Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Fruitmanden: Ontvang snel meerdere gratis offertesFruitmanden-levering fruitkorf

Ontvang nu meerdere offertes: Levering fruitkorfOfferte aanvragen-levering fruitkorf

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vers fruit op kantoor
Antwerpen
Aanvraag Vers fruit op kantoor te Antwerpen
Wij zijn op zoek naar ene prijsofferte voor het leveren van vers fruit op kantoor. Momenteel hebben wij hier geen levraniers voor. Er zouden een 50tal personen gebruik van maken op de set (op dagelijkse basis). Wij wensen alles in 2 fruitmanden te laten toekomen.
Levering fruitkorf
Vlaams Brabant
Fruitlevering voor een bedrijf in Zaventem
We zijn een bedrijf van 200 tot 250 mensen. Ik had graag een eerste contact verkregen voor de opstartring van een wekelijkse verse fruitlevering. Mijn eerste idee was het leveren van een verse fruitmand per dienst; maar ik sta uiteraard open voor uw advies voor een andere verdeling. Graag een eerste algemene offerte met prijzen voor levering en praktische informatie zoals leveringstermijn, ophaling, aanbod van fruit enz...
Levering fruitkorf
Oost-Vlaanderen
Fruitlevering voor een bedrijf hoofdzetel in Zwijnaarde
We hadden graag een prijsvergelijking gemaakt met onze huidige leverancier aangezien we over deze samenwerking niet meer tevreden zijn. Daarom graag uw prijsofferte voor de levering van verse fruitmanden op het werk. We wensen 3 vestigingen te bedelen. In Gent ongeveer 250 medewerkers, hiervoor 3 fruitmanden, een voor elke verdieping. Brussel heeft 100 medewerkers, ook 3 fruitmanden voor evenveel verdiepingen. In Aalst, 40 medewerkers, kan een centrale fruitmand aan de receptie worden geplaatst.
Levering fruitkorf
Vlaams Brabant
Fruit voor een woon en zorgcentrum in Londerzeel
Bij wijze van test wens ik deze dienst uit te testen op een afdeling waar er ongeveer 30 mensen werken. Later kan dit eventueel worden uitgebreid naar de rest van het wooncentrum; +- 80man. Ik wens in elk geval meerder fruitmanden maar reken op uw advies voor de praktische uitwerking. Graag ook een offerte met aanbod, leveringstermijnen enz...
Levering fruitkorf
Oost-Vlaanderen
Fruitkorf voor een school in Parike
We hebben 25tal leraren op school. Nu leek het me interessant voor de school om een maandelijkse fruitlevering te hebben. Kan dat eventueel ook voor alle leerlingen? Graag een prijsvoorstel.
Levering fruitkorf
Antwerpen
Fruitkorf voor een bedrijf in Schoten
We wensen een offerte gericht op 15 mensen. Deze fruitkorf zal op een centrale plaats worden gezet. Graag ook verder informatie over leveringstermijnen en werking. Deze beslissing zal eind deze maand genomen worden.
Levering fruitkorf
Antwerpen
Fruit op werk voor een bedrijf in Mechelen
Wij ontvangen graag een offerte van fruit op werk. Voor een bedrijf in Mechelen met 2 werknemers. Bezoekers kunnen eventueel ook genieten van ons fruit.
Levering fruitkorf
West-Vlaanderen
Informatie fruitaanbod
Wij wensen toch graag meer informatie te ontvangen over uw fruitaanbod.
Vers fruit op kantoor
Oost-Vlaanderen
Vers fruit op ons kantoor
Informatieaanvraag omtrent het concept van fruitmanden, ons bedrijf is gesplitst in 2 departementen, in het totaal: 17 werknemers verdeeld in twee verscheidene groepen. Alvast bedankt.

Fruitmanden

Een regelmatige levering van een Fruitkorf op kantoor zorgt voor een toename van de productiviteit. Elke week een verse mand met appels, perziken, bananen, peren,... Heerlijk Fruit op kantoor, dat smaakt.


Bovendien hoeft u, als werkgever, er bijna niets voor te doen. De leverancier zorgt elke week voor de levering van het fruit. Alles wat u moet doen is zorgen voor een plaats waar het fruit geplaatst kan worden. Uw werknemers kunnen vervolgens smullen van heerlijk vers fruit op kantoor.


Bovendien kan je de fruitmand ook als een relatiegeschenk bestellen. Geen beter cadeau dan een fruitmand, cadeautje met een gezond en fris imago. Zo laat u een professionele en goede indruk na bij uw klanten, leveranciers of andere zakenrelaties.Offerte aanvragen-levering fruitkorf
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Bobex is een nuttige dienstverlening."

"Snelle reactie van verschillende leveranciers, heel bruikbare offertes ontvangen."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.