Tijdstip ligt aan de offerte.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Denderleeuw
Ik wens zonnepanelen voor op mijn prive. Hellend dak met dakpannen, zuidoostgericht, 3085 kwh, opp. 30m. Plaatsing toch redelijk snel.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Merelbeke
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn prive. Hellend dak met dakpannen en 2 veluxen en kapel, 4 personen, opp. +80m. Nog voor dit jaar afhankelijk van de offerte.
Zonnepanelen
Limburg
Offerte zonnepanelen in Sint Truiden
Wij zoeken offertes ter vergelijk in zonnepanelen. het is voor de woning van mijn vader. Het is een 3gevel woning met een dakpannen zadeldak. Wij verbruiken 3000 KW per jaar. Kan u mij contacteren voor een afspraak.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Olen
Graag wens ik een afspraak voor zonnepanelen en zonneboilers te plaatsen. Nu weet ik niet zeker of dit gunstig voor ons huis is. Het hellend dak is niet zuidgericht, plat dak ligt erachter , zon schijnt er tot 17uur op. We verbruiken met 2 volwassenen en 2 kinderen 56000Kwh aan stroom op jaarbasis. Graag contact van professionelen.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen installatie op garagedak
Wij zoeken een zonnepaneleninstallatie voor ons plat dak (40m2) boven garage. Verbruik van 1900 kw dagverbruik, 2400 kw nachtverbruik.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Antwerpen
Dit is voor een woning waar vroeger een handelszaak beneden was geplaatst. Ik was van plan deze te renoveren en had dus graag met een afspraak ter plaatsen even bekeken wat de mogelijkheden waren hier een geschikt systeem te plaatsen voor alternatieve energie. Dit zal voor voornamelijk particulier gebruik zijn. Ik heb een hellend leien dak met zeker 20m waar ik perfect van de zuiderzon kan genieten. Graag een contact met iemand die mij voor dergelijk systeem een geschikte offerte en advies kan geven.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Putte
Ik heb grond van 1 hectare waar eventueel zonnepanelen op geplaatst kunnen worden. Ik durf niet met zekerheid aan te geven hoeveel elektriciteit er bij ons verbruikt wordt per jaar of per maand. Graag vrijblijvende offerte van het plaatsen van zonnepanelen op de grond.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een landbouwbedrijf in Meerle
Graag een offerte voor de plaatsing van een zonnepanelen instalatie voor mijn landbouwbedrijf. Het meeste geschikte gebouw lijkt me ene loods. Het dak heeft staalplaten als bedekking en is pal gericht op het zuiden. De beschikbare oppervlakte is in totaal 1500m2. Ik verbruik momenteel 10.000kw. Dit gebouw staat op 30 topt 40 m van het hoofdgebouw. Graag ene offerte en verdere informatie, over de groene stroom certificaten en subsidies.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een school in Ingelmunster
Ik wens van voldoende leveranciers een prijsofferte om zo een degelijke vergelijking te maken voor de plaatsing van zonnepanelen. Indien dit binnen het budget past zullen deze nog in 2013 geplaatst worden. Graag had ik een afspraak gemaakt om ter plaatse de mogelijkheden te bespreken. Het gaat om een Epdm rubber dak met een grootte van ongeveer 40x40m. We wensen de hele school op groene stroom te laten draaien.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een bedrijf in Bilzen
Het dak , een roofing dak, is ongeveer 210m2 groot maar heeft wek een lichtkoepel. Ik wens graag een offerte voor zo'n 4000-5000kw op te wekken met groene stroom. Graag wens ik ook verdere informatie over de instalatie, groene stroom certificaten en mogelijk fiscale voordelen. Bedankt voor een snelle reactie.

Groene energie

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Bovendien geniet u momenteel nog van aanzienlijke overheidssubsidies bij de aankoop van zonnepanelen. Snel zijn is hierbij de boodschap want deze subsidies worden steeds sneller afgebouwd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 3 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.Offerte aanvragen-zonnepanelen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Bobex levert een heel correcte dienst. Ik ben heel tevreden."

L. Velleman

"Ik ben zeer tevreden over de Bobex diensten."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.