Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Gepersonaliseerd: Ontvang snel meerdere gratis offertesGepersonaliseerd-relatiegeschenken

Ontvang nu meerdere offertes: RelatiegeschenkenOfferte aanvragen-relatiegeschenken

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Relatiegeschenken
Antwerpen
Originele geschenken
Ik ben op zoek naar een zeer origineel en handig relatiegeschenk, liefst een klein onmisbaar en handig hebbeding waar toch een discreet bedrijfslogo op staat. Logo en telefoonnummer liefst eenkleurig bedrukt (naargelang de ondergrond wit of grijs). Originaliteit is voor mij belangrijk, stylo's, t-shirts kan je bij iedereen verkrijgen, dit is wat te "eenvoudig". Oplage van 500 ŗ 1.000 stuks. Bobex kwaliteitscontrole: Deze transportbedrijf wenst een origineel geschenk om aan zijn (potentiŽle) klanten aan te bieden. Graag een uitgewerkte offerte en leveringstermijn. Reacties graag via bobex. Alvast bedankt.
Relatiegeschenken
Antwerpen
USB-armband - gepersonaliseerd
USB-armbandstick, gepersonaliseerd met voornaam + naam + schoollogo. Aanlevering gebeurt via een Excel-bestand waarbij de naam en voornaam op een apart tabblad per school wordt geplaatst. Aantal per school varieert tussen de 30 en de 90 stuks, afhankelijk van het een aantal personeelsleden en eindejaarsstudenten 6de leerjaar. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerte met opgave van capaciteitsmogelijkheden en kleuren. Opdruk logo: opgave van prijs in ťťn-kleur of meerkleurendruk. Graag opgave of een levering per school (12 locaties) kan of niet. Eveneens of een aparte factuur per school kan of niet. Bedankt voor uw reactie.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Gepersonaliseerd bieretiket
Als eindejaarsgeschenk voor onze klanten zijn wij momenteel op zoek naar gepersonaliseerde bierflesjes. Het idee is om per klant een cadeauverpakking te geven met 2 bierflesjes met (bij voorkeur) witbier en een gepersonaliseerd etiket met ons logo op. Bobex kwaliteitscontrole, op 25/08/2009: Het zou gaan over 1.000 pakjes van elk 2 flesjes. U kan deze klant rechtstreeks bereiken via mail of telefoon. Bedankt voor uw gedetailleerde offerte.
Relatiegeschenken
Oost-Vlaanderen
Gepersonaliseerde drank
Wij zoeken een leverancier voor gepersonaliseerde drank. Wijn, bier, water, frisdrank of andere. Deze zaken gaan gebruikt worden voor beurzen, productpresentatie, klanten binding, marketing, e.a. Wij wensen deze zomer hiervoor een aankoop te doen. Bobex kwaliteitscontrole, op 15/07/2009: De bedoeling hier is het drankflesje te personaliseren met het logo en naam van eht bedrijf van deze klant. Deze klant is gelegen in Ronsele. Bedankt voor uw voorstel.

Offerte aanvragen-relatiegeschenken
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Geen offerte ontvangen omdat het niet mogelijk is om de muren te isoleren (diepte ontoereikend)..."

H. Rasschaert

"Bobex marktplaats is zeer goed en kregen snel contacten met leveranciers."

N. Pauwels


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.