Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Gedetailleerde offerte waterkoeler: Ontvang snel meerdere gratis offertesGedetailleerde offerte waterkoeler-waterkoeler met fles

Ontvang nu meerdere offertes: Waterkoeler met flesOfferte aanvragen-waterkoeler met fles

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Waterkoeler met fles
Antwerpen
Waterkoeler voor een bedrijf in Sint-Amands
We hebben een waterkoeler via Calimba. We hadden graag een prijsvergelijking willen ontvangen van waterkoelers. Dagelijks vanaf 5 personen te gebruiken. Bedankt alvast!
Waterkoeler met fles
Limburg
Waterkoeler op fles voor bouwbedrijf in Limburg
Wij zijn een groot bedrijf met een zeer verspreid terrein. Op dit moment hebben we al een 4-tal waterkoelers en onderzoeken momenteel of we een 5de zullen aanschaffen. Daarom had ik graag uw prijsoffertes ontvangen.
Waterkoeler met fles
Antwerpen
Waterkoeler op fles voor bouwbedrijf in Antwerpen
Wij hebben een bouwbedrijf maar de waterkoeler zou vooral in het kantoor staan. Hier zullen dan de medewerkers en bezoekers gebruik van maken.
Waterkoeler met fles
Antwerpen
Prijsinformatie waterkoeler
Wij hadden graag prijsinformatie bekomen voor de aankoop van een waterkoeler op waterleiding.
Waterkoeler met fles
West-Vlaanderen
Waterkoeler voor vormingsorganisatie, provincie West-Vlaanderen
Als vormingsorganisatie in de jeugdzorg zijn we op zoek naar een waterkoeler voor onze vormingsruimte. Gezien we een niet-gesubsidieerde vzw zijn, opteren wij voor tweedehands. We hadden graag de mogelijkheid gehad om zowel koud water als water op kamertemperatuur te verkrijgen. Er zullen 2 dagen per week ongeveer 15 personen gebruik maken van het toestel. Kunt u ons de prijs geven voor de aankoop van zo'n toestel + de prijs voor de aankoop van het water? Bedankt.
Waterkoeler met fles
Antwerpen
Waterkoelers voor bank- en verzekeringskantoor
Wij zijn een bank- en verzekeringskantoor, en zijn op zoek naar een alternatief voor onze huidige waterbidons. We hadden graag wat meer informatie gehad over uw aanbod en prijzen van waterkoelers met fles of op waterleiding. Momenteel beschikken we over een systeem met flessen, maar indien u een interessant voorstel kan doen, zijn wij bereid tot overschakelen van leverancier. Wij zijn in totaal met 650 personeelsleden, die allemaal gebruik zullen maken van de waterkoelers. In totaal hebben wij een 25 tot 30 verdiepingen; op elke verdieping komt één toestel. Alvast bedankt voor uw reactie op onze aanvraag.
Waterkoeler met fles
Antwerpen
Waterkoeler voor callcenter te Antwerpen
Wij zijn een callcenter, gelegen te Antwerpen. Voor onze werknemers zijn wij op zoek naar een waterkoeler. We verkiezen een systeem met flessen. Er zullen ongeveer 10 personen gebruik van maken. Graag uw prijsofferte. Alvast bedankt.
Waterkoeler met fles
Vlaams Brabant
Waterkoeler voor productiehuis te Diegem
Wij zijn een opstartend productiehuis, en hebben interesse in een waterkoeler. Het aantal mensen die er gebruik van gaan maken is momenteel moeilijk in te schatten, maar zal in de toekomst ongeveer 20 personen zijn. Onze voorkeur gaat uit naar een waterkoeler met fles. Alvast bedankt voor uw reactie.
Waterkoeler met fles
Antwerpen
Offerte waterkoeler voor bedrijf uit provincie Antwerpen
Wij zijn een bedrijf uit Aartselaar en wij zouden graag een waterkoeler plaatsen om onze 51 werknemers dagelijks te voorzien van fris water. Dank voor uw offerte.
Waterkoeler met fles
West-Vlaanderen
Offerte voor waterkoeler op fles voor bedrijf uit West-Vlaanderen
Wij zijn een bedrijf uit West-Vlaanderen. We zijn op zoek een waterkoeler op fles, deze zou dagelijks kunnen worden gebruikt door onze 140 werknemers. Dank bij voorbaat.
Waterkoeler met fles
Oost-Vlaanderen
Besparen met waterkoeler op waterleiding
We hebben nu een waterkoeler met flessen van Sip Well waar ik elke maand voor betaal, ik zag bij klanten een koeler rechtstreeks aangesloten op waterleiding en zou graag deze mogelijkheid eens bekijken, graag offertes.
Waterkoeler met fles
Vlaams Brabant
Waterkoeler met fles
Graag een vrijblijvende offerte voor 2 à 3 waterkoelers met grote fles, fris water en water op kamertemperatuur. Bedankt.
Waterkoeler met fles
Limburg
Waterkoeler op waterleiding voor personeel
Graag had ik wat informatie en prijsopgave willen ontvangen voor de installatie van een waterkoeler op waterleiding voor mijn personeel. Alvast bedankt.
Waterkoeler met fles
Oost-Vlaanderen
Een waterkoeler op school
Informatie aanvraag voor het aanschaffen van een waterkoeler, dit om te plaatsen in een werkplaats waar dagelijks zo'n 30 à 40 personen zich bevinden waaronder leerlingen en leerkrachten. Alvast bedankt.
Waterkoeler met fles
Antwerpen
Waterkoeler boekhoudkantoor
Inlichtingen omtrent het aanschaffen van een waterkoeler, dit voor een boekhoudkantoor. Bedankt.
Waterkoeler met fles
Antwerpen
Offerte waterkoeler
Graag een offerte voor het aanschaffen van een waterkoeler voor op kantoor. Alvast bedankt.
Waterkoeler met fles
West-Vlaanderen
Waterkoeler
Graag informatie alsook een prijsofferte voor een waterkoeler. Alvast bedankt.
Waterkoeler met fles
West-Vlaanderen
Waterkoeler kapsalon
Graag wat inlichtingen omtrent het aanschaffen van een waterkoeler voor een 4-tal personen. Mogelijk tot gebruiken in ons eigen kapsalon. Alvast bedankt.
Waterkoeler met fles
West-Vlaanderen
Waterkoeler
Aanvraag van informatie alsook prijsopgave voor een waterkoeler, dit voor ons bedrijf. Alvast bedankt voor de samenwerking.
Waterkoeler met fles
Antwerpen
Waterkoeler diëtisten praktijk
Graag een offerte met daarbij de nodige info omtrent waterkoelers, deze zouden geplaatst moeten worden in de wachtzaal. Gemiddeld zo'n 20 klanten per week. Alvast bedankt.
Waterkoeler met fles
Vlaams Brabant
Offerte waterkoeler
Graag een offerte voor een waterkoeler, wat zijn de verschillende mogelijkheden, modellen, prijzen e.d. Alvast bedankt voor de samenwerking.
Waterkoeler met fles
Vlaams Brabant
Waterkoeler op kantoor
Graag had ik wat informatie alsook een offerte willen ontvangen, liefst via e-mail voor een fruitmand op kantoor, graag de prijzen, mogelijkheden, e.d. Ons kantoor telt zo'n 90 à 100 werknemers, daarnaast hebben we nog een handel waar zo'n 20 mensen werken en nog een 50-tal mensen die dagelijks op de baan zitten, Totaal +/- 170 werknemers. Alvast bedankt voor de samenwerking.
Waterkoeler met fles
Antwerpen
Waterkoeler
Momenteel wordt de drank zelf aangekocht, graag had ik een offerte willen ontvangen voor een waterkoeler, dit om even te gaan vergelijken wat voor ons het goedkoopste zou zijn. Alvast bedankt voor uw samenwerking.
Waterkoeler met fles
Limburg
Waterkoeler voor bloemenwinkel
Graag een offerte alsook de nodige informatie omtrent het aanschaffen van een waterkoeler, dagelijks verbruik door klanten, kan variëren van 3 (winterseizoen) tot een stuk of 100/200 per dag in de zomerseizoen. Alvast bedankt voor uw medewerking.
Waterkoeler met fles
West-Vlaanderen
Waterkoeler op kantoor
Graag een offerte voor een waterkoeler, graag had ik even geweten wat dit allemaal inhoudt, wat de prijzen zijn. Alvast bedankt.

Gedetailleerde offerte waterkoeler

Water is lekker en gezond voor iedereen. Er bestaan honderden studies die het bevestigen. Wie elke dag voldoende water drinkt leeft gezonder. En het spreekt voor zich dat u wilt dat uw werknemers gezond zijn en blijven. Door elke dag gratis water ter beschikking te stellen kunt u ervoor zorgen dat iedereen op kantoor gezond blijft. Een simpele en effectieve oplossing.

Wat heeft u juist nodig van uw waterkoeler. Een waterkoeler met fles kan u overal zetten waar u maar wil. Er is geen wateraansluiting nodig. De leverancier zorgt elke week, elke twee weken of elke maand voor de levering van een nieuwe fles. Vaak kiezen bedrijven voor een waterkoeler met fles in plaats van een waterkoeler op waterleiding. Een waterkoeler met fles heeft dan ook een aantal voordelen:

  • Altijd fris mineraalwater
  • Geen nood aan dure filters die regelmatig vervangen moeten worden
  • Mogelijkheid tot bruisend water
  • Gezond water

Vergelijk verschillende oplossingen voor de voorziening van drinkbaar water op kantoor. Geniet elke dag van een heerlijk glas water. Ontvang snel offertes op maat en oordeel zelf.Offerte aanvragen-waterkoeler met fles
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben zeer tevreden over Bobex. Ik heb snel de juiste offertes ontvangen en kreeg een goed ove..."

J. Renes

"Ik ben tevreden. Een prijs-kwaliteitsvergelijking is bij zulke investeringen belangrijk."

P. Beunens


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.